Куди піти у Києві цих вихідних з 11 по 12 березня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
09 березня 2023 19:06
Куди піти у Києві цих вихідних з 11 по 12 березня 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 11-12 березня:

Київський музей медуз

Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли : 11-12 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140–200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" – це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 11-12 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230–280 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 11 березня – 11:00, 12 березня – 13:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Дизель Шоу "Буде весна!"

Нові концерти "Дизель шоу" будуть присвячені актуальним історіям, яких не в захваті окупанти. На сцені з'являться улюблені герої у несподіваних образах. Приємним сюрпризом для глядачів стануть продовження традиційних історій.

Актори тримають руку на пульсі подій, живуть в умовах війни, як і сотні тисяч українців і навіть за таких обставин готові залишатися у своїй країні, дарувати гарний настрій, піднімати бойовий дух та наближати нашу перемогу на своєму фронті.

Коли: 11, 12 березня, 17:30

Де: МЦКМ (Жовтневий палац)

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 1350–2000 гривень. Подробиці за посиланням.

Співочі посиденьки "Магія весняних свят та обрядів"

В одному із найстаріших будинків Подолу можна буде насолодитися живим спілкуванням із частуваннями, старовинними піснями та відтворенням стародавніх обрядів. Тут можна буде згадати забуті українські традиції та зарядитись позитивом на цілий рік.

Коли: 11 березня, 12:00

Де: Музей Гетьманства

Адреса: вул. Спаська, 16б

Скільки коштує: 200–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Основний інстинкт"

Невиправний ловелас, просочений тестостероном, запахом віскі та адреналіном швидкостей, опиняється у місці, якого немає на жодній карті світу. У готелі без назви, двері якої відчиняються тільки обраним. А ім'я господині тут кажуть пошепки. Подивишся в її очі і побачиш примарну прірву, вкриту найзабороненішими таємницями та бажаннями. Чи зможе той, хто все життя розбивав жіночі серця, зберегти своє власне? Спокусити самого диявола - гра ціною життя.

Коли: 11 березня, 15:00, 18:00

Де: Будинок кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 250–750 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дірявий експрес"

Молодість пролетіла так швидко, у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться у призначений день, місце та час. Остання можливість встигнути на поїзд, що йде.

Коли: 11 лютого, 15:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап – захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 11 березня, 16:00, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 400–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Пропащі"

За мотивами міні-п'єс Теннесі Вільямса у сценічній версії Олександри Кравченко. Від дитини дорослої людини відрізняє лише пережитий досвід. Ви почуєте історію про дорослих, які перестали бути собою. Кожен із них мріяв про успіх та світле майбутнє. Натомість, у гонитві за щастям, вони забули, в чому, власне, воно полягає. Однак одного разу вони зустріли її - ту, хто поверне світло до їхніх сердець.

Коли: 11 березня, 17:00

Де Національний центр театрального мистецтва ім. Л. Курбаса

Адреса: вул. Володимирська, 23в

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Каліка з острова Інішмаан"

Вистава відомого драматурга Мартіна МакДонаха розповідає похмуру та сумну історію, яка чіпляє за живе та змушує задуматися. Жителі рибальського острова Інішмаан живуть важким життям у суворому кліматі, займаючись рибальським промислом. Усі вони мріють виїхати на велику землю, але розуміють, що там вони нікому не потрібні. Найрозумніший хлопець на острові на ім'я Біллі виявився калікою, яку доглядають його тітки. Але, незважаючи на це, він не втратив здатності мріяти і поставив собі за мету вирушити до Голлівуду і знятися у фільмі про рибалок.

Коли: 11 березня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 60–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Упс... Я прийшов!"

Приходячи в цей світ, ми радісно кричимо "Дивіться! Я прийшов!", і навіть не здогадуємося, що чекає нас на шляху. І часто не поспішаємо поставити собі головні питання: "а навіщо я прийшов? Чому? Заради чого? За якою такою потребою?" І мешкаємо комедію власного життя у святому невіданні. Вистава для тих, хто хоче поглянути на себе збоку.

Коли: 11 березня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській. Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Каліки"

Ця історія буде смішною і трохи сумною, але зрештою веселою. Навіть коли один із вас – смертельно хворий, а інший – пасажир інвалідного візка. Все одно можна танцювати, сподіватися та говорити про дівчат. Можна не лише співчувати, а й допомагати один одному. Зрештою, можна просто дуріти, як усі інші підлітки.

Коли: 11 березня, 17:00

Де: Театр "Золоті Ворота"

Адреса: вул. Шовковична, 7а

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "В гостях у сексопсихолога"

Чоловік не розуміє проблем дружини, дружина не розуміє чоловіка. Залишилася остання надія врятувати їхній шлюб. Зрозуміти одне одного їм допомагає психолог. Але робить він це дуже незвичайним способом. Такий пікантний підхід до кожної пари справді ефективний. Підтвердженням тому є безліч задоволених клієнтів та врятованих сімей.

Коли: 11 березня, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Екскурсія "Право на туалет"

Це костюмована екскурсія в Музеї історії туалету, під час якої гості з вуст представниць різних епох та професій дізнаюся, який складний шлях пройшли жінки під час боротьби за нормальне існування у правовому суспільстві. На відвідувачів чекає пікантна, провокаційна та відверта розповідь про жіночу гігієну і все, що довелося пережити жінкам за тисячі років придушення. Під келих ігристого також можна буде переглянути цікавий фільм, який розкриває завісу виникнення Міжнародного дня захисту прав жінок.

Коли: 11 березня, 18:30

Де: Бізнес-центр "Башта №5"

Адреса: вул. Рибальська, 22

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Жіноча логіка"

Це історія про логіку, яка може подолати будь-яку реальність одним лише бажанням. Чоловіки регулярно висміюють жіночу логіку за її незбагненність та хаотичність, при цьому часто опиняючись беззбройними проти неї. Вам покажуть вчинки героїнь та їх наслідки. Вони будуть очевидними для більшості жінок у залі та залишаться нерозкритою темою для більшості чоловіків. Іскрометна вистава не сходить зі сцени театру багато років поспіль. Це легка і весела вистава з темою для роздумів, маса задоволення та захоплення.

Коли: 12 березня, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: проспект Броварський, 25

Скільки коштує: 80 грн. Подробиці за посиланням.

Етношоу "Животоки"

Животоки – це джерела, що наповнюють наше існування історичною пам'яттю. Вони живлять нас енергетикою стихій, втілених у звуках, піснях, рухах, праобрядах. Глядачі поринуть у світ легенд та магії предків українців. Окрім автентичного вокалу у спектаклі звучатимуть не лише українські музичні інструменти, а й інструментальні шуми інших країн світу.

Коли: 12 березня, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Інстинкт"

У чуттєвій, трохи містичній та небезпечно еротичній виставі режисера Віталія Кіно за творами загадкової Ольги Кобилянської, актори Нового українського театру намагаються з'ясувати: чи винен у всьому лише людський інстинкт?

Коли: 12 березня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Холодна м'ята"

Це проста і душевна розмова про прості, але такі важливі речі, як стосунки між людьми, пошуки самих себе, любов, дружбу, гіркоту та великі радості. Життя героїв чутливих оповідань Григорія Тютюнника змусить глядачів переживати та спостерігати, як їхні долі кидаються з крайнощів у крайність.

Коли: 12 березня, 17:00

Де: Український малий драматичний театр

Адреса: вул. Гончара, 33

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах