Куди піти у Києві цих вихідних з 18 по 19 березня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
16 березня 2023 16:28
Куди піти у Києві цих вихідних з 18 по 19 березня 2022 року: афіша заходів. Фото: unsplash.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 18-19 березня:

Київський музей медуз

Музей медуз - це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли : 18-19 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140-200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" - це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 18-19 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230-280 гривень. Подробиці за посиланням.

Сімейний день у Galaxy I Blockbuster Mall – святкуємо День святого Патрика

Відсвяткуйте День св. Патрика у сімейному колі під запальну ірландську музику та танці, а також зробіть добру справу – допоможіть зібрати НаШапку на тактичну медицину для ЗСУ, кісткові імпланти для поранених та паліативну програму фонду СВОЇ.

На вас чекають аніматори, смачна їжа від Pesto Cafe, круті атракціони від Парку розваг Galaxy|Blockbuster Mall, танці від колективу Lugnasad та пісні від фолк-гурту Run.

Ведучі: Соня Сотник та Сергій Зенін (Radio ROKS). Лише у цей день безліміт на дитячий майданчик+батути+ніндзя-парк зі знижкою -50%.

Коли: 18 березня, 16:00

Де: BlockbusterMall

Адреса: проспект Степана Бандери, 36 (головний вхід до Парку розваг Galaxy)

Скільки коштує: вільний вхід. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 18 березня - 10:00, 19 березня - 12:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Безіменная зірка"

Усі події спектаклю відбуваються менш ніж за добу, але за цей час кожен персонаж встигає прожити все життя... Одної весни в провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-потяг. У ньому їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі виявився молодий чоловік, талановитий учитель космографії. Мабуть, тієї ночі зірки зійшлися, щоби ці двоє зустрілися.

Коли: 18 березня, 12:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап - захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 18 березня, 16:00, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 500-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Твій хтось"

Коли є автор, зведений у ранг національної спадщини, цікаво підкрастися під "хрестоматійні котурни" і зустрітися і зустрітися віч-на-віч з людиною. У виставі "Твій хтось" за матеріалами листів, щоденників та драматичних творів Лесі Українки ми відкриваємо її справжню - ексцентричну, сильну, вольову, щасливу в багатьох речах кохану та кохану жінку. Звісно, вона боролася з тяжкою хворобою. Але ця боротьба була ще однією сходинкою для того, щоб прориватися у найвищі сенси та відкривати європейську Україну.

Коли: 18 березня, 17:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Фальшива нота"

Ця вистава про кохання та ненависть, у всі часи. Про доброту, яка проявляється в найекстремальніших ситуаціях, про людську підступність, безкорисливість, зраду і справжню душевну порядність. А ще про велику музику, без якої немає місця на землі. Майже детективна історія, де герої тримають зал у напрузі протягом усієї вистави.

Коли: 18 березня, 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Тисячолітня незаймана"

Вампірша-вегетаріанка прокидається після летаргічного сну та намагається налагодити своє життя у наш час. Їй доводиться нелегко, бо треба пізнавати всю красу нової епохи, вести війну з давніми та підступними ворогами. На своєму шляху вона зустрічає велике кохання, що допомагає їй у боротьбі.

Коли: 18 березня, 18:00

Де: "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Архипенка, 5

Скільки коштує: 250-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Варшавська мелодія"

Це історія кохання, світлого, зворушливого, трохи сумного. Випадкова зустріч у післявоєнній Москві студента, який вивчав виноробство колишнього фронтовика і польської дівчини, майбутньої співачки, яка навчається в консерваторії, переросла в міцні, теплі, взаємні почуття. І ось уже незабаром щаслива розв'язка, але вийшов урядовий Указ про заборону в СРСР шлюбів з іноземцями.

Коли: 19 березня, 12:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Королева детективів"

Головним персонажем дійства виступає сама королева детективів Леді Агата Крісті Меллоуен, кавалер ордена Британської імперії та "Дама-командор". Ця дивовижна за силою духа жінка працювала медсестрою у шпиталі під час двох світових воєн, хоча у 1939-1945 роках вона була вже всесвітньо відомою письменницею Агатою Крісті.

Коли: 19 березня, 15:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Хіба ревуть волі, як ясла повні?"

Знаменитий роман Панаса Мирного для багатьох залишився однією із книг зі шкільної програми. Але в ньому порушуються питання, на які суспільство досі не знайшло відповіді. Щоб підібратися до цього ближче, актори перенесуть колізії роману в буденне життя тих, від кого відвернувся соціум. На молодих юнаків, які скоїли злочин і тепер перебувають у в'язниці. Хто, як не вони, знає відповідь на запитання - чому сміливі, чесні та відверті люди стають грабіжниками та вбивцями?

Коли: 19 березня, 16:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 200-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Будинок, де переночував Бог"

Часом ми надто ускладнюємо собі життя. Вигадуємо приводи, які заважають бути з тими, кого ми любимо. Війни, релігії, натовп, політика, мода, віртуальна реальність... Людство постійно вигадує речі, що роз'єднують суспільство. Ця вистава, на основі стародавнього грецького міфу про Амфітріон, нагадує, що за останні тисячі років у взаєминах між чоловіком та жінкою все залишається без змін.

Коли: 19 березня, 17:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 100-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Хеппі Бьоздей"

Романтична комедія за мотивами п'єси Ольги Анненків "Божевільний з дому навпроти". Він закохався у неї, вона закохалася у нього. Все мало бути чудово, якби не одна дрібниця - страх постукати у двері свого кохання.

Коли: 19 березня, 17:00

Де Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса

Адреса: вул. Володимирська, 23в

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Загадкове нічне вбивство собаки"

Це розповідь про маленького хлопчика на ім'я Крістофер, який виявився втягнутим у шалену історію. Він - головний підозрюваний у вбивстві сусідського собаки, чиє тіло виявив, вийшовши пізно ввечері надвір. Йому належить пережити безліч найрізноманітніших подій, знести докори дорослих, які не вірять жодному його слову, а також навчити їх найважливішому почуттю у світі - любити і бути коханим. Тому почутті, якого він сам не може випробувати, адже малюк Крістофер - особлива дитина, хвора на аутизм, що сприймає цей світ зовсім не так, як інші люди.

Коли: 19 березня, 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 60-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Конотопська відьма"

Дотепними жартами та містичними подіями наповнені пригоди сотника Забрехи та писаря Пістряка. А самі прізвиська конотопських відьом змусять вас сміятися ще довго після вистави. Ми розповімо про самодурство і здирство, які здатні втратити будь-яку хорошу справу.

Коли: 19 березня, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Здавна люди замислювалися, чи ми самі у всесвіті, чи існує десь інопланетне життя? Швидше за все, Земля - не єдина населена планета. Щоб знайти позаземне життя, необхідно дивитися в глибини космосу. У планетарії пройде віртуальна подорож екзопланетами, які обертаються навколо інших зірок Чумацького шляху.

Коли: 19 березня, 18:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Точка зору"

Серед нас живуть люди, які не мають можливості побачити світ. Вони можуть лише відчути його навпомацки, на смак, відчути його звуки, але не побачити. І ми повинні усвідомлювати, що ці люди щодня потребують нашої терпимості та розуміння. Вистава пройде у повній темряві та розкриє відчуття того, що інакше неможливо побачити.

Коли: 19 березня, 18:00

Де: Український малий драматичний театр

Адреса: вул. Олеся Гончара, 33

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах