Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 9 по 16 лютого.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 9 по 16 лютого
Дозвілля та їжа
08 лютого 2023 15:55
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 9 по 16 лютого. Фото: popsugar.com

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Титанік

Рейтинг IMDB: 7.9/10

Драма. США, 1997 р.

Режисер: Джеймс Кемерон

У ролях: Леонардо ДіКапріо, Кейт Уінслет, Біллі Зейн

Молоді закохані Джек і Роза знаходять один одного у першому та останньому плаванні непотоплюваного Титаніка. Вони не могли знати, що шикарний лайнер зіткнеться з айсбергом у холодних водах Північної Атлантики, і їхнє пристрасне кохання перетвориться на бій зі смертю...

Супер Майк: Останній танець

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Драма. США, 2023 р.

Режисер: Стівен Содерберг

У ролях: Чаннінг Татум, Сальма Хайєк, Кейтлін Джерард

Ділова угода Майка Лейна провалилася, і залишившись без копійки, він змушений підробляти барменом у Флориді. Щоб згадати старі добрі часи, Майк вирушає до Лондона з багатою світською левицею. Вона приваблює його пропозицією, від якої Майк не може відмовитись. Але у жінки є й свої плани. Коли Майк усвідомлює, що в думках у його супутниці, перед ним та їхньою командою танцюристів постає питання: чи зможуть вони впоратися своїми силами?

Паралельні світи Джулії

Рейтинг IMDB: 7.1/10

Драма. Франція, 2023

Режисер: Олів'є Тренер

У ролях: Лу де Лааж, Рафаель Персонас, Ізабелль Карре

Кожен колись думав, що життя могло піти іншим шляхом. Адже у Всесвіті може бути нескінченна кількість варіантів нашої долі, і все змінює дріб'язок. Головна героїня Джулія отримала неймовірну нагоду – заглянути у різні сценарії, щоб знайти ті події, які призвели до глобальних змін…

Алькаррас

Рейтинг IMDB: 7.1/10

Драма. Італія, Іспанія, 2022

Режисер: Карла Сімон

У ролях: Жозеп Абад, Хорді Пуйоль Дольсет, Анна Отін

Ось уже кілька поколінь родина фермерів вирощує персики у невеликому каталонському селищі Алькаррас. Проте цьогорічний урожай може стати останнім — новий землевласник хоче знищити сад і розмістити на його місці сонячну електростанцію. Сім'ї загрожує виселення — і втрата набагато більша, ніж їхній будинок.

До чого тут кохання?

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Комедія. Великобританія, 2022 р.

Режисер: Шекхар Капур

У ролях: Лілі Джеймс, Шазад Латіф, Емма Томпсон

Зої – режисер-документаліст, її друг дитинства Казім – успішний хірург. Але Лондон для будь-кого стає справжніми "джунглями", коли шукаєш свою половинку на все життя. Ось Казим і обирає шлях своїх батьків – «шлюб за домовленістю» – чим лише шокує Зої, яка вирішує зняти про це фільм. Харизматичні родичі, екзотичне весілля та пошуки себе.... Виникає просте запитання: а до чого тут кохання?

Свинка Елвіс

Рейтинг IMDB: 3.7/10

Сімейний. США, 2022 р.

Режисер: Джейсон Міллс

У ролях: Еггі Белл, Даррен Андрічук, Джексон Берлін

Молода дівчина дізнається, що доведеться продати свого улюбленого домашнього порося Елвіса місцевому фермеру, щоб урятувати сімейну ферму. Без неї відома свиня перебуває у реальній небезпеці, фермер планує приготувати з порося спекотне, його не цікавить ферма. Вся сім'я об'єднується, щоб врятувати Елвіса, об'єднатися, щоб повернути свою ферму, довівши, що кохання коштує більше грошей.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах