Куди піти в Києві цих вихідних 12-13 лютого 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
10 лютого 2022 18:07
Куди піти в Києві цих вихідних 12-13 лютого 2022 року: афіша заходів. Фото: freepik.com

Цими вихідними кияни зможуть відвідати різні культурні заходи, які відбудуться у столиці. У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець.

Нагадаємо, що для відвідування масових заходів вам знадобиться сертифікат про вакцинацію, негативний результат тесту на Covid-19, що діє, або довідка про одужання. При цьому організатори деяких заходів можуть обмежувати список цих документів лише кількома пунктами.

Повний список заходів на ці вихідні дивіться у нашій афіші.

👍 Не забудьте підписатися на Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.


Куди піти у Києві 12-13 лютого:

Farolero - нічний чарівний сіті-тур

Farolero – це нічна пішохідна інтерактивна екскурсія Києвом. Головний герой цієї дивовижної історії стане надійним провідником у світ казки. Для нього місто - це відкрита книга про його мешканців та київські легенди, які оживуть прямо на очах гостей.

Коли: 12, 13 лютого, 19:30

Де: Лядські ворота

Адреса: Майдан Незалежності

Скільки коштує: 300–1700 гривень. Подробиці за посиланням.

Ковзанка на Льодовому стадіоні

Це найбільша ковзанка в Україні - її площа становить 6 тисяч квадратних метрів. Ковзанка стане чудовим місцем для романтичного побачення, теплої зустрічі з друзями або сімейного вікенду. "Вінтаж-парк" створили магічний зимовий простір, де ви відчуєте дух різдвяних свят, зробите круті фотки для соцмереж або сімейного альбому та отримаєте масу емоцій під час яскравого музичного відкриття.

Коли: 12, 13 лютого

Де: Лідовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: 70–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Квест "Стріла купідону"

На вас чекають цікаві інтерактивні завдання, які допоможуть перевірити ваші стосунки та дізнатися що-небудь нове про кохану чи коханого. Пориньте у світ романтичних пригод і отримайте незабутні враження та задоволення від гри. Також на вас чекає романтична фотозона та виставка "Магія масок" з безкоштовним входом, яка подарує родзинку пікантності цього дня.

Коли: 12, 13 лютого, 10:00

Де: Бізнес-центр Башта 5

Адреса: вулиця Рибальська, 22

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Костюмована екскурсія "Відомі коханці"

Історії кохання та неабияких історичних особистостей із романтичними акцентами занурять вас в атмосферу кохання та пристрасті. Ви зробите фотографії на згадку про цей прекрасний день у романтичній фотозоні.

Коли: 12,13 лютого, 10:00

Де: Бізнес-центр Башта 5

Адреса: вулиця Рибальська, 22

Скільки коштує: 60 грн. для школярів, студентів, пенсіонерів та пільговиків; 120 грн. для дорослих. Подробиці за посиланням.

Виставка "Віктюк, Vivat"

На виставці покажуть фотографії, афіші та ескізи костюмів до спектаклю "Дама без камелій" Романа Віктюка, який був презентований у Києві у 1991 році. Ця виставка є реквієм-спогадом про легендарну виставу, в якій були задіяні визначні актори: Ада Роговцева, Лариса Кадочникова, Людмила Погорєлова, Ольга Сумська.

Коли: 7-11 лютого, 10:00-17:00

Де: Музей Марії Заньковецької

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 121

Вартість: 50-100 грн. Подробиці за посиланням.

Фільм "Бурхливий всесвіт!"

Документальний фільм "Бурхливий Всесвіт" покаже найсучасніші дані астрономії про середовище, в якому кружляє наш будинок - Земля. Досягнення саме цієї науки показують нам, яким є всесвіт насправді - розпеченим, наповненим бурхливими процесами, масштаб і силу яких складно уявити.

Коли: 9-11 лютого

Де: ВДНГ (кінотеатр Teleport)

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Моноспектакля "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

В основі цього сценічного дійства лежить сценарій американського коміка та психолога Роба Бекера, який займався сімейним консультуванням. Оригінальна вистава у викладі самого автора була поставлена лише на одному Бродвеї понад 700 разів.

Коли: 12, 13 лютого, 19:00

Де: Центр культури та мистецтв МВС

Адреса: вулиця П. Орлика, 16/12

Скільки коштує: від 350 до 750 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Двоє на гойдалці"

Ця історія трапилася у величезному Нью-Йорку. Герої вистави – танцівниця Гітель Моска та її випадковий знайомий адвокат Джеррі Райн – несподівано стають близькими людьми. Вони тягнуться один до одного. Спочатку просто від самотності, бо ні на нього, ні на неї ніхто не чекає вдома. Їх кидає з однієї крайності до іншої, вони роблять один одному боляче, але продовжують триматися один за одного. Ця зустріч перевертає все їхнє життя.

Коли: 12 лютого, 19:00

Де: Центральний Дім офіцерів

Адреса: вулиця Грушевського, 30/1

Скільки коштує: від 200 до 700 грн. Подробиці за посиланням.

Циркове шоу "Сни"

Перше власне шоу нового українського циркового проекту "Інші. Новий цирк". Поєднуючи циркове мистецтво, хореографію та театр, "Інші" покажуть, яким має бути сучасний концептуальний цирк. У центрі їхніх історій – завжди людина. Інтелект, натхнення, сила, гнучкість - всі ті чудові можливості тіла і духу, що приховані в кожному з нас.

Коли: 12 лютого, 20:30

Де: President Hotel Конгрес-Холл

Адреса: вулиця Госпітальна, 12

Скільки коштує: 800–1000 гривень. Подробиці за посиланням.

Kyiv Modern Ballet. Кармен.TV. Раду Поклітару

Всю історію кохання та пристрасті, втілену в танці, колишня наречена Хосе Мікаела ніби дивиться по телевізору. І це допомагає їй подолати самоту покинутої жінки. Насправді в цьому сценічному рішенні втілено велику метафору нашого часу, коли люди обирають життя по той бік екрану, ховаючись від реальності.

Коли: 12 лютого, 19:00

Де: Театр опери та балету для дітей та юнацтва

Адреса: вулиця Межигірська, 2

Скільки коштує: від 150 до 600 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Каліки"

Ця історія буде смішною і трохи сумною, але зрештою веселою. Навіть коли один із вас – смертельно хворий, а інший – пасажир інвалідного візка. Все одно можна танцювати, сподіватися та говорити про дівчат. Можна не лише співчувати, а й допомагати одне одному. Зрештою, можна просто дуріти, як усі інші підлітки.

Коли: 12 лютого, 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота"

Адреса: вулиця Шовковична, 7А

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Балет "Ромео та Джульєтта"

Одна з найзнаменитіших історій кохання в історії літератури постане перед київським глядачем у всій красі. Головні ролі виконає одна з найкращих балетних пар у Європі - Олександр Стоянов та Катерина Кухар.

Коли: 12 лютого, 19:00

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 350 до 9990 гривень. Подробиці запосиланням.

 

The Stand Up

The Stand up та Комедійна Компанія організують концерт Love Edition спеціально, щоб це свято пройшло для вас не лише романтично, а й кумедно. Для вас виступатимуть: Павло Остріков, Льоша Ральников, Женя Бабков, Наталя Гаріпова, Діма Сав'ян та Макс Коновал.

Коли: 13 лютого, 19:00

Де: Готель "Турист", зал "Театральний"

Адреса: вулиця Раїси Окіпної, 2

Скільки коштує: від 300 до 450 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Вірні дружини"

Детективна комедія Уявіть собі, наша героїня тривалий час провела у подорожах та нарешті повернулася. Гарна нагода зустрітися з подружками та день народження десь поруч. Тому вирішено влаштувати дівич-вечір з подарунками. Сміх, розмови, ігристе вино та безліч святкових пакунків.

Коли: 13 лютого, 19:00

Де: Центральний Дім офіцерів

Адреса: вулиця Грушевського, 30/1

Скільки коштує: від 250 до 790 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах