Куди піти в Києві цього тижня з 3 по 7 жовтня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
03 жовтня 2022 16:09
Куди піти в Києві цього тижня з 3 по 7 жовтня 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи, щоб разом відновлювати країну. Саме тому Міністерство культури та інформаційної політики вирішило поступово відновлювати роботу закладів культури та мистецтва.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів у День Незалежності України.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві з 3 по 7 жовтня:

Подорож Сонячною системою

Це захоплююча подорож Сонячною системою і на власні очі побачити космічні пейзажі всіх планет. Під час перегляду кожен мандрівник сидітиме в кріслі справжнього пілота і дивитиметься у зоряне небо, ніби він керує зорельотом як справжній джадай Люк Скайуокер. Під час подорожі заплановано 8 зупинок, саме стільки планет у нашій Сонячній системі.

Коли: 3-7 жовтня: 13:30, 16:00, 18:30

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Відкритий мікрофон від Підпільного

Позмагатися за симпатію глядача зможе хтось, хто має в запасі до 4-х хвилин авторського матеріалу та достатньо спритності, щоб встигнути зареєструватися в цьому заході (до 15 учасників листа очікування). Реєстрація для коміків через обліковий запис Підпільного в інстаграмі.

20% від зібраних коштів буде направлено на потреби ЗСУ.

Коли: 3 жовтня, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вул. Золотоворітська, 15

Скільки коштує: 50 грн. Подробиці за посиланням.

Фотопроект "Спалах. Українська фотографія сьогодні"

Фотографія стала основним медіумом, що відображає події війни та висвітлює різноманітність дослідів та сьогодення українців. Військова фотографія та фотографія часу війни у сукупності утворюють загальну картину цієї трагедії, відбивають театр бойових дій, героїку опору та буденність людей. Фіксують час, почуття, простір, смерть та життя, біль та надію. Тому нам важливо уявити всю повноту авторських висловлювань.

Коли: 4-7 жовтня, з 11:00 до 19:00

Де: Український Дім

Адреса: вул. Хрещатик, 2

Скільки коштує: 50 грн. Подробиці за посиланням.

Найкращі жарти осені

Радимо добре підготуватись перед концертом. Дівчатам бажано фарбувати водостійкою косметикою, адже ви будете сміятися і плакати від сміху з першої і до останньої хвилин виступу. На сцені Фелікс Редька, Слава Бу, Артур Петров.

Коли: 4 жовтня, 19:00

Де: StandUp Art House Kyiv

Адреса: вул. Тараса Шевченка, 2/54

Скільки коштує: від 250 до 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Напередодні"

Невідомо ким, отруєний медіамагнат Невмержицький. Слідство дізнається, що у вбивці є тату із зображенням ящірки на грудях. Відомо також, що напередодні Невмержицький скористався сайтом знайомств "Намба". Оперативники Юрій Шафрай та Микита Петренко намагаються зловити злодійку "на живця". Під ім'ям Сергій Юрій дає оголошення на сайті знайомств. Але не лише оперативники вміють ставити капкани для злодіїв. Іноді вони самі потрапляють у лещата зловмисників, особливо коли зловмисниця – це гарна жінка. Події відбуваються напередодні російського вторгнення. Життя у всіх персонажів п'єси різко змінюється після початку війни, як власне і у всіх нас.

Коли: 5 жовтня, 18:00

Де: Київський академічний театр українського фольклору "Берегиня"

Адреса: вул. Івана Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Актрисі завжди вісімнадцять"

П'єса "Актрисі завжди вісімнадцять" розповідає про останній відпочинок Сари, яка вирішила провести свій вільний час біля моря. Вона знаходиться у величезній віллі, де з людей – лише її помічник, який і слухає розповіді з життя актриси та допомагає їй пізнати себе. У ході цієї історії вона поділиться багатьма своїми секретами, цікавими випадками з життя, романтичними пригодами, а також цікаво читатиме новини про себе. Ця історія – це своєрідне дзеркало, у якому можна побачити, як живуть справжні митці.

Коли: 5 жовтня, 18:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Stand Up 8x8

Цього вечора виступатимуть 8 молодих веселих коміків. Кожен розповість по 8 хвилин свого класного та смішного матеріалу. Для вас виступатимуть: Наташа Чигрін, Діма Захарченко, Женя Євсюков, Женя Лещенко, Поліна Василина, Алла Волкова, Джейхун Сафаров, Руслан Колесник.

Коли: 5 жовтня, 18:30

Де: Бочка Pub

Адреса: вул. Хрещатик, 19а

Скільки коштує: 100 грн. Подробиці за посиланням.

Класика під зірками "Allegretto"

Це фантазії, народжені живою музикою у синтезі із разючими повнокупольними проекціями у форматі 360° Київського Планетарію. "Allegretto" - програма для тих, хто надихається естетикою живого звучання та бажає відкрити для себе новий формат класичної музики. У програмі прозвучать твори: Баха, Вівальді, М.Скорика, Генделя, Штрауса, Хоффмейстера, Моцарта, Гада, П'яццоли, Адана.

Коли: 6 жовтня, 19:00

Де: Київський Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: від 550 до 800 грн. Подробиці за посиланням.

Фіолет

Несподіване звучання найкращих пісень гурту за всю історію існування. Прем'єра нових треків наживо. Найзворушливіші вірші Сергія "Колоса" Мартинюка та незабутня атмосфера.

Коли: 6 жовтня, 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: від 250 до 450 грн. Подробиці за посиланням.

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу"

Це унікальне імпровізаційне дійство, у якому беруть участь такі актори: Святий Загайкевич, В'ячеслав Никоноров, Олександр Качура, Антон Стенюк. Такого експериментального формату ви більше не побачите ніде. Буде смішно, незабутньо, а головне неповторне.

Коли: 7 жовтня, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вул. Золотоворітська, 15

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Сояче крило"

Лірична драма І. Франка про кохання, де кохання піднесено на найвищий п'єдестал. Про життя, яке пройшло даремно, про втрачену через егоїзм кохання, про надії, що не відбулися. Після глибоких та болючих переживань, у взаємини закоханої пари приходить прощення.

Коли: 7 жовтня, 18:00

Де: Київський академічний театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки, на підтримку ЗСУ"

"Про що мовчать чоловіки" - це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, які нас найбільше турбують. Унікальна моновистава у жанрі стендап – захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 7 жовтня, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: від 340 до 450 грн. Подробиці за посиланням.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах