Куди піти у Києві цього тижня з 6 по 10 лютого 2023 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
06 лютого 2023 16:14
Куди піти у Києві цього тижня з 6 по 10 лютого 2023 року: афіша заходів. Фото: depositphotos.com

Війна змусила ми живемо в новій реальності, але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві з 6 по 10 лютого:

"Зимова країна"

Локацію цього року вирішили провести під гаслом "Різдво не зупинити". На ВДНГ встановили новорічну ялинку, а також відкрили ковзанку, гірку, Резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації. Фудкорти зосередились на стравах, які можна приготувати "на вогні".

Коли: 6-10 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: ВДНГ

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Вхід на територію ВДНГ вільний. Квитки - від 40 до 350 гривень. Діють знижки для пільговиків та військовослужбовців. Подробиці за посиланням.

Osocor Winter Residence: London Story

Це різдвяне містечко, присвячене дружньому Лондону - London Story. Тут є велика ковзанка, атракціони, льодові спектаклі, різдвяні перформанси, цікаві програми для дітей та дорослих, а також Тауерський міст і навіть фігура Бориса Джонсона. При відключенні світла локація працюватиме на генераторі. На території також облаштовано укриття.

Коли: 6-10 лютого, з 10:00 до 22:00

Де: Osocor Winter Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 350-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Ковзанка на Льодовому стадіоні

На Льодовому стадіоні в Києві відбудеться офіційне відкриття нової ковзанки просто неба. Після чого на відвідувачів чекає розважальна програма навколо новорічної ялинки. На території поряд працюватимуть комфортабельні роздягальні та точки фаст-фуду, де гості зможуть випити гарячі напої та перекусити.

Коли: 6-10 лютого, з 10:00 до 21:00

Де: Льодовий стадіон

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 9

Скільки коштує: вхід - 100 гривень, оренда ковзанів - 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 6 лютого - о 12:00, 10 лютого - об 11:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Потрібен брехун!"

Хто ж він, цей брехун? Звичайний хлопець, який має талант "обвести навколо пальця" будь-кого. І, звичайно, він просто знахідка для народного обранця - депутата, який наобіцяв довірливому народу "золоті гори", а після виборів мирно спочивав на лаврах слави. обранця. Ні, це не соціальна сатира в дусі Арістофана, а просто відпочинок для всієї родини. З жменею роздумів довкола старої істини, про яку часто забувають: якщо постійно брехати, тобі вже ніхто не повірить. Навіть якщо ти будеш щирий як ніколи!

Коли: 6 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Здавна люди замислювалися, чи ми самі у всесвіті, чи існує десь інопланетне життя? Швидше за все, Земля - не єдина населена планета. Щоб знайти позаземне життя, необхідно дивитися в глибини космосу. У планетарії пройде віртуальна подорож екзопланетами, які обертаються навколо інших зірок Чумацького шляху.

Коли: 6, 8 лютого, 18:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Токсини"

Це спектакль про п'ять історії життя різних людей, про ситуації, які ставлять героїв перед вибором, але їхня головна мета - змінити світ на краще, відшукати справедливість і позбутися токсичності. Проте раптово вони усвідомлюють, що це токсичність - частина їх самих. Що перебуваючи у соціумі, ми отруюємо життя одне одному, а токсичність - частина нашого життя. П'ять захоплюючих сюжетів - п'ять різних подій, хоча, здавалося, що фінал незмінний.

Коли: 7 лютого, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: Броварський проспект, 25

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Іранська конференція"

Представники світової інтелектуальної еліти - професори університетів, політолог, воєнкор, дружина прем'єр-міністра Данії, священик, знаменитий диригент, іранська поетеса - збираються у Копенгагені для вирішення "іранської проблеми" - порушення прав та свобод людини через військові конфлікти на Близькому Сході. Поступово питання про те, хто винен і як вирішити проблему, переростає в роздуми про людину та сенс життя, а роздуми про трагедію загибелі цивілізації переходять до розмов про особисте та найпотаємніше.

Коли: 7 лютого, 18:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Занадто одружений таксист"

Герой із репутацією тихоні-сім'янина до якогось часу примудрявся вести подвійне життя: дві родини, дві милі дружини, які навіть не підозрюють одна про одну. Однак випадковість докорінно змінила спокійне існування велелюбного таксиста. Ризикуючи бути викритим, він плутається в надрах свого вигадки, звідки повернутися вже неможливо.

Коли: 7 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 60-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "1984"

Ексклюзивно у театрі на Подолі покажуть скандальну п'єсу Майкла Джина Саллівана за мотивами всесвітньо відомого роману-антиутопії. Вигадана історія про життя у штучному світі, яка навчила кохання навіть бездушних солдатів.

Коли: 7, 8 лютого, 18:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 250-700 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Що трапилося у зоопарку"

П'єса американського драматурга Едварда Олбі. Це своєрідний крик, крик самотньої людини, яка шукає сенсу свого існування. Герої п'єси, Пітер і Джеррі, випадково знайомляться неподалік зоопарку, і це стає фатальною подією в їхньому житті. Незважаючи на приналежність до різних соціальних верств, різного способу життя, світогляду і навіть територіальну віддаленість, вони обидва однаково виявляються беззахисними перед викликом часу та суспільства. Як же вони впораються зі своїми проблемами, і що, власне, трапилося в зоопарку?

Коли: 7 лютого, 18:30

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Наталка Полтавка.doc"

Сучасне переосмислення відомої п'єси класика української літератури Івана Котляревського. Якщо Наталка Полтавка в 19 столітті втілювала архетип української дівчини того часу, якою б вона була зараз? Це знайома всім історія про кохання, вірність і вічне очікування щастя в новій обгортці.

Коли: 8 лютого, 18:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дамський кравець"

Справжня французька комедія зібрала у собі всі елементи жанру: легкий сюжет та іронічну та пікантну історію, яка поєднує естетику Парижа початку ХХ століття та класичний любовний трикутник. Сюжет п'єси повністю розкриває момент, коли безневинна брехня заходить надто далеко, герої змушені виплутуватися з цього клубка без особливих втрат.

Коли: 8 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 60-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Будинок, де переночував Бог"

Часом ми надто ускладнюємо собі життя. Вигадуємо приводи, які заважають бути з тими, кого ми любимо. Війни, релігії, натовп, політика, мода, віртуальна реальність... Людство постійно вигадує речі, що роз'єднують суспільство. Ця вистава, на основі стародавнього грецького міфу про Амфітріон, нагадує, що за останні тисячі років у взаєминах між чоловіком та жінкою все залишається без змін.

Коли: 8 лютого, 18:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 100-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Кефір, зефір і кашемір"

Кумедна історія двох "закоханих", які не мають наміру здаватися. Але як зробити вибір, про який не доведеться шкодувати? Герої вистави також не знають. Єдиний рецепт, який вони можуть порадити - взяти дві склянки кефіру, або какао, або гарного коньяку, сісти поруч із коханою людиною та насолоджуватися теперішнім життям, а не шукати відповіді на дурні питання.

Коли: 8 лютого, 18:00

Де: Театр на Михайлівській. Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Море-океан"

У таверні "Альмайєр", що розташована на узбережжі, зібралася група різних людей. Серед них - у минулому успішний портретист, професор, який складає "Енциклопедію меж", та дві жінки з різними цілями. Одна хоче знайти кохання, а інша біжить від кохання. Їхнє життя спокійне, а втома душі - нездоланна. А поруч із ними безмежне Море-океан. І той, хто прагне помсти.

Коли: 9, 10 лютого, 17:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Люби-мене-не-покинь"

Найзвичайніша для справжнього історія української жінки-квіткарки, яка через війну війни залишила Україну і опинилася в Парижі. Ось тільки її єдиний син залишився у Києві. Волонтер. І з ним уже тиждень нема зв'язку.

Коли: 10 лютого, 17:00

Де: Театр на Липках

Адреса: вул. Липська, 15/17

Скільки коштує: 250 грн. Всі подробиці за посиланням.

Вистава "Тіні забутих предків"

Містична вистава "Тіні забутих предків" за мотивами видатної повісті Михайла Коцюбинського. Ця легенда Карпатського краю надихнула Сергія Параджанова зняти фільм із Ларисою Кадочниковою та Іваном Миколайчуком у головних ролях. До речі, театр розташований на вулиці Миколайчука, поряд з будинком, де жив актор, і це ще не всі збіги. Режисер вистави Тетяна Матісова все дитинство та юність була учасницею фольклорних ансамблів, тому хотіла, щоб ця вистава була пронизана творчістю нашого народу. А ще у цій виставі дебютує чимало нових акторів, які донесуть цю чудову історію кохання глядачам.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 2а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Каліка з острова Інішмаан"

Вистава відомого драматурга Мартіна МакДонаха розповідає похмуру та сумну історію, яка чіпляє за живе та змушує задуматися. Жителі рибальського острова Інішмаан живуть важким життям у суворому кліматі, займаючись рибальським промислом. Усі вони мріють виїхати на велику землю, але розуміють, що там вони нікому не потрібні. Найрозумніший хлопець на острові на ім'я Біллі виявився калікою, яку доглядають його тітки. Але, незважаючи на це, він не втратив здатності мріяти і поставив собі за мету вирушити до Голлівуду і знятися у фільмі про рибалок.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "За двома зайцями"

Усім відома історія в сучасній інтерпретації, але головні герої залишилися ті самі. Він - молодий, зухвалий, але з боргами, які треба повернути за п'ять днів. Є дві жінки: одна може подарувати йому щастя, інша - надати матеріальну допомогу. А ще на тлі з'являється потенційна теща, яка втручається кудись не треба.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 200-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вар'єте-шоу "Рояль" із Lida Lee

Захоплюючим шоу для дорослих, спеціальною гостею якого стала українська співачка Lida Lee. Вар'єте-шоу "Рояль" - це синергія музичних перфомансів та витонченої сексуальності. Затишна атмосфера, зручне крісло, келих ароматного вина та яскраве шоу у найкращих традиціях кабарі.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вул. Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: 590-990 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Каліки"

Ця історія буде смішною і трохи сумною, але зрештою веселою. Навіть коли один із вас - смертельно хворий, а інший - пасажир інвалідного візка. Все одно можна танцювати, сподіватися та говорити про дівчат. Можна не лише співчувати, а й допомагати один одному. Зрештою, можна просто дуріти, як усі інші підлітки.

Коли: 10 лютого, 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота"

Адреса: вул. Шовковична, 7а

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Класика під зірками Allegretto

У рамках культурного проекту ARTSpace у планетарії музиканти Almia music представлять програму Аllegretto. Це фантазії, народжені живою музикою у синтезі з вражаючими повнокупольними проекціями. Музична програма для тих, хто надихається естетикою живого звучання та бажає відкрити для себе новий формат класичної музики. Прозвучать твори Баха, Вівальді, Скорика, Штрауса, Моцарта та інших відомих композиторів.

Коли: 10 лютого, 19:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250-600 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах