Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 по 30 березня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 по 30 березня
Дозвілля та їжа
24 березня 2023 09:44
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 по 30 березня. Фото:.imdb.com

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Памфір

Рейтинг IMDB: 7.30/10

Драма. Україна, Франція, Польща, Чилі, Люксембург, 2022

Режисер: Дмитро Сухоліткий-Собчук

У ролях: Олександр Яцентюк, Станіслав Потяк, Соломія Кириллова

Події фільму розгортаються на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланка. Памфір повертається додому після тривалої відсутності, щоб возз'єднатися із сім'єю. Безумовна любов сім'ї Памфіра надає побічну дію і змушує її звернути на ризикований шлях із незворотними наслідками.

Небезпечний

Рейтинг IMDB: 7.10/10

Біографія, драма, кримінал, музика. Німеччина, Італія, Нідерланди, 2022

Режисер: Фатіх Акін

У ролях: Еміліо Сакрая, Мона Пірзад, Юлія Голдберг

Історія, що базується на реальних подіях. Спершу біженець, потім дрібний злочинець, а потім великий наркодилер. За сміливість та жорстокість його прозвали Небезпечним. Тепер він має нову мету – стати зіркою хіп-хопу. Але як це зробити, коли тебе запроторили за ґрати?

Банк Дейва

Рейтинг IMDB: 7.10/10

Біографія, драма, комедія. Великобританія, 2023 р.

Режисер: Кріс Фоггін

У ролях: Рорі Кіннер, Фібі Дайневор, Джоель Фрай

Комедія, що надихає, заснована на неймовірній реальній історії селф-мейду мільйонера Дейва Фішвіка, який задумав відкрити "народний банк" у Британії, де сноби-фінансисти не видавали нову банківську ліцензію протягом 150 років! Зламати систему чи покращити її? Вибрати кохання чи кар'єру? Чи потрібно взагалі робити такий вибір? Дізнаєтесь самі в неймовірній історії "Банк Дейва"!

Діра

Рейтинг IMDB: 6.70/10

Драма. Франція, Німеччина, Італія, 2021

Режисер: Мікеланджело Фраммартіно

У ролях: Нікола Ланца, Антоніо Ланца, Леонардо Ларокка

Серпень 1961 року. Група молодих дослідників вирушає на південь Італії. Їхня мета - найглибша печера Європи, що досягає 700 метрів під землею. Група залишається абсолютно непоміченою для мешканців сусіднього села, лише самотній пастух стежить за чужинцями. Поки герої заглиблюються у дослідження, чоловік проводить свої – вивчаючи глибину людської душі.

Діти кукурудзи

Рейтинг IMDB: 3.60/10

Жахи. США, 2020 р.

Режисер: Курт Віммер

У ролях: Олена Кампуріс, Кейт Мойєр, Каллен Мулвей

Сучасна екранізація оповідання Стівена Кінга розповідає про те, як у маленькому містечку в штаті Небраска дванадцятирічна сирота Іден стала одержимою надприродним духом кукурудзяного поля, що вмирає. Вона вирішує помститись дорослим, які своїми безвідповідальними рішеннями знищують кукурудзу (і майбутнє дітей). Вісімнадцятирічна Бо виступає проти плану Іден вбити всіх дорослих у місті.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах