Куди піти в Києві цими вихідними 10-11 вересня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
09 вересня 2022 10:19
Куди піти в Києві цими вихідними 10-11 вересня 2022 року: афіша заходів. Фото: unsplash.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи, щоб разом відновлювати країну. Саме тому Міністерство культури та інформаційної політики вирішило поступово відновлювати роботу закладів культури та мистецтва.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати різноманітні культурні заходи, які відбудуться у столиці. У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець.

Повний список заходів на ці вихідні дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 10-11 вересня:

Малювання епоксидною смолою

Одна з найчарівніших і найживіших сучасних технік малювання. Повна відсутність рамок та того, як треба робити. Це політ фантазії та вираження себе через творчість. Абсолютно будь-яка кольорова гама, незвичайні змішання та малюнки – і ви створюєте шедевр. Смолою можна малювати не лише абстракції, а й більш реалістичні зображення.

Коли: 10 вересня – 10:00, 11 вересня – 18:00

Де: Арт-Студія "Творчі", офіс 3

Адреса: вулиця Володі Дубініна, 2

Скільки коштує: 2000 гривень. Подробиці за посиланням.

Виставка "Сальвадор Далі. Божественна комедія"

Кияни та гості міста мають унікальну можливість познайомитися з "Божественною комедією" в інтерпретації Сальвадора Далі у стінах музею. Експозиція доповнена тематичними інсталяціями та відеорядом, що занурить відвідувачів у атмосферу дантівського всесвіту.

Коли: 10-11 вересня, з 11:00 до 17:00 (каса до 16:30)

Де: Київська картинна галерея

Адреса: вул. Терещенківська, 9

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Подорож Сонячною системою

Це захоплююча подорож Сонячною системою і на власні очі побачити космічні пейзажі всіх планет. Під час перегляду кожен мандрівник сидітиме в кріслі справжнього пілота і дивитиметься у зоряне небо, ніби він керує зорельотом як справжній джадай Люк Скайуокер. Під час подорожі заплановано 8 зупинок, саме стільки планет у нашій Сонячній системі.

Коли: 10-11 вересня: 13:30, 16:00, 18:30

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Потрібен брехун!"

Хто ж він, цей брехун? Звичайний хлопець, який має талант "обвести навколо пальця" будь-кого. І, звичайно, він просто знахідка для народного обранця - депутата, який наобіцяв довірливому народу "золоті гори", а після виборів мирно спочивав на лаврах слави. обранця. Ні, це не соціальна сатира в дусі Арістофана, а просто відпочинок для всієї родини. З жменею роздумів довкола старої істини, про яку часто забувають: якщо постійно брехати, тобі вже ніхто не повірить. Навіть якщо ти будеш щирий як ніколи!

Коли: 10 вересня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Latexfauna

Український інді-поп гурт Latexfauna дасть концерт на київському концертному майданчику просто неба. Останні теплі дні можна провести в колі друзів під "липкі" літні хіти про серфер, еротичні сни і все таке. Готуйтеся слухати пісні з тропічним вайбом, насолоджуючись розкішним виглядом.

Коли: 10 вересня, 17:00

Де: Д12

Адреса: вул. Десятинна, 12

Скільки коштує: 750–1200 гривень. Подробиці за посиланням.

Підпільний Stand Up

Любителям гострого гумору варто сходити на Підпільний Stand Up, де глядачів розважатимуть коміки Дядя Женя, Сергій Чирков, Сергій Степанисько та Катерина Федоркова.

Коли: 10 вересня, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вул. Золотоворітська, 15

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Актрисі завжди вісімнадцять"

П'єса розповідає про останній відпочинок Сари, яка вирішила провести свій вільний час біля моря. Вона знаходиться у величезній віллі, де з людей – лише її помічник, який і слухає розповіді з життя актриси та допомагає їй пізнати себе. У ході цієї історії вона поділиться багатьма своїми секретами, цікавими випадками з життя, романтичними пригодами, а також цікаво читатиме новини про себе. Ця історія - це своєрідне дзеркало, в якому можна побачити, як живуть справжні митці.

Коли: 11 вересня, 16:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Здрастуйте, я ваша тітка!"

Коли ви закоханий студент, а дядько вашої дівчини – скупий та черствий тиран, діяти треба рішуче. Двоє друзів, Джек і Чарлі, сподіваються зізнатися своїм коханим напередодні їхнього від'їзду на канікули до Шотландії. Гарантією успіху стане присутність багатої родички Чарлі – тітоньки Люції, що приїде з Бразилії. Але не склалося як планувалося: чергова телеграма руйнує всі плани. Приїзд тітоньки відкладається, а отже примхливий дядько Спетлайг може відмовитись видати племінниць за закоханих студентів.

Коли: 11 вересня, 17:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 120–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Тисячолітня незаймана"

Вампірша-вегетаріанка прокидається після летаргічного сну та намагається налагодити своє життя у наш час. Їй доводиться нелегко, бо треба пізнавати всю красу нової епохи, вести війну з давніми та підступними ворогами. На своєму шляху вона зустрічає велике кохання, що допомагає їй у боротьбі.

Коли: 11 вересня, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Шоу "Зрада"

Це комедійне ток-шоу, в якому три коміки підготували новини, в яких побачили зрадницьку або навпаки перемогу. Мета через комедію навчити глядачів відрізняти зраду від фейку Також наприкінці шоу глядачі можуть розповісти свої новини, і як бонус за кращу новину ми маємо приємний подарунок.

Коли: 11 вересня, 19:00

Де: DoskaBar

Адреса: вул. Прорізна, 21

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах