У Києві провели черговий рейд маршрутками: які порушення знайшли

У Києві провели черговий рейд маршрутками: які порушення знайшли. || Фото: t.me/usov_ua

У середу, 9 лютого, Комунальна служба перевезень у Києві знову провела декілька перевірок на міських маршрутах.

Цього разу інспектори провели рейд по декільком маршрутам перевізників ПП "Авен-Єзер", ТОВ "Радонь" та ТОВ "Союз-Авто".  

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов, перевірка показала значні порушення на маршрутах №423, №211, №193, №225, №250, №434, №598Д №472.

Так, інспекторам стало відомо, що перевізник, який обслуговує маршрутку №598Д самовільно визначив іншу кінцеву зупинку. Згідно з договором, ця маршрутка має їхати до Центрального залізничного вокзалу, натомість зараз вона курсує до Львівської площі.

Інші порушення, які виявила служба, такі ж, як і раніше. По місту їздять не ті транспортні засоби, що подавалися на конкурс - вони мають гірші характеристики.

Також на більшості перевірених маршрутів немає документів на передрейсовий техконтроль та медогляду водія.

Також, на деяких маршрутах курсує менше машин, ніж має бути. Наприклад, на маршруті №423 замість 10 автобусів їздить 7, на №211 – 12 замість 17, на №193 – 8 замість 9; а на №225 – взагалі 2 замість 15. Також невідповідність фактичної кількості автобусів до заявленої помітили і на маршруті №250.

[read_more_vg id="1197411"]

Варто зазначити, що на маршрутах №434 та №472 суттєвих порушень не знайшли. На решту буде складено акти позачергової перевірки дотримання перевізниками умов договорів. Якщо на цих маршрутах знову зафіксують порушення, то з перевізником буде розірвано договір.

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав про результати недавньої перевірки декількох столичних маршруток, які були заблоковані маршруточною мафією. Тоді, зокрема, також було помічено порушення щодо відсутеності заявленої кількості машин та поганого стану транспортних засобів.

Последние новости