Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 15 червня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 15 червня
Дозвілля та їжа
08 червня 2023 14:22
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 15 червня. Фото: Skydance Media

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Трансформери: Час Звіроботів

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Пригоди, фантастика. США, 2023 р.

Режисер: Стівен Кейпл мол.

У ролях: Домінік Фішбек, Ентоні Рамос, Мішель Єо

Культова франшиза продовжиться! У гру вступають нові види трансформерів: Максимали, Предакони та Терракони. Коли світ опиниться за крок від прірви, людству доведеться об'єднати сили у глобальному протистоянні.

Нудить від себе

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Комедія. Франція, Швеція, Данія, Норвегія, 2022

Режисер: Крістоффер Борглі

У ролях: Крістін Куят Торп, Андреа Брайн Ховіг, Хенрік Местад

Історія Сігне, це молода дівчина з Осло, яка працює баристою в кафе. Її хлопець – перспективний сучасний художник (і клептоман), який створює концептуальні скульптури з розкрадених меблів. Де б вони не з'являлися, увага завжди прикута до нього, і це зводить Сігне з розуму. Тоді вона вступає в токсичну та саморуйнівну боротьбу за популярність і статус, намагаючись привернути до себе увагу загадковою хворобою, яка спотворює її зовні… і зсередини.

Кілер на пів ставки

Рейтинг IMDB: 6.5/1

Комедія. Франція, Бельгія, 2023

Режисери: Сесілія Руа

У ролях: Франсуа Дам'єн, Вілльям Лебхіл, Ванесса Параді

Професійний кілер несподівано стикається з проблемою - він втрачає свідомість, як тільки бачить кров. Звичайно ж, його звільняють, і тепер доведеться шукати звичайну роботу. Завдяки новим сусідам він влаштовується менеджером у кол-центр. Тут якраз потрібні добрі та чуйні люди. Але все псує нестерпний бос, який просто знущається з працівників. Ще й керівництво з колишньої роботи вирішило прибрати кілера-невдаху. Так що доведеться згадати темне минуле, і гвбити докучливе керівництво, взявши в напарники наївного колегу-сусіда, якому теж набрид власний бос!

Тиждень швейцарського кіно – 2023

Тиждень швейцарського кіно повертається у своїй шостій едиції та в класичному форматі показів у кінотеатрі. До програми 6-го кіноогляду увійшли історичні драми про австрійську імператрицю Сісі та відому європейську письменницьку пару Інгеборг Бахман і Макса Фріша, а також драма від відомого швейцарського режисера Урсули Майєр.

Програма:

"Закохана в пустелі", реж. Маргареті фон Тротта

"Лінія", реж. Урсула Майєр

"Сісі і я", реж. Фрауке Фінстервальдер

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах