У Подільському районі загорілася квартира, ймовірно, через вибух акумулятора

У Подільському районі загорілася квартира, ймовірно, через вибух акумулятора.

У Подільському районі загорілася квартира, ймовірно, через вибух акумулятора. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
14 листопада 2022 14:28

Зранку, 14 листопада, жителі Правого берега Києва бачили багато диму. Це налякало їх. Однак пізніше стало відомо, що задимлення виникло через масштабну пожежу в Подільському районі міста. В одній з багатоповерхівок на вулиці Сергія Данченка, 34, сталася пожежа у квартирі, ймовірно, після вибуху портативного акумулятора.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Близько 9:00 з'явилося повідомлення про вибух у квартирі. Усі екстрені служби поїхали за вказаною адресою. Тривалий час фахівці намагалися встановити причину вибуху і, як результат, загоряння.

Спочатку була інформація, що під час ранкового відключення світла мешканці квартири користувалися газовим балоном, який вибухнув. Цей будинок працює повністю від електроенергії, тому не дивно, що люди готували їжу за допомогою балону з газом. Після того, як його вимкнули, стався вибух і сильна пожежа. Світло в будинок повернули за 15 хвилин після події.

Пожежники швидко зреагували, але не могли проїхати у двір через запарковані автомобілі. Усередині квартири були люди, сусіди чули їхні крики. Однак, попередньо встановлено, що потерпілих внаслідок пожежі немає. Постраждали тільки декілька автівок у дворі, на які падало скло з квартири.

На місці працювали й поліцейські. Вони встановили попередню причину загоряння. За їхньою інформацією, вибухнув не газовий балон, а портативний акумулятор. Квартира має значні пошкодження.

У Подільському районі загорілася квартира, ймовірно, через вибух акумулятора.У Подільському районі загорілася квартира, ймовірно, через вибух акумулятора. Фото: соцмережі

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що впродовж листопада у Києві сталося три вибухи газових балонів. Багато киян, які не мають газових плит, купили для дому туристичні газові балони і під'єднують їх до переносних плит. Однак, неправильне використання балону може призвести до катастрофи. На щастя, потерпілих у результаті вибухів ще не було.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах