Куди піти у Києві цих вихідних з 14 по 15 січня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
13 сiчня 2023 13:03
Куди піти у Києві цих вихідних з 14 по 15 січня 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 14-15 січня:

"Зимова країна"

Локацію цього року вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити". На ВДНГ встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти наголошують на стравах, які можна приготувати "на вогні".

Коли: 14-15 січня, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки – від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Osocor Winter Residence: London Story

Це різдвяне містечко, присвячене дружньому Лондону - London Story. Тут є велика ковзанка, атракціони, льодові спектаклі, різдвяні перформанси, цікаві програми для дітей та дорослих, а також Тауерський міст і навіть фігура Бориса Джонсона. При відключенні світла локація працюватиме на генераторі. На території також облаштовано укриття.

Коли: 14-15 січня, з 10:00 до 22:00

Де: Osocor Winter Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 350–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Ковзанка на Льодовому стадіоні

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 14-15 січня, з 10:00 до 21:00

Де: Лідовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід на ковзанку коштує 100 гривень, оренду ковзанів – 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Виставка "Війна за ідентичність. Сила опірності культурі"

Виставка про те, як ми вистояли на Майдані та чинимо опір окупантові сьогодні, культурі – як мішені для ворога, і як наша потужна зброя. В експозиції задіяно близько 2 сотень артефактів із Революції Гідності та російсько-української війни.

Коли: 14-15 січня, з 14:00 до 18:00

Де: Виставкові зали "Лаври"

Адреса: вул. Лаврська, 15

Скільки коштує: від 50 до 100 грн. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічну подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 14 січня, 14:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап - захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 14 січня, 15:00, 18:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 400–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Різдвяний концерт Олега Скрипки та НАОНІ-оркестру "Щедрик"

Це буде неймовірно душевний та яскравий святковий вечір, наповнений світлом, радістю, талантом та величезним досвідом кожного артиста. Глядачі почують різдвяні колядки та щедрівки.

Коли: 14 січня, 15:00

Де: МЦКІ ("Жовтневий палац")

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 350–850 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Лист незнайомки"

Це ода вірності жінки, котра пронесла через все життя любов до єдиного чоловіка, відомого письменника-белетриста. Зворушлива та ніжна, пристрасна та пристрасна історія в одному листі. Гімн любові дзвінка поетична школярка і стомлений повії з нічного кабаре. Гра біди та радості, спалахи світла та чорної темряви. Нова сценографія та виразна пластичність образів, всеосяжне освоєння простору сцени та вражаюча камерність.

Коли: 14 січня, 17:00

Де: Дім Кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 190–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Готель Portal"

Головний герой, їдучи додому після вечері, опиняється у дивному готелі, де всі мешканці нагадують божевільних. Однак найдивнішим з них виявляється таємничий Лікар С. Хто цей Лікар? І що він робить у готелі? Саме це необхідно буде дізнатися Жюльєн. Комедія занурить вас у фантастичний світ, у якому досі не ступала нога людини, можливо.

Коли: 14 січня, 17:00

Де Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса

Адреса: вул. Володимирська, 23в

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Тіні забутих предків"

Містична вистава "Тіні забутих предків" за мотивами видатної повісті Михайла Коцюбинського. Ця легенда Карпатського краю надихнула Сергія Параджанова зняти фільм із Ларисою Кадочниковою та Іваном Миколайчуком у головних ролях. До речі, театр розташований на вулиці Миколайчука, поряд з будинком, де жив актор, і це ще не всі збіги. Режисер вистави Тетяна Матісова все дитинство та юність була учасницею фольклорних ансамблів, тому хотіла, щоб ця вистава була пронизана творчістю нашого народу. А ще у цій виставі дебютує чимало нових акторів, які донесуть цю чудову історію кохання глядачам.

Коли: 14 січня, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 2а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Вид з мосту"

Одна з найкращих п'єс Артура Міллера, драматурга, якого справедливо називають американським Шекспіром. В основу п'єси лягла історія, що сталася в реальному житті, в одному з італійських кварталів Брукліна у 50-х роках минулого століття.

Коли: 14 січня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вулиця Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Таке різне кохання"

Кохання кожен розуміє по-різному. А хтось її взагалі не помічає, навіть якщо вона щира, справжня та потужна. Дотепні персонажі, захоплюючий сюжет та неймовірний сюрприз у фіналі.

Коли: 14 січня, 18:00

Де: Київський академічний театр ляльок

Адреса: вул. Грушевського, 1а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Імпровізаційне шоу від театру "Чорний квадрат"

Це вистава без сценарію. Глядачі висловлюють побажання, щоб вони бажали побачити, а актори створюють полотно дії в режимі реального часу. Обмежень за жанрами немає: на сцені може статися хорор, трилер, чорна комедія, вестерн, еротична драма та навіть мюзикл.

Коли: 14 січня, 18:00

Де: Ресторан SHEF

Адреса: вул. Маршала Конєва, 6

Скільки коштує: 250–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "В гостях у сексопсихолога"

Чоловік не розуміє проблем дружини, дружина не розуміє чоловіка. Залишилася остання надія врятувати їхній шлюб. Зрозуміти одне одного їм допомагає психолог. Але робить він це дуже незвичайним способом. Такий пікантний підхід до кожної пари справді ефективний. Підтвердженням тому є безліч задоволених клієнтів та врятованих сімей.

Коли: 14 січня, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Гуцулка Ксеня"

Етнічний українець приїжджає із самої Америки до Карпат, щоб знайти собі наречену. Адже лише одруження з українською дівчиною відкриє йому шлях до спадщини в мільйон доларів. Але що важливіше: справжні почуття чи багатство?

Коли: 15 січня, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Ніч перед Різдвом"

Казкова ніч на хуторі поблизу Диканьки. А що, якщо додати до цієї дещиці містики, трохи кохання та пристрасті? Тоді всім знайома історія набуде зовсім нових обрисів і глядача поглине світ різдвяних пригод. Вакула, Оксана і навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у комічній боротьбі за своє кохання.

Коли: 15 січня, 18:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Орган під зірками "Interstellar"

У програмі Interstellar ви зможете послухати величний орган Франції під вражаючими відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України. Семпльований орган Нотр-Дам – це звучання 7400 труб органу, які записані наживо в соборі та відтворені за допомогою комп'ютерних технологій та тримануального електронного органу Johannus. Така технологія найбільш реалістично відтворює не лише звучання, а й акустику Нотр-Дам де Парі.

Коли: 15 січня, 19:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 550–800 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах