Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 16 по 23 березня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 березня
Дозвілля та їжа
16 березня 2023 10:59
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 16 по 23 березня. Фото: parade.com

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але, незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Шазам! Лють богів

Рейтинг IMDB: 8/10

Комедія. США, 2023 р.

Режисер: Девід Ф. Сандберг

У ролях: Закарі Лівай, Хелен Міррен, Люсі Лью

Біллі Бетсон і його брати та сестри з прийомної сім'ї все ще вчаться жити звичайним життям. Але підліткам, наділеним силами богів, це дається нелегко. Щодо мирного існування завершується, коли дочки Атласу прибувають Землю. Мстива трійця стародавніх богинь вирушає на пошуки викраденої у них магії. Біллі - він же Шазам - і його родина розпочинають битву за свої суперсили, свої життя та долю свого світу.

Життя на межі

Рейтинг IMDB: 7.9/10

документальний. Україна, 2022 р.

Режисер: Павло Пелешок

Від Революції Достоїнства до повномасштабної війни: успішні українські кінопродюсери взяли до рук зброю, щоб захищати країну та камери для фіксації страшної реальності. З уламків спогадів та власного кіноархіву ветерани Павло та Юрій збирають мозаїку причин та наслідків, через які складається сьогоднішня російсько-українська війна - з кінця 2013 року до сьогоднішнього дня. Автори пішли добровольцями на фронт, побували у гарячих точках Донбасу, створили саморобний дрон «Фурія», назва якого зараз носить один із найкращих підрозділів аеророзвідки. І весь цей час вони продовжували творити, щоб показати світові правду про жахливу війну, яка стала можливою у XXI столітті.

65

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Пригоди, фантастика. США, 2023 р.

Режисери: Скотт Бек, Брайан Вудс

У ролях: Адам Драйвер, Аріана Грінблатт, Хлоя Коулмен

Внаслідок аварії молодий астронавт потрапляє на невідому досі планету. У спробах з'ясувати своє місцезнаходження чоловік дізнається, що на таємничій землі він не один.

Добрий привид

Рейтинг IMDB: 3.8/10

Пригоди. США, 2022 р.

Режисер: Райан Беллгардт

У ролях: Софі Проктор, Джош Ескейг, Дж.Р. Браун

Елізабет та її батько вирушають розгадати секрети загадкового маєтку Еховіль. Після прибуття на місце вони знайомляться з найкращою у світі примарою, яка мешкає у стінах замку 50 років. Тепер на них чекають нові пригоди та битва зі злим драконом-примарою Юто.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах