Тунелі, арки та величезне пшеничне поле: на ВДНГ відкривається новий простір

Тунелі, арки та величезне пшеничне поле: на ВДНГ відкривається новий простір. || Фото: пресслужба ВДНГ

У Києві на ВДНГ відкривається артпростір "ILLUMINARIUM. Магія світла". Парк об'єднають ілюмінованими тунелями та аркам, а гості зможуть робити різдвяні фото, прогулюючись простором. 

Як повідомили Vgorode у пресслужбі ВДНГ, парк почне працювати вже 9 грудня в Яблуневому саду, поруч з Оранжереєю.

Основою локації буде ілюміновані металеві інсталяції з використанням LED- підсвітки. Віртуальний всесвіт заселений казковими тваринами та персонажами, чарівними деревами й цікавими абстракціями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Родзинкою простору стане золоте ілюміноване пшеничне поле. І як і в реальному житті, після того, як сонце сяде, настає момент, коли колір і освітлення роблять все навкруги напрочуд красивими, світлові інсталяції illuminarium будуть занурювати гостей в магічне різдвяне сяйво, - пишуть в пресслужбі ВДНГ.

На території парку для найменших відвідувачів передбачено святкові квести від Квестманія по вихідних та ігри. Також працюватиме фудкорт зі смаколиками та теплими напоями.

Коли почнуть працювати:

Скільки коштує:

Для кого вхід безкоштовний:

Нагадаємо, у Києві на лівому березі відкривається велика ковзанка. На набережній торговельно-розважального комплексу River Mall запрацює "Кришталева ковзанка".  

Последние новости