Куди піти у Києві цими вихідними з 3 по 4 червня 2023 року.
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
02 червня 2023 21:39
Куди піти у Києві цими вихідними з 3 по 4 червня 2023 року. Фото:

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 3-4 червня:

Київський музей медуз

Музей медуз - це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сні та полювання, а також переглянути захоплюючий документальний фільм.

Коли: 3-4 червня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський музей медуз

Адреса: вул. Хрещатик, 7

Скільки коштує: 140–200 гривень. Подробиці за посиланням.

Київський океанаріум "Морська казка"

Київський океанаріум "Морська казка" - це 2600 жителів морів та океанів, які чекають відвідувачів і готові вражати вашу уяву.

На вас чекає багато сюрпризів, включаючи справжній підводний тунель! Перебувати в тунелі абсолютно безпечно і дуже захоплююче - акули та черепахи пропливатимуть просто над вами. Окрім цього на вас чекають несподівані зустрічі з різноманітними мешканцями морів та океанів.

Коли: 3-4 червня, з 10:00 до 20:00

Де: Київський океанаріум "Морська казка"

Адреса: вул. Малишка, 3

Скільки коштує: 230–280 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Марлені"

Якось у Парижі чарівна блондинка Лені Ріфеншталь залізла у квартиру до легендарної Марлен Дітріх. Чи готова кінодіва повернутись у велике кіно, щоб знятися у геніальної режисерки зі скандальною репутацією? Дві такі різні й такі схожі жінки, яких доля розкидала по різні боки барикад, розкажуть про шлях до викуплення, що лежить через мистецтво.

Коли: 3, 4 червня, 14:00

Де: Театр на Подолі

Адреса: Андріївський узвіз, 20б

Скільки коштує: 350 грн. Подробиці за посиланням.

KAVKA

Сучасна оперна трилогія за творами Франца Кафки у виконанні незалежної мистецької формації Art.Razom та Національного камерного ансамблю "Київські солісти".

Коли: 3, 4 червня, 17:00

Де: Мала Опера

Адреса: вул. Дегтярівська, 5

Скільки коштує: 190–390 гривень. Подробиці за посиланням.

Концерт "Київ - любов моя"

На вас чекає атмосферна програма у стилі ретро! Що слухали наші батьки, під які пісні вони закохувалися, мріяли та жили? Вишуканий вокал та палкі танці занурять вас в атмосферу нашого улюбленого міста, починаючи з 50-х років минулого століття. У програмі знайомі улюблені ретро-хіти української естради - "Київ мій", "Кохана", "Черемшина", "Намалюй мені ніч" та багато іншого, а також палкі ретро-хіти європейської естради.

Коли: 3 червня, 19:00

Де: Культурний кластер

Адреса: Русанівська набережна, 12/2

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

НАОНІ Оркестру. Рок-хіти та саундтреки

Національний академічний оркестр народних інструментів України виконає легендарні рок-хіти. Колорит українських народних інструментів у поєднанні з улюбленими хітами створює незвичайне звучання, що дозволяє по-новому подивитись усім відомі хіти.

Коли: 3 червня, 19:00

Де: Будинок архітектора

Адреса: вул. Саксаганського, 6

Скільки коштує: 440–690 гривень. Подробиці за посиланням.

Мотор'ролла

Це концерт українського гурту з Хмельницького – Мотор'ролла. Музиканти пройшли шлях від рокабілі-хард-кору до фатальних балад, які принесли їм визнання на початку двохтисячних років.

Коли: 3 червня, 19:00

Де: Docker Pub

Адреса: вул. Богатирська, 25

Скільки коштує: 175–250 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Тисячолітня незаймана"

Вампірша-вегетаріанка прокидається після летаргічного сну та намагається налагодити своє життя у наш час. Їй доводиться нелегко, бо треба пізнавати всю красу нової епохи, вести війну з давніми та підступними ворогами. На своєму шляху вона зустрічає велике кохання, що допомагає їй у боротьбі.

Коли: 3 червня, 19:00

Де: K.Point

Адреса: вул. Глибочицька, 72

Скільки коштує: 300–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дім"

Вистава про минуле, яке потрібно пережити на сьогодні. Кожен розуміє минуле так, як йому боляче і шукає вихід сьогодні. У кожному будинку - свої правила та свої секрети, приховані за стінами порядності та відчуження.

Коли: 4 червня, 15:00

Де: Театр на Лівому березі

Адреса: просп. Броварський, 25

Скільки коштує: 300 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Мегери"

У постановці за сюжетом п'єси "Горгони" Дона Нігро вічні суперниці, зірки Голлівуду 60-х, легендарні актриси на ім'я Рут та Мілдред, поборються не на життя, а на смерть. З однією поправкою: фемінітив тут недоречний, адже їхні ролі виконуватимуть чоловіки.

Коли: 4 червня, 17:00

Де: Театр Актор

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40

Скільки коштує: 390 грн. Подробиці за посиланням.

Вистава "Дірявий експрес"

Молодість пролетіла так швидко, у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться у призначений день, місце та час. Остання можливість встигнути на поїзд, що йде.

Коли: 4 червня, 19:00

Де: K.Point

Адреса: вул. Глибочицька, 72

Скільки коштує: 300–400 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах