Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 лютого.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 лютого
Дозвілля та їжа
15 лютого 2023 21:58
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 лютого. Фото: bamsmackpow.com

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Таємниці таунхауса

Рейтинг IMDB: 8.2/10

Комедія. США, 2022 р.

Режисер: Патрік Перес Відаурі

У ролях: Сем Сімон, Лі Тайлер, Ернест Пірс

Три сестри намагаються знайти орендаря, щоби здати в оренду свій таунхаус. Пізніше вони зустрічають Джорджа Берроу, який задумує перетворити їхній таунхаус на Діснейленд, що фінансується хедж-фондом, з таунхаусів завширшки 50 футів зі спа-салонами, кінотеатрами та басейнами в землі.

Людина-мураха та Оса: Квантоманія.

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Фантастика США, 2023 р.

Режисер: Пейтон Рід

У ролях: Пол Радд, Еванджелін Ліллі, Джонатан Мейджерс

Партнери-супергерої Скотт Ленг та Хоуп ван Дайн повертаються на екрани, щоб продовжити свої пригоди як Людина-Мураха та Оса. Разом з батьками Хоуп, Хенко Пімом і Дженет ван Дайн, вони досліджують Квантовий вимір і знайомляться з новими дивовижними створіннями. Ця подія дозволяє героям вийти за межі можливого.

Тиждень ізраїльського кіно. Кіно незламності

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Фестивальний. Ізраїль, 2023 р.

Кінокомпанія "Артхаус Трафік" та Посольство Ізраїлю в Україні представлять фестиваль "Тиждень ізраїльського кіно". Подія проходитиме з 16 по 19 лютого у київському кінотеатрі "Жовтень". У рамках кіноогляду будуть показані знакові ізраїльські стрічки останніх років, які вже здобули зізнання на батьківщині.

Програма:

  • "Образ перемоги"
  • "І ось ми тут"
  • "Паризький бутік"
  • "Доброго ранку, синку"

Імперія у вогні

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Детектив. Франція, Бельгія, 2022

Режисер: Кловіс Корнійак

У ролях: Леа Дрюкер, Бенуа Пульворд, Еліс Ісаас

Світ – за крок від глобальних потрясінь. І саме в цей час Мадлен Перікур наслідує фінансову імперію свого батька. Навколо підступні вороги, які намагаються забрати в неї все. Змови, корупція, зрада – аби довести її до краху та залишити без копійки. Але Мадлен не має наміру здаватися, і починає смертельно небезпечну гру з шантажем, провокаціями та торгівлею секретними технологіями. На цьому шляху вона має лише одного союзника – приватного детектива, якого вона найняла, щоб помститися!

Демонічне прокляття Абізу

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Жахи. США, Великобританія, Болгарія, 2022

Режисер: Олівер Парк

У ролях: Емілі Вайсман, Велізар Бінев, Пол Кей

Молода подружня пара з нетерпінням чекає дитини. Але ще більше його появи чекає демон Абізу, жертвами якого, згідно з іудейською міфологією, є вагітні жінки та немовлята. Клер та її чоловік опиняються у громаді, яка веде давню боротьбу з цим породженням зла.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах