Куди піти у Києві цих вихідних з 25 по 26 березня 2022 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
23 березня 2023 15:38
Куди піти у Києві цих вихідних з 25 по 26 березня 2022 року: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 25-26 березня:

Київський музей медуз

Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли : 25-26 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140–200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" – це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 25-26 березня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230–280 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічну подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 25, 26 березня, 12:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Батько"

У спокійному розміреному житті Андре починають відбуватися дивні речі. Одного разу він зауважує, що його старша дочка Ганна поводиться підозріло – дуже часто кардинально змінює свої життєві плани та плутає факти, в яких він упевнений. До того ж, вона ще й переконує, що це з ним щось не так. Андре говорить з дочкою про її від'їзд до коханої людини, але потім до будинку входить незнайомець і каже, що вони з Ганною одружені вже десять років. Що ж насправді відбувається у його житті та де правда?

Коли: 25, 26 березня, 17:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: Броварський проспект, 25

Скільки коштує: 80–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дірявий експрес"

Молодість пролетіла так швидко, у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться у призначений день, місце та час. Остання можливість встигнути на поїзд, що йде.

Коли: 25 березня, 15:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Унікальна моновистава у жанрі стендап - захоплюючий монолог, у якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах.

Коли: 25 березня, 16:00, 19:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 350–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Пасажир без багажу"

Гастон, головний герой п'єси, втрачає пам'ять і потрапляє в прекрасний дім, де все каже, що саме тут він знайде своїх рідних, свою родину... Але знайомство з жителями цього будинку, з сім'єю, пізнання подробиць свого минулого життя, згадка про шалену юнацьку закоханість. виявляються таким тягарем, що втрата пам'яті йому стає вже майже благом.

Коли: 25 березня, 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Весілля в Авлабарі"

Вистава за п'єсою Авксентія Цагарелі "Ханума". Родзинка вистави – грузинські народні наспіви, які звучать на сцені замість традиційної для цієї вистави музики Гії Канчелі. На вас чекає весела романтична історія про спритну сваху Хануму, яка змогла поєднати серця закоханих, вирішити фінансові питання героїв та знайти собі пару.

Коли: 25 березня, 17:00

Де: Театр "Берегиня"

Адреса: вул. Миколайчука, 3а

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Собачка"

Молода жінка, познайомившись на корпоративі в барі ресторану з одруженим і успішним чоловіком, колегою із сусіднього відділу, намагається заманити його всіма можливими способами, і коли нічого не залишається, вигадує черговий. Здавалося б, звичайна банальна історія, що траплялася майже з кожним, але ні! Те, що придумала наша героїня, заслуговує на увагу. Заради своєї мети вона прикидатиметься собачкою, щоб хоч так мати можливість жити разом із коханою людиною та її дружиною.

Коли: 25 березня, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Орган під зірками Interstellar

У програмі Interstellar ви зможете послухати величний орган Франції під вражаючими відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України. Семпльований орган Нотр-Дам – це звучання 7400 труб органу, які записані наживо в соборі та відтворені за допомогою комп'ютерних технологій та тримануального електронного органу Johannus. Така технологія найбільш реалістично відтворює не лише звучання, а й акустику Нотр-Дам де Парі.

Коли: 25 березня, 19:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 550–800 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Колискова для лисиці, яку ще ніхто не бачив"

Три історії. Три долі. Три кохання. Пристрасть, що спалює вщент, вириває душу і розкриває чорну безодню божевілля, накрила Дору, коханку, дружину без кільця, музу генія Пікассо. Кохання, яке дає: піклування, віру, підтримку. Любов, як свята вода, змиває всі печалі і приносить гармонію. Тоді й десять років за межею бідності, у чотирьох білих стінах, ти почуваєшся найщасливішим у всьому світі. Закоханість, як гра, інтелектуальна, романтична та приваблива. Без успішного фіналу. Без продовження, без майбутнього. Можна почуватися потрібною, можна грітися в рідкісних променях уваги, і настане час, коли жити, отже, грюкнути дверима і рухатися далі. Після кожного кохання на нас чекає спустошення і смуток, і тихі співи колискових для самотньої Лисиці, яку справжньої ніхто не бачив. Поки що.

Коли: 26 березня, 16:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 200–600 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Квартет"

Постановка за мотивами п'єси англійського письменника та драматурга Рональда Харвуда. Історія про те, що відбувається не лише на сцені, а й за лаштунками. Розповідь про людяність та світ театру, де чотирьом колишнім оперним співакам доведеться повернутися в минуле. У розкішному будинку-притулку, де мешкають колишні артисти оперної сцени, має відбутися щорічний концерт на честь дня народження Джузеппе Верді. На нього запрошують співачку Джин, оперну диву зі складним характером, яка колись була одружена з одним із мешканців притулку Реджинальдом. І хоч жінка категорично відмовляється, вистава все ж таки пройде. Однак якою ціною?

Коли: 26 березня, 17:00

Де: Київський національний академічний театр оперети

Адреса: вул. Велика Васильківська, 53/3

Скільки коштує: 200–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Будинок божевільних"

До свого племінника Чічілло, невдахи-студента медуніверситету, який заради гри в карти покинув навчання, приїжджає мільйонер Феліче Шашамока з Роккасека. Племінник для того, щоб розрахуватися з боргами вдається до брехні: своєму багатому дядькові він видає бажане за дійсне, мовляв, диплом лікаря-психіатра у нього в кишені, а в Неаполі він відкрив психіатричну лікарню і з успіхом лікує пацієнтів. Дядько щедро фінансує свого родича. За лікарню Чичілло видає дешевий хостел, у якому живуть оригінальні персонажі: тричі контужений майор-піхотинець, невизнаний скрипаль, актор-аматор, одинока мати. І саме зараз настає момент, коли племінник має продемонструвати свої успіхи та відзвітувати за надані дядьком дотації.

Коли: 26 березня, 17:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 100–300 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Упс... Я прийшов!"

Приходячи в цей світ, ми радісно кричимо "Дивіться! Я прийшов!", і навіть не здогадуємося, що чекає нас на шляху. І часто не поспішаємо поставити собі головні питання: "а навіщо я прийшов? Чому? Заради чого? За якою такою потребою?" І мешкаємо комедію власного життя у святому невіданні. Вистава для тих, хто хоче поглянути на себе збоку.

Коли: 26 березня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській. Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує : 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Готель Portal"

Головний герой, їдучи додому після вечері, опиняється у дивному готелі, де всі мешканці нагадують божевільних. Однак найдивнішим з них виявляється таємничий Лікар С. Хто цей Лікар? І що він робить у готелі? Саме це необхідно буде дізнатися Жюльєн. Комедія занурить вас у фантастичний світ, у якому досі не ступала нога людини, можливо.

Коли: 26 березня, 17:00

Де Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса

Адреса: вул. Володимирська, 23в

Скільки коштує: 250 грн. Подробиці за посиланням.

Далекі світи: У пошуках позаземного життя

Здавна люди замислювалися, чи ми самі у всесвіті, чи існує десь інопланетне життя? Швидше за все, Земля – не єдина населена планета. Щоб знайти позаземне життя, необхідно дивитися в глибини космосу. У планетарії пройде віртуальна подорож екзопланетами, які обертаються навколо інших зірок Чумацького шляху.

Коли: 26 березня, 18:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 250–350 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах