Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 4 по 11 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 4 по 11 травня
Дозвілля та їжа
03 травня 2023 20:18
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 4 по 11 травня. Фото: MARVEL STUDIOS

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Вартові Галактики 3

Рейтинг IMDB: 8.4/10

Комедія, фантастика. США, 2023 р.

Режисер: Джеймс Ганн

У ролях: Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста

Наші улюблені герої-невдахи пристосовуються до буденності на космічній станції Ніденія. Однак незабаром їх життя перевертаються з ніг на голову через відгомін бурхливого минулого Ракети. Пітер Квілл, все ще приходячи до тями від втрати Гамори, повинен знову об'єднати команду, щоб захистити всесвіт і одного з них. Якщо ця місія провалиться, це може стати кінцем Стражів, яким ми їх знаємо.

Нові пригоди Ернеста та Селестини

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Анімація, розваги. Франція, Люксенбург, 2022

Режисери: Жюльєн Шен, Жан-Крістоф Роже

Студія: Studio Canal, Canal+

У ролях: Ламбер Вільсон, Полін Брюннер, Мішель Леруссо

Ведмідь Ернест і мишка Селестіна – найкращі друзі. Вони завжди крокують поруч один з одним назустріч пригодам. Цього разу герої вирушили до рідного міста Ернеста, де живуть найталановитіші музиканти світу. Герої, що прибули, з'ясовують, що музика там уже багато років під забороною. Разом із новими друзями та таємничим злочинцем у масці Ернест та Селестина зроблять усе можливе, щоб повернути радість у країну ведмедів.

Ріміні

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Драма, комедія. Франція, Німеччина, Австрія, 2022

Режисер: Ульріх Зайдль

У ролях: Міхаель Томас, Тесса Геттліхер, Ганс-Міхаель Реберг

Річі Браво, колись успішна поп-зірка, женеться за своєю згаслою славою у вітряному Ріміні. Він фінансує свій розпусний спосіб життя та пристрасть до азартних ігор концертами для автобусів, повних туристів, та сексуальними послугами для своїх шанувальниць. Його світ починає валитись, коли в його життя раптово вривається доросла дочка і вимагає від нього гроші, які він їй ніколи не давав.

Неосяжність

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Драма. Франція, Італія, 2022

Режисер: Емануеле Кріалезе

У ролях: Пенелопа Крус, Вінченцо Амато, Луана Джуліані

Рим, 1970-ті. Молода родина Боргетті переїжджає до бажаної квартири в престижному районі. Але сім'я вже не така щаслива, як раніше. Клара та Феліче більше не люблять один одного, але не можуть змусити себе розлучитися. Клара намагається поєднати ролі доброї дружини та одночасно матері трьох дітей, але напруга зростає. Найстарша дочка Адріана, якій лише виповнилося 12 – найуважніший свідок сварок між батьками. На знак протесту вона раптом відкидає своє ім'я, свою особистість, і хоче переконати всіх, що тепер вона хлопчик, і ця впертість доводить до краю і без того тендітні сімейний баланс.

Інспектор Сан. Таємниця чорної вдови

Рейтинг IMDB: 5.3/10

Режисер: Джуліо Сото Гарпід

Анімація, детектив. Іспанія, 2022 р.

У ролях: Хесус Барреда, Андреа Віллаверде, Катерина Мартінес

Головний детектив сезону для всієї родини! Прославлений Інспектор Сан сідає на літак у Сан-Франциско після того, як нарешті спіймав свого головного ворога, але вбивство під час польоту втягує Інспектора та його друзів у змову, яка загрожує всьому світу. Кожен пасажир – під підозрою, часу – замало, але Сан ніколи не падає духом! І таємниць для нього немає!

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах