Куди піти у Києві цих вихідних з 27 по 28 травня 2023 року: афіша заходів.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
26 травня 2023 14:48
Куди піти у Києві цих вихідних з 27 по 28 травня 2023 року: афіша заходів. Фото: Dominika Zarzycka/NurPhoto via Getty Images

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 27-28 травня:

Фестиваль до Дня Києва KYIV FOREVER

На вас чекає пізнавальна програма для дітей та дорослих. Ви пройдетеся по всіх поверхах центру, де познайомитеся з Києвом сучасним та Києвом середньовічним, сучасним містом та його художнім відображенням у 20 столітті, а насамкінець побачите дивовижну дріб'язкову традицію – ікону на рибі. Також тут підготували різні майстер-класи та лекції, присвячені Києву.

Коли: 27-28 травня, з 12:00

Де: Музейно-виставковий центр Музею історії міста Києва

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 7

Скільки коштує: 40–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський музей медуз

Музей медуз - це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли: 27-28 травня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140–200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" - це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 27-28 травня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230–280 гривень. Подробиці за посиланням.

Калуокахіна. Зачарований риф та космічна подорож

Барвисті історії про життя коралового рифу. Яскрава та інтригуюча повнокупольна подія, присвячена темі захисту океанів. Простір океанів нашої планети приховує неймовірні секрети. Одним із них є зачарований риф Калуокахіна, чия магія захищає його від людей. Жителі рифу завжди жили у світі, доки не зруйнувалося закляття і не ожив вулкан. Тепер все залежить від Джейка та його приятеля Коротушки, які мають відновити магію рифу.

Коли: 27-28 травня, 11:00

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 200–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Декоратор"

Відрядження чоловіка для досвідчених дружин дає шанс чудово розважитися, зробити ремонт у квартирі та... познайомитися з жінкою свого коханця. Зберегти шлюб можливо, якщо вдатися до невеликої афери. Адже роки кохання дають право на невелике задоволення, чи не так?

Коли: 27 травня, 14:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 450 грн. Подробиці за посиланням.

Підпільний Stand Up

Любителям гострого гумору варто сходити на Підпільний Stand Up, де глядачів розважатимуть коміки Анна Кочегура, Ігор Нерівний, Євген Коротков та Антон Сенін.

Коли: 27 травня, 16:00, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вул. Золотоворітська, 15

Скільки коштує: 250–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "П'янке одкровення"

Романтичні історії шаленого кохання крізь погляд сучасної української драматургії. Геніальний красень, нащадок українців, французів та австрійців, високий, статний, чарівний, але незрозумілий і навіть ворожий для багатьох сучасників. Чуттєва мелодрама про дивні та зворушливі любовні стосунки одного з найщиріших музичних романтиків.

Коли: 27 травня, 16:00

Де: мурований зал Київської фортеці

Адреса: вул. Госпітальна, 24а

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Легені"

Це уявлення про повітря, про простір, час, планету. Про людей, які живуть поруч із нами, жадібно дихаючи киснем. Про маленькі рішення, які назавжди змінюють наше життя. Про життя, які є невидимим потоком, який змиває все на своєму шляху.

Коли: 27 травня, 17:00

Де: Театр на Печерську

Адреса: вул. Немировича-Данченка, 5

Скільки коштує: 200 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Брешемо чисту правду"

Яскрава та пристрасна комедія, яка вкотре підтвердить, що жіночий та чоловічий розум від природи наділені гнучкістю, безмежною фантазією та винахідливістю. Сюжет класичний: дружина розважається із коханцем, як раптом несподівано повертається чоловік. Гостроту ситуації додає те, що коханець тут – не один, і чоловік – не один. Кожен із героїв цієї історії намагається брехнею захистити свою честь, тим самим заплутуючи один одного ще більше.

Коли: 27 травня, 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац"

Адреса: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує: 300–990 гривень. Подробиці за посиланням.

Орган під зірками Interstellar

У програмі Interstellar ви зможете послухати величний орган Франції під вражаючими відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України. Семпльований орган Нотр-Дам - це звучання 7400 труб органу, які записані наживо в соборі та відтворені за допомогою комп'ютерних технологій та тримануального електронного органу Johannus. Така технологія найбільш реалістично відтворює не лише звучання, а й акустику Нотр-Дам де Парі.

Коли: 27 травня, 19:30

Де: Київський планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує: 550–800 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Вид з мосту"

Одна з найкращих п'єс Артура Міллера, драматурга, якого справедливо називають американським Шекспіром. В основу п'єси лягла історія, що сталася в реальному житті, в одному з італійських кварталів Брукліна в 50-х роках минулого століття.

Коли: 28 травня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки

Адреса: вулиця Хмельницького, 5

Скільки коштує: 100–500 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Еклери на мільйон"

Скільки коштує щастя? Мільйон чи мільярд? У гривнях чи доларах?... Герої нашої авантюрної пригоди впевнені, що щасливими їх може зробити лише великий куш…! Вони готові віддати останнє, щоб почути секрети успіху від молодого американського мільйонера! І поки "акули бізнесу" навіть не підозрюють, що їх обдирають до нитки… у їхнє життя вривається справжнє кохання, вірні друзі та… Мафія!? І тут уже хочеш чи ні, але із "зони комфорту" все ж таки доведеться вийти...

Коли: 28 травня, 17:00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена

Адреса: вул. Михайлівська, 24ж

Скільки коштує: 400 грн. Подробиці за посиланням.

Шоу "Зрада"

Це комедійне ток-шоу, в якому три коміки підготували новини, в яких побачили зрадницьку або навпаки перемогу. Мета через комедію навчити глядачів відрізняти зраду від фейку Також наприкінці шоу глядачі можуть розповісти свої новини, і як бонус за кращу новину ми маємо приємний подарунок.

Коли: 28 травня, 18:30

Де: DoskaBar

Адреса: вул. Прорізна, 21

Скільки коштує: 150 грн. Подробиці за посиланням.

Концерт "Класика в саду: Моцарт та Вівальді"

У програмі - музика відомих усім композиторів Вівальді та Моцарта.

Коли: 28 травня, 19:00

Де: Ботанічний сад ім. Гришка

Адреса: вул. Тимірязівська, 1

Скільки коштує: 350–550 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах