Куди піти у Києві цих вихідних з 31 грудня по 1 січня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
30 грудня 2022 13:56
Куди піти у Києві цих вихідних з 31 грудня по 1 січня 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 24-25 грудня:

"Зимова країна"

Локацію цього року вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити". На ВДНГ встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти наголошують на стравах, які можна приготувати "на вогні".

Коли: 31 грудня-1 січня, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки – від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Osocor Winter Residence: London Story

Це різдвяне містечко, присвячене дружньому Лондону - London Story. Тут є велика ковзанка, атракціони, льодові спектаклі, різдвяні перформанси, цікаві програми для дітей та дорослих, а також Тауерський міст і навіть фігура Бориса Джонсона. При відключенні світла локація працюватиме на генераторі. На території також облаштовано укриття.

Коли: 31 грудня-1 січня, з 10:00 до 22:00

Де: Osocor Winter Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 350–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Найбільша ковзанка країни

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 31 грудня-1 січня, з 10:00 до 21:00

Де: Лідовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід на ковзанку коштує 100 гривень, оренду ковзанів – 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Останній Stand Up Року

Де б ми не тинялися вдень, щовечора ми поверталися на сцену, бо знали, що ви чекаєте на нову порцію жартів. Ми смішили вас, а ви нас підтримували. Для вас виступатимуть: Вова Маслов, Кирило Гузій, Женя Лещенко, Гнат Михайлюк, Веста Гунченко, Руслан Колесник, Марк Свиридюк, Богдан Боярин.

Коли: 31 грудня, 16:00

Де: Бочка Pub

Адреса: Хрещатик, 19а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

365 днів разом

За 365 ми відчули страшний біль і сильне кохання. Ми вирішили смішити вас і дарувати гарний настрій, незважаючи ні на що. Давай за кілька годин до нового року пригадаємо, яке сильне почуття гумору у нас є і як гумор може врятувати світ. На сцені: Слава Бу, Раміль Янгулов, Антон Житлов, Альберт Лалаян та Андрій Бережко.

Коли: 31 грудня, 17:00

Де: StandUp Art House Kyiv

Адреса: вул. Тараса Шевченка, 2/54

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Концерт "За п'ять годин до Нового Року"

Магія новорічної ночі та феєрверк найкрасивіших композицій Штрауса, Леонтовича, світові та українські Новорічні та Різдвяні хіти, улюблені мелодії з кінофільмів у концерті за участю віртуозних музикантів Національного академічного оркестру народних інструментів.

Коли: 31 грудня, 17:00

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: від 850 до 990 грн. Подробиці за посиланням.

Подорож Сонячною системою

Це захоплююча подорож Сонячною системою і на власні очі побачити космічні пейзажі всіх планет. Під час перегляду кожен мандрівник сидітиме в кріслі справжнього пілота і дивитиметься у зоряне небо, ніби він керує зорельотом як справжній джадай Люк Скайуокер. Під час подорожі заплановано 8 зупинок, саме стільки планет у нашій Сонячній системі.

Коли: 1 січня; 15:00, 17:00, 19:00

Де: Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: від 200 до 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава " Безіменна зірка "

Усі події спектаклю відбуваються менш ніж за добу, але за цей час кожен персонаж встигає прожити все життя... Одної весни в провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-потяг. У ньому їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі виявився молодий чоловік, талановитий учитель космографії. Мабуть, тієї ночі зірки зійшлися, щоби ці двоє зустрілися.

Коли: 1 січня, 16:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Stand Up 8x8

Цього вечора виступатимуть 8 молодих веселих коміків. Кожен розповість по 8 хвилин свого класного та смішного матеріалу. Для вас виступатимуть: Ігнатій Михайлюк, Женя Галка, Вова Маслов, Алла Волкова, Богдан Боярин, Ден Че, Руслан Колесник, Данило Кухар.

Коли: 1 січня, 19:00

Де: Бочка Pub

Адреса: вул. Хрещатик, 19а

Скільки коштує: 100 грн. Подробиці за посиланням.

Мюзикл "За двома зайцями"

Несподіване, нове, креативне прочитання всім відомої вітчизняної комедії з мотивів п'єси М. Старицького. Щоб вразити та здивувати публіку, у театрі зробили рішучі кроки: текст п'єси осучаснили, авторську партитуру спетаклю посилили 15 аранжуваннями, поставили гопак із балету "Гаяни" Арама Хачатуряна.

Коли: 1 січня, 17:00

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах