Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 20 по 27 жовтня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 20 по 27 жовтня
Дозвілля та їжа
20 жовтня 2022 21:52
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 20 по 27 жовтня. Фото: Youtube/Warner Bros. Pictures

Війна змусила нас жити у новій реальності. З 24 лютого змінилося життя кожного українця та українки. Але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи та відволікатися від постійних переживань.

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекає лише одна прем'єра.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Чорний Адам

Рейтинг IMDB: 8/10

Фантастика США, 2

Режисер: Жауме Кольєт-Серра

У ролях: Дуейн Джонсон, Сара Шахі, Пірс Броснан

Минуло майже 5000 років відколи стародавні боги зробили Чорного Адама всемогутнім. І одразу ж ув'язнили. Однак він звільниться зі своєї земної гробниці та покаже сучасному світу свою унікальну форму правосуддя.

Київський тиждень критики - 2022

Рейтинг IMDB: 7.9/10

Фестиваль збирає у програмі фільми з лайн-апів цьогорічних головних європейських кінофестивалів. У ролі кураторів виступають відомі українські кінокритики: засновниця Спілки кінокритиків України Дар'я Бадьйор, режисер та засновник інтернет-журналу про авторське кіно Cineticle Станіслав Бітюцький, автор видань LB.ua, Фокус та DTF Magazine Сергій Ксаверов та журналістка DTF Magazine, ведуча Поділ» Ганна Дацюк. Після кожного показу на глядачів чекає дискусія. Фільми показуються мовою оригіналу із субтитрами.

Місіс Харріс їде до Парижа

Рейтинг IMDB: 7.1/10

Драма, комедія. США, Великобританія, Франція, Канада, 2022

Режисер: Ентоні Фабіан

У ролях: Леслі Менвілл, Ізабель Юппер, Ламбер Вільсон

Велика мрія однієї жінки та сукня від Dior, що змінила все. Головна героїня, яка живе та працює прибиральницею в Лондоні, вирішує придбати омріяну сукню від видатного кутюр'є. Так починається надзвичайна пригода вишуканим Парижем доби 50-х років.

Принц Філіп: Людина позаду трону

Рейтинг IMDB: 5.2/10

документальний. Великобританія, 2021 р.

Режисер: Девід Блейкман

Неймовірна історія про подорож принца Філіпа від біженця до героя війни та чоловіка королеви Єлизавети II. Нащадок королів, королів і царів, життя Пилипа було сформовано вбивствами, війною та революцією. Борючись з британським істеблішментом, він сформував та модернізував британську монархію, зберігши та захистивши її для майбутніх поколінь.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах