Куди піти в Києві цих вихідних 19-20 листопада 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
18 листопада 2022 12:19
Куди піти в Києві цих вихідних 19-20 листопада 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну. Саме тому Міністерство культури та національної політики вирішило поступово відновлювати роботу закладів культури та мистецтва.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 19-20 листопада:

Вистава "Море-океан"

У таверні "Альмайєр", що розташована на узбережжі, зібралася група різних людей. Серед них - у минулому успішний портретист, професор, який складає "Енциклопедію меж", та дві жінки з різними цілями. Одна хоче знайти кохання, а інша біжить від кохання. Їхнє життя спокійне, а втома душі - нездоланна. А поруч із ними безмежне Море-океан. І той, хто прагне помсти.

Коли: 19 листопада – 12:00, 20 листопада – 15:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вулиця Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічну подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 19 листопада – 12:00, 20 листопада – 13:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Конотопська відьма"

Дотепними жартами та містичними подіями наповнені пригоди сотника Забрехи та писаря Пістряка. А самі прізвиська конотопських відьом змусять вас сміятися ще довго після вистави. Ми розповімо про самодурство і здирство, які здатні втратити будь-яку хорошу справу.

Коли: 19 листопада, 15:00

Де: Київський академічний театр українського фольклору "Берегиня"

Адреса: вул. Івана Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дірявий експрес"

Молодість пролетіла так швидко, у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться у призначений день, місце та час. Остання можливість встигнути на поїзд, що йде.

Коли: 19 листопада, 15:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Фатальний флірт"

Молоді панове весело проводять час з юними дамами – святкова вечеря, дорогі напої. Але несподівано у світлу атмосферу втручається містичний персонаж - Оксамитова Дама, будучи чи то символом докору, чи натяком на небезпеку.

Коли: 19 листопада, 17:00

Де: Театр "Колесо"

Адреса: Андріївський узвіз, 8

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Мюзикл "У джазі тільки дівчата, або Sugar"

Опорою для постановки став сценарій усім відомого фільму за участю Мерілін Монро Some like It hot, а лібрето для цієї вистави написав Пітер Стоун. Історія, з якої сміялися ще наші батьки, оновлена через призму сучасних реалій, з дотепною динамічною подачею.

Коли: 19 листопада, 17:00

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: вулиця Велика Васильківська, 53/3

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "В гостях у сексопсихолога"

Чоловік не розуміє проблем дружини, дружина не розуміє чоловіка. Залишилася остання надія врятувати їхній шлюб. Зрозуміти одне одного їм допомагає психолог. Але робить він це дуже незвичайним способом. Такий пікантний підхід до кожної пари справді ефективний. Підтвердженням тому є безліч задоволених клієнтів та врятованих сімей.

Коли: 19 листопада, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Залишатися не можна..."

Це документальна вистава про херсонців, будинок яких було окуповано армією РФ. Це сумні та смішні, щемливі та надихаючі, сповнені різними почуттями історії людей, які на власні очі бачили, що таке окупація.

Коли: 19 листопада, 18:30

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Здавна люди замислювалися, чи ми самі у всесвіті, чи існує десь інопланетне життя? Швидше за все, Земля – не єдина населена планета. Щоб знайти позаземне життя, необхідно дивитися в глибини космосу. У планетарії пройде віртуальна подорож екзопланетами, які обертаються навколо інших зірок Чумацького шляху.

Коли: 20 листопада, 17:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Приворотне зілля"

Два працівники компетентних органів отримують завдання поставити потойбічне на службу державі. А чому ні? Інші психотехніки давно вже працюють на користь службам. А коли йдеться про тонкі матерії - кохання, пристрасті, похоті - людина перетворюється на слухняну ляльку. Тож любовна магія, може, й має зайняти своє місце в арсеналі спецслужб. Саме тому треновані, підготовлені та озброєні агенти з'являються в українському селі, де йде звичне життя, де роблять і відпрацьовують, чаклують та нашіптують, приворожують та спокушають… І навряд чи знайдеться суперагент, здатний протистояти такій силі.

Коли: 20 листопада, 17:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 250–700 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Спогади з присмаком мартіні"

Це спектакль-соціальна провокація, трагікомедія, сюжет якої розповідає про звичайну американську родину. Майже звичайною. Герої постановки - це люди, які живуть у світі власних ілюзій, страхів та нереалізованих мрій. Том Уінгфілд - автор та ведучий п'єси, чиї спогади оживають на очах глядачів. Аманда Уінгфілд - маленька жінка, яка шалено чіпляється за інший час та місце. Лаура – її доросла дочка, відчуженість якої досягла критичної грані. Том - син Аманди і брат Лаури - виправдовує свою жорстокість бажанням вирватися з "пастки". У цій дивній сім'ї є ще один персонаж - батько, який постійно посміхається на великій фотографії. А якийсь Джим – гість у їхньому домі, подарує їм надію на справжнє життя. Але чи не зруйнує він їхній мир і сімейне щастя?

Коли: 20 листопада, 17:00

Де: Театр на Михайлівській

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах