На Подолі у березні закриється останній винний бар мережі Like a Local's

На Подолі у березні закриється останній винний бар мережі Like a Local's.

На Подолі у березні закриється останній винний бар мережі Like a Local's. Фото: barout.media

Дозвілля та їжа
21 лютого 2022 15:52

У Києві на Подолі незабаром закриють останній бар мережі Like a Local's. Однією із причин закриття мережі засновники називає "різні погляди на фундаментальні речі розвитку бізнесу".

Заклад на вулиці Спаській закриють у березні. Про це на своїй повідомив співзасновник Like a Local's Сергій Клімов.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Багато киян та гостей столиці любили Like a Local's за велику різноманітність вин, туристів, відвідуючи цей заклад, відкривали для себе Україну саме через алкогольний напій. Саме в цьому закладі за п'ять років його існування понад 100 тисяч гостей познайомилися з українським вином.

На Подолі у березні закривається останній винний бар мережі Like a Local's.На Подолі у березні закривається останній винний бар мережі Like a Local's. Фото: barout.media

Винний ресторан вирішили закрити через те, що Климов та його партнери, які тримали ресторан, перестали ефективно взаємодіяти, у них з'явилися різні погляди на розвиток бізнесу.

Сергій пише, що підходи до ведення бізнесу у них були не як стандартні ресторатори. Вони змогли побудувати історію виключно власним коштом, а не через продаж франшиз або зниження якості продуктів. Спочатку Like a Local's не було створено для того, щоб заробляти на ньому мільйони.

Варто зазначити, що бар хотіли продати, а не закривати, але ніхто з представників ресторанного бізнесу не був готовий взяти участь у проекті – ні галузевий рітейл, ні виноробні.

Клімов ще сподівається, що хтось все ж таки буде готовий взяти на себе соціальну відповідальність і хотів би розвивати історію Like a Local's далі.

Але поки що рішення про закриття прийнято. За останній місяць у барі будуть представлені нові вина із Кам'янця-Подільського, Бакоти, Київської та Миколаївської областей. Усі бажаючі зможуть прийти та скуштувати напої протягом березня.

Також Клімов пообіцяв взяти участь у 17-му фестивалі вина Kyiv Food and Wine Festival, який проходитиме 7-8 травня на ВДНГ.

Нагадаємо, бар Like a Local's на Подолі розпочав роботу влітку 2019. Це був третій заклад мережі у Києві, в якому подавали українські вина, а меню складалося лише з українських продуктів.

Раніше Vgorode писав, що у жовтні на Подолі закрилося кафе "Чік Чірік", на яке давно скаржилися кияни. Оскільки заклад був цілодобовим, мешканці Подолу обурювалися, що його відвідувачі та співробітники постійно порушують їхній спокій ночами. Там було дуже галасливо і неспокійно, але ні поліція, ні міська влада на ситуацію не реагували. Чому ж заклад вирішили закрити – офіційно не повідомляється.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах