На Київщині чоловік власноруч побудував укриття

На Київщині чоловік власноруч побудував укриття - || фото: kyiv.novyny.live

У Крюківщині чоловік з нуля облаштував укриття, аби ховатися там під час повітряних тривог із сім’єю та сусідами. Надійне сховище у кілька квадратних метрів обійшлося чоловіку приблизно у 20 тисяч доларів. 

Будинок Кирила розташований у 10 кілометрах від столиці та оточений багатоповерхівками. На жаль, поблизу не було передбачено бомбосховищ, а прильоти по району за час повномасштабного вторгнення не були рідкістю.  Тож Кирило вирішив побудувати власне укриття. І зробив це не в себе на подвір’ї, а навпроти двору, на вулиці, аби сусіди також могли користуватися бомбосховищем. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив власник сховища "Новинам.Live", зараз живемо в такий час, що не можна думати лише про себе, тому вхід відкритий для всіх – пароль 38. Сам Кирило завжди реагує на повітряні тривоги, каже, люди часто навідуються в його укриття.

У бомбосховищі якісні сучасні дивани, камін, система вентиляції, запас води, переносний туалет. А ще додаткова кімната, де чоловік зробив запас всього необхідного.

Нагадаємо, після проведеної перевірки всіх укриттів Києва виявилося, що багато з них не може використовуватися за призначенням. За результатами перевірки їх зняли з обліку і ніхто більше не повинен помилково прийти до укриття, яке не функціонує 

Последние новости