Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 26 квітня по 3 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 26 квітня по 3 травня
Дозвілля та їжа
27 квiтня 2023 14:02
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 26 квітня по 3 травня. Фото: Youtube/Unifrance

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Банди Парижа

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Драма. Франція, 2023

Режисер: Ромен Кіро

У ролях: Еліс Ісаас, Нільс Шнайдер, Род Парадо

Події відбуваються на початку ХХ століття – промислова революція у Парижі у розпалі, місто швидко зростає. Але банди, що ворогують, сіють хаос на вулицях, їх називають «апаші», вони наводять жах на жителів міста, безжально розправляються з підприємцями і тероризують звичайних перехожих, забираючи все до найменшої дрібниці. Ватажок злочинного клану не пошкодував навіть сиріт – брата та сестру, які у пошуках кращої долі з останніх сил зібрали грошей на пором у Нью-Йорк. Він забрав у дітей все і жорстоко вбив хлопчика. Дівчинка залишилася одна у всьому світі. Через кілька років вона, тепер уже молода жінка, проникає в банду, щоб убити одного за іншим усіх причетних, підібратися до їхнього лідера і нарешті йому помститися!

Усі страхи Бо

Рейтинг IMDB: 7.4/10

Комедія, трилер. США, Франція, Канада, 2023

Режисер: Арі Астер

У ролях: Хоакін Фенікс, Петті Люпон, Емі Райан

Бо пройде свій шлях від початку до кінця. А можливо і навпаки – від кінця до початку, де на нього чекає джерело всього. Адже, як відомо, все, чого ви хочете, є з іншого боку страху. Як закінчиться ця дивовижна подорож? Чи подолає Бо свої страхи, чи наважиться глянути в очі своїм фобіям?

Мій злочин

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Детектив. Франція, 2023

Режисер: Франсуа Озон

У ролях: Надя Терешкевич, Ребекка Мардер, Ізабель Юппер

Париж, 1930-ті. Прекрасну молоду актрису звинувачують у вбивстві відомого продюсера. Її подруга-юрист допомагає дівчині виправдатись завдяки версії про самозахист. Починається нове життя, повне слави та успіху, але з часом правда викривається.

Магічні двері

Рейтинг IMDB: 6.0/10

фентезі. Австралія, 2023 р.

Режисер: Джеффрі Вокер

У ролях: Патрік Гібсон, Софі Уайлд, Крістоф Вальц

Стать випадково стає стажером у таємничій лондонській фірмі. Там він сидить за одним столом із Софі – ідеальною кандидатурою для стрімкого кар'єрного зростання. Якими б різними не були, герої швидко усвідомлюють, що їх роботодавець – не зовсім звичайний. Одним із перших доручень Пола стають пошуки найпотужнішої та найбажанішої речі у світі – Магічних дверей. Ця місія відкриє для юнака невідомий світ: від підземель, що кишать гоблінами, до найвищих точок Гімалаїв. У своїх пошуках Пол перетворюється з людини, яка не має жодного уявлення про те, чим займається, на героя, який має врятувати світ і свою кохану. Але щоб зробити це, цьому доведеться повстати проти свого наставника, містера Уеллса, і саботувати найпідступніший план, що загрожує людству.

Мафія мама

Рейтинг IMDB: 5.7/10

Комедія. США, Великобританія, Італія, 2023

Режисер: Кетрін Хардвік

У ролях: Тоні Коллетт, Моніка Беллуччі, Едуардо Скарпетта

Невпевнена у собі американка успадкувала мафіозну імперію свого діда. Під керівництвом довіреного консультанта фірми вона смішно кидає виклик усім очікуванням, у тому числі і своїм власним, як новий глава сімейного бізнесу.

Сім'я на вибір

Рейтинг IMDB: 5.0/10

Комедія. США, 2021 р.

Режисер: Джейсон Хадсон

У ролях: Кінсі Лі Редмонд, Джастен Джонс, Мішель Девідсон

Сором'язлива і самотня консультантка з генеалогії Олівія опиняється у пастці між чоловіком, який їй подобається, та його сім'єю, яка помилково вважала її своєю давно втраченою родичкою. Виростаючи сиротою, Олівія, здається, потрапила до ідеальної сімейної ситуації. Що може піти чи не так?

Мешканка

Рейтинг IMDB: 4.3/10

Трилер. США, 2022 р.

Режисер: Джеррен Лаудер

У ролях: Одеса А'зіон, Леслі Бібб, Дермот Малруні

Тара щойно закінчила школу, її батько і мати давно далекі один від одного. Тара бачить жахливих істот, які ставлять під сумнів її розсудливість. Відвідавши свою тітку в психіатричній лікарні і провівши ніч у будинку своєї дальньої родички Ліззі Борден, Тара розуміє, що вона пов'язана з жахливим прокляттям, яке переслідувало її родовід майже століття.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах