Куди піти у Києві цими вихідними з 1 по 2 квітня: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
30 березня 2023 12:39
Куди піти у Києві цими вихідними з 1 по 2 квітня: афіша заходів. Фото: pexels.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити та звикати до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 1-2 квітня:

Київський музей медуз

Музей медуз - це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли: 1-2 квітня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140-200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" - це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 1-2 квітня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230-280 гривень. Подробиці за посиланням.

Стендап та вино

Стендап та вино - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Київські стендап-коміки розкажуть жарти про тебе і твоє життя. У монологах ти обов'язково впізнаєш знайомі ситуації, а часом будеш шокований та задаватимеш собі питання - "звідки вони це про мене знають?"

Коли: 1 квітня початок о 15:00 та 2 квітня початок о 18:00

Де: 32 Jazz Club

Адреса: вулиця Воздвиженська, 32

Скільки коштує: 390-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 1-2 квітня, 12:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Безіменная зірка"

Несподівано однієї весняної ночі в провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-поїзд, який завжди проходив повз. У поїзді їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі виявився молодий чоловік, талановитий учитель космографії, який забіг до начальника вокзалу забрати довгоочікувану книгу. Мабуть, цієї ночі зірки зійшлися так, щоб ці двоє зустрілися!

Коли: 1 квітня, з 12:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

ALEKSEEV

Чуттєвий вокал артиста ALEKSEEV торкнеться найглибших струн вашої душі вже 1 квітня в Intense.

Пісні, які запалили вогонь у серцях мільйонів та стали хітами, зазвучать для вас на ліричному концерті від виконавця ALEKSEEV.

Коли: 1 квітня, 19:00

Де: Intense project

Адреса: вул. Кудряшова, 3

Скільки коштує: 400-1000 гривень. Подробиці за посиланням.

Епатажна комедія "Нічна зміна"

На численні прохання глядачів та фанатів театру - довгоочікуване продовження вистави "Мужики не танцюють стриптиз".

На вас чекає зустріч із улюбленими героями та новими, не менш яскравими, персонажами. Глядачі поринуть у неймовірну атмосферу та зможуть вдосталь посміятися. Постановники обіцяють цікавий сюжет та живий звук.

Коли: 1 квітня, 18:00

Де: Дім Кіно

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 250-500 гривень. Подробиці за посиланням.

Бампер і Сус: благодійний гумористичний виступ

Бампер і Сус - знамениті блогери, кожне відео яких набирає тисячні та мільйонні перегляди на YouTube, а також зіркові актори найпопулярніших телепроектів та фільмів.

Доповнять шоу два Антони - Скуратов і Мурафа та їхнє гучне шоу "Алло, русня". На вас чекають бадьорі саркастичні жарти, відчайдушний драйв і божевільний вайб.

У рамках виступу пройде благодійний аукціон. Виручені гроші від продажу унікальних лотів будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Коли: 1 квітня, 19:00

Де: Osocor Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 700-1000 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Еклери на мільйон"

Скільки коштує щастя? Мільйон чи мільярд? У гривнях чи доларах?... Герої нашої авантюрної пригоди впевнені, що щасливими їх може зробити лише великий куш…! Вони готові віддати останнє, щоб почути секрети успіху від молодого американського мільйонера! І поки "акули бізнесу" навіть не підозрюють, що їх обдирають до нитки… у їхнє життя вривається справжнє кохання, вірні друзі та… мафія!? І тут уже хочеш чи ні, але із зони комфорту все ж таки доведеться вийти…

Коли: 1 квітня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 500 грн. Подробиці за посиланням.

Комедійне театралізоване шоу "Секс у різних театрах"

"Жартуватимемо. Жартуватимемо жорстко, полунично, публічно і феєрично! На вас чекають віршовані пародії, музичні жарти і тонкий інтелектуальний гумор. Якщо ви втомилися від сірих буднів і хочете трохи розвіятися, то саме час відпочити і посміятися", зазначають організатори.

Людям без почуття гумору та з дітьми вхід категорично заборонено. У виступі можлива ненормативна лексика.

Коли: 1 квітня, з 18:00

Де: Caribbean Club

Адреса: вул. Петлюри, 4

Скільки коштує: 390-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Комедійна мелодрама "STOP! Жінки!"

Ця історія про 3 жінок (лесбіянку, білявку та бездомну), які зустрілися на даху, щоб покінчити життя самогубством через нещасне кохання. Трохи поговоривши, новоявлені подружки вирішують мстити своїм кривдникам, причому вишукують такі способи помсти, що чоловікам краще не знати їх і на спектакль не ходити. Тому що вони ще раз переконаються в тому, що жінка - це книга з квантової фізики, написана китайською мовою.

Коли: 1 квітня, з 17:00

Де: Будинок Актора

Адреса: вул. Ярославів Вал, 7

Скільки коштує: 120-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Музичне шоу "Венздей"

Музичне шоу Венздей створено за мотивами коміксів Чарльза Адамса у жанрі детективно-комедійного хорору та чорного гумору.

Венздей - старша дочка сімейки Адамс - через свої шокуючі витівки поміняла вже 8 школу за 5 років. Після чергового скандального інциденту батьки переводять її до академії "Nevermore".

Вовки, змії, сирени - горгони, перевертні та вампіри всіх мастей навчаються тут десятками років. Світ завжди виглядав для Вендздей у ​​чорних тонах, тому для зухвалої, похмурої та небагатослівної дівчинки-гота - Академія Nevermore - це найкраще місце!

Коли: 1 квітня, 15:00

Де: Жовтневий палац

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 300-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Екскурсія за лаштунки театру та спектакль "Врубель"

Ексклюзивний захід від театру "Колесо": цікава прогулянка будинками театру (пам'ятка архітектури ХІХ ст.) - екскурсію проводить киянка, заслужена артистка України Валентина Бойко.

Після екскурсії відбудеться авторська вистава актора Петра Миронова - "Врубель". Це моновистава про любов і біль, про радість і божевілля, про пророче ясновидіння душі і сліпоти життя, про падіння і злети, невитрачену ніжність і розтрачене життя.

Коли: 1 квітня, з 13:00

Де: Київський академічний театр "Колесо"

Адреса: Андріївський узвіз, 8

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Big Skeelz

Спільно із проектом Gonzo Booking виконавець із Дніпра виступить на сцені клубу Forsage Club.

Автор однойменного хіта BigSkeelz вже запам'ятався своїм слухачам яскравими текстами та яскравою подачею матеріалу. Молодий талант зачіпає серця - його треки зібрали понад 2 млн прослуховувань на різних майданчиках та продовжують підкорювати нові вершини.

Серед учасників заходу також будуть артисти сучасних Trap, Drill, Hip-hop та POP жанрів музики.

Коли: 1 квітня, 18:00

Де: Forsage Dance Club

Адреса: вул. Гарматна, 51а

Скільки коштує: 349-1999 гривень. Подробиці за посиланням.

Драма з елементами фарсу "Що трапилося у зоопарку"

Це своєрідний крик самотньої людини, яка шукає сенсу свого існування. Герої п'єси, Пітер і Джеррі, випадково знайомляться неподалік зоопарку, і це стає фатальною подією в їхньому житті.

Незважаючи на приналежність до різних соціальних верств і навіть територіальну віддаленість, вони обидва однаково виявляються беззахисними перед викликом часу та суспільства.

Коли: 2 квітня, 16:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго"

8 кроків танго відповідають етапам відносин між чоловіками та жінками - знайомство, зустріч, пізнання один одного, близькість… "Ми входимо в кохання, як у танець, а танець - це схема, яка працює безвідмовно" - стверджує герой п'єси - вчитель танго. Але люди, які прийшли танцювати - не шукають схеми - вони шукають кохання.

Коли: 2 квітня, 17:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Стендап-комедія "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

"Про що мовчать чоловіки" - це унікальна моновистава в жанрі стендап. Це захоплюючий монолог, в якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах. Постановка, незважаючи на легкість і веселість, має важливу мету - примирення представників протилежної статі і можливість зробити їх життя хоча б трохи веселішим і гармонійнішим.

Захід пройде на підтримку "Фонду України", який опікується ЗСУ та людьми постраждалими від війни.

Коли: 2 квітня, 16:00

Де: Підвал Культури

Адреса: вул. Гончара, 30а

Скільки коштує: 350-550 гривень. Подробиці за посиланням.

Інтерактивна вистава "Академія Невермор"

Річ дізнався про нові таємниці спільноти Белладонна, а саме - рецепт еліксиру у боротьбі з Хайдами, але вночі був таємниче викрадений, залишивши підказку. Уенздей знову чекає зустріч із секретами спільноти та допомогти знайти їй усі відповіді допоможе вірна сімейка Адамсів.

Наприкінці вистави на дітей чекає справжній майстер-клас від Уенздей, де бажаючі зможуть самостійно виготовити таємничий еліксир разом із головною героїнею.

Коли: 2 квітня, 17:00

Де: Osocor Residence

Адреса: вул. Виноградна, 2

Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням.

Комедія-детектив "Три анекдоти на одну тему"

Як "анекдоти" про подружню зраду театр обрав три оповідання трьох відомих письменників - Панаса Мирного, Антона Чехова та Стефана Цвейга. Усі три оповідання тією чи іншою мірою оповідають про вічну тему людського життя - подружню невірність. Сюжети у них різні, але крім того, об'єднані вони і загальними персонажами - двома кумедними детективами, які й стежать за невірним подружжям.

Коли: 2 квітня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Kyiv Modern Ballet. Болеро. Дощ. Раду Поклітару

"Болеро" - це балет в одну дію про безперервну сизіфову боротьбу індивідуумів за право на власне Я, за свою несхожість на інших, за свободу проти багатоголового, багаторукого спрута, на ім'я "натовп".

"Дощ" - це балет в одну дію про долі людей, мимоволі об'єднаних одним часом і простором. Творча ідея вистави виростає з ідеї музичної: загальнолюдські цінності поєднують різні культури та ментальності різних націй.

Коли: 2 квітня, 18:00

Де: Київський театр опери та балету для дітей та юнацтва

Адреса: вул. Межигірська, 2

Скільки коштує: 250-600 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Приємна несподіванка"

Молодий перспективний хлопець випадково збиває на дорозі самотнього єврея. За вироком суду він змушений буде доглядати чоловіка, періодично навідуючись до нього. Але не все так просто — старий виявляється досить конфліктним і дивним самітником. Доведеться застосувати надздібності, щоб виконати судове розпорядження! Але хто б міг подумати, що дві зовсім чужі людини за короткий час зможуть стати справді близькими і врятують один одного від фатальної жорстокості життя.

Коли: 2 квітня, 18:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 100-300 гривень. Подробиці за посиланням.

Таємниці музики бароко: Вівальді. Скарлатті. Гендель.

Унікальна можливість відкрити для себе творчість талановитих композиторів раннього бароко Буонаменте, Россі, Вівальді, Скарлатті, Лойє та Генделя.

Ансамбль BAROCCOPLUS збирає разом кращих музикантів нашої країни, щоб створити для вас таємничий та незабутній музичний вечір, який принесе задоволення навіть найвибагливішим слухачам.

Коли: 2 квітня, 18:00

Де: Мала Опера

Адреса: вул. Дегтярівська, 5

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Чорний квадрат. "Кафе розбитих сердець"

Speed ​​Dating Kafe або Кафе Швидких Побачень набирає все більшої популярності в нашій країні. З одного боку, це набагато простіше, ніж традиційні способи знайомства: прийшов, підсів, поговорив, зачарував, цвів... А з іншого боку, не так і легко - зачарувати жінку за три хвилини відведеного часу. І ще складніше - за три хвилини наважитися провести з першим зустрічним ніч... чи навіть усе життя!

На вас чекає романтична історія про чоловіків і жінок, які вже давно шукають свою половинку, чиє серце билося б в унісон… Але знайти одне одного - це лише півсправи! Головне - не розбити те крихке почуття, яке називається кохання!

Коли: 2 квітня, 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава"

Адреса: вул. Олександра Архипенка, 5

Скільки коштує: 200-350 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах