Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 2 по 9 січня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 2 по 9 лютого
Дозвілля та їжа
02 лютого 2023 17:42
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 2 по 9 січня. Фото: planetakino.ua

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Астерікс та Обелікс: Піднебесна імперія

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Режисер: Гійом Кане

Комедія. Франція, 2023

У ролях: Гійом Кані, Жіль Леллуш, Маріон Котіяр

50-й рік до н. Імператриця Китаю щойно була укладена після державного перевороту, спровокованого Ден Сінг Квіном, князем-зрадником. За допомогою фінікійського купця Фіналтези та вірної охоронниці Май Вей, єдина дочка імператриці принцеса Сас-Й тікає до Галії, щоб попросити допомоги у двох доблесних воїнів Астерікса та Обелікса, наділених надлюдською силою завдяки чарівному зілля. Два наші нерозлучні герої з радістю погоджуються допомогти принцесі врятувати її матір і звільнити країну. І так починається велика подорож та пригоди на шляху до Китаю. Але Цезар та його могутня армія, яка прагне нових завоювань, теж прямують до Піднебесної імперії...

Рок Дог 3: Ритмічний батл

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Анімація.США, Китай, 2022 р.

Режисер: Ентоні Белл

У ролях: Грем Хемілтон, Ешлі Болл, Кетлін Барр

Після світового турне зі своїм рок-гуртом Боді бере невелику перерву і повертається до рідного села. Але коли він дізнається, що дівочий гурт «K-9» не знайомий із творчістю музичного ідола Боді, рок-легендою Ангусом Скаттергудом, розуміє, що треба діяти. Щоб надихнути нове покоління музикантів, Боді приєднується до музичного конкурсного шоу. Однак наш герой, схоже, взяв на себе більше, ніж може подужати, і став забувати про свою справжню мету стати сенсацією на телебаченні.

Аргонатси: Нова Легенда

Рейтинг IMDB: 8.2/10

Анімація, комедія. Франція, 2022

Режисери: Девід Ало, Ерік Тості, Жан-Француа Тості

Коли віриш у справедливість – вирушаєш на її пошуки! Легенда про Ясона та Аргонавтів не дає спокою нової героїні... Вона лише маленька Ведмедик, але мрії про Великі пригоди не залишають хороброї мандрівниці. А коли страху немає – ніякі підступні вчинки самовдоволених Богів не завадять Новій Легенді.

Корсаж

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Драма, історія Франція, Німеччина, Австрія, Люксембург, 2022

Режисер: Марі Крютцер

У ролях: Вікі Кріпс, Флоріан Тайхтмайстер, Катаріна Лоренц

Імператриця Австрійська, легендарна принцеса Сіссі, завжди славилася своєю красою та стилем, що задають модні тенденції у колах вищого світу. У Різдво 1877 Імператриці виповнюється 40 років і за традиціями часу тепер вона офіційно вважається старіючої жінкою. Тоді Єлизавета розгортає хитромудру боротьбу за свій блискучий образ.

Можливо так

Рейтинг IMDB: 6.2/10

Комедія. США, 2023 р.

Режисер: Майкл Джейкобс

У ролях: Емма Робертс, Люк Брейсі, Дайан Кітон

Мішель та Аллен вже досягли того моменту у своїх відносинах, коли вони обмірковують наступний крок і вирішують запросити своїх батьків, щоб нарешті зустрітися. Батьки вже добре знають один одного, справді добре, що призводить до чітких і визначальних думок про цінність шлюбу.

Стукіт у двері

Рейтинг IMDB: 6/10

Трилер. США, Китай, 2023

Режисер: М. Найт Шьямалан

У ролях: Дейв Батіста, Джонатан Грофф, Бен Елдрідж

Під час відпочинку у віддаленому будинку маленька дівчинка та її родина стають заручниками незнайомців. Вони не розуміють, чому опинилися у полоні, проте від них вимагають зробити безпрецедентний вибір: урятувати людство від апокаліпсису чи зберегти сім'ю. Залишившись без зв'язку з навколишнім світом, сім'ї доведеться знайти вихід, перш ніж вони втратять усі.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах