У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси

У Києві працює кілька басейнів просто неба: адреси.

У Києві працює кілька басейнів просто неба: адреси. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
04 червня 2022 15:49

У Києві вже дуже тепло, погода по-справжньому літня, тому багато мешканців міста шукають місця, де можна відпочити, позасмагати та покупатися. Поки що це можна зробити лише у басейнах, які вже відкриваються для відвідувачів.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що до закінчення військового стану в Україні киянам заради безпеки рекомендують не відвідувати міські пляжі. Незважаючи на це, комунальні служби далі обслуговуватимуть усі прибережні локації міста, зокрема будуть прибирати пляжі та робитимуть лабораторні дослідження поверхневих водойм та питної води.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте відпочинок біля басейну ніхто не забороняв. Видання "БЖ" написало, які заклади з басейнами просто неба вже працюють у Києві.

Пірс 39

Цей міський пляж з басейнами та баром знаходиться на ВДНГ. Вода у басейнах прогрілася до +25 градусів. У цьому закладі є два пляжі – дорослий (25 метрів) та дитячий з аквагоркою (13 метрів). Тут можна відпочивати на шезлонгах або орендувати намет.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1
Години роботи: будні 07:00 - 21:00, вихідні 09:00 - 21:00.
Ціни: у понеділок-п'ятницю - 100 гривень/година за дорослого та 50 гривень/година за дитину до 120 см. Вихідні та свята 150 гривень/година за дорослого та 75 гривень/година за дитину. Оренда намету коштує 600 гривень на цілий день.

У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси.У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси. Фото: facebook.com/pirs39

Пляж "Парасоля"

Сьогодні, 4 червня, на Відрадному відкрився пляж "Парасоля". На його території є маленький басейн просто неба (6 на 3 метри). Також тут можна орендувати шезлонги, парасольки та намет для відпочинку. У комплексі працює кафе.

Де: вулиця Бакуніна, 1
Години роботи: щодня з 09:00 до 19:00.
Ціни: дорослий – 100 гривень/година, діти до 14 років – 80 гривень/година. Цілий день перебування на території комплексу коштує 400 гривень для дорослого, а для дітей – 350 гривень. Деталі можна дізнатись за телефоном 098-561-47-49.

У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси.У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси. Фото: facebook.com/parasolyabeach

Sandali

Цей комплекс розташований на Трухановому острові. Тут уже працює басейн. Також тут можна орендувати альтанку та влаштувати пікнік. Пляжний бар та ресторан поки не працює, але його обіцяють запустити незабаром. Також на території є дитячий майданчик та батут.

Де: Труханів острів, Паркова дорога, 3
Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00.
Ціни: оренда альтанки – 200 гривень за особу. Бронювати альтанку можна за телефоном 097-631-00-00.

У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси.У Києві відкрилося кілька басейнів просто неба: адреси. Фото: facebook.com/SandaliBeach

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах