У Києві відкриється ковзанка на лівому березі: графік роботи та ціни

У Києві відкриється ковзанка на лівому березі: графік роботи та ціни.

У Києві відкриється ковзанка на лівому березі: графік роботи та ціни. Фото: facebook.com/kryshtaleva.kovzanka/

Події
14 листопада 2023 13:54

У Києві на лівому березі відкривається велика ковзанка. На набережній торговельно-розважального комплексу River Mall запрацює "Кришталева ковзанка". 

 Як розповіли Vgorode представники "Кришталевої ковзанки", локація працюватиме з 9 грудня за адресою Дніпровська набережна, 12.

Льодовий майданчик знаходиться просто неба та відкриває захоплюючий краєвид. Локація буде прикрашена декораціями, фотозонами й навіть святковою ялинкою у формі гігантського кристала. Відвідувачі зможуть насолодитися гарними краєвидами біля казкового озера.

У Києві відкриється ковзанка на лівому березі: графік роботи та ціниУ Києві відкриється ковзанка на лівому березі: графік роботи та ціни Фото: facebook.com/kryshtaleva.kovzanka/

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що чекає на відвідувачів:

На території працюватиме велика італійська карусель і фуд-корт із популярною вуличною їжею та гарячими напоями. Для відвідувачів ковзанки є комірки для переодягання та зберігання своїх речей. Для маленьких відвідувачів, які невпевнено стоять на ковзанках, є можливість орендувати фігурки-помічники. Також можна познайомитися з професійними інструкторами, які допоможуть ковзати впевнено.

Військові та їх родини мають можливість отримати знижку на вхід (за предʼявленням відповідного посвідчення), а також відвідати ковзанку безкоштовно у соціальний день - 17 грудня. Також 19 грудня та 19 січня 50% коштів від проданих квитків на "Кришталеву ковзанку" буде передано ЗСУ.

Повітряна тривога:

Зазначаємо, що під час повітряної тривоги ковзанка припиняє свою роботу, а відвідувачам рекомендуватимуть пройти до укриття, що знаходиться на підземному паркінгу ТРЦ. Після відбою гості можуть повернутися на ковзанку, предʼявивши вхідний квиток. Вхід на територію зимового містечка вільний.

Коли відкривається і графік роботи ковзанки на лівому березі:

Локація працюватиме з 9 грудня по 28 січня.

  • у вихідні та святкові дні з 10 до 22 години
  • будні дні з 12 до 22 години.

Ціни на ковзанці у Києві:

Вартість ковзанки: від 370 грн, катання безлімітне, ковзани входять у вартість. Знижка для власників банківських карт MasterCard — 5%, а для власників карт MasterCard від Ощадбанку — 10%.

Нагадаємо, ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах