Які локації з'явилися цього літа на ВДНГ

Басейн на ВДНГ.

Басейн на ВДНГ. Фото: vdng.ua

Дозвілля та їжа
15 червня 2023 21:35

Територія ВДНГ на околиці Києва залишається одним із найкращих місць для відпочинку та розваг у столиці, як узимку, так і влітку. Цього сезону подивитися там буде на що.

На території ВДНГ більшість цікавих місць знаходяться просто неба, тому перед відвідуванням варто перевірити прогноз погоди, щоб не було дощу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зайнятися іграми можна в Урбан-парку.

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

Там катаються на скейтах, грають у стрітбол, баскетбол та панна-футбол, також займаються паркуром та стрітденсом. Також там і столики для настільного тенісу. Вхід сюди безкоштовний, що дуже важливо.

А от поплавати у басейні "Пірс39" можна вже тільки за гроші - ціна починається від 120 грн.

Зважаючи на те, що територія ВДНГ велика, а відразу за нею починається Голосіївський ліс, тут можна кататися на велосипеді хоч цілий день. За допомогою пунктів оренди VeloLife та Veliki.ua можна без проблем знайти, на чому поїздити територією. Тут є не тільки велосипеди, а й самокати, електроскутери, шоломи, наколінники та інші елементи захисту.

Мотузкові парки зараз є в багатьох зелених куточках Києва, в тому числі тут. Тутешній варіант називається SkyPark. Тут можна не тільки лазити, а й полетіти на тролеї, спуститися на SkyLine, а також відчути вільне падіння на пристрої QuickJump.

А ще на території ВДНГ грають у пейнтбол та лазертаг, але задоволення це не з дешевих – від 300 грн.

Багато відвідувачів люблять робити селфі, катаючись у гамаках. Вони постійно висять і відпочити в них можуть усі охочі, причому безкоштовно. Вечорами на цьому місці показують кіно та організовують концерти.

Для любителів тварин та рослин на ВДНГ є відразу кілька локацій. В Оранжереї (90 грн) – велика колекція рослин, також тут можна пограти на фортепіано.

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

На тропічній фермі "Планета метеликів" (від 160 грн) можна спостерігати, як літають 30 рідкісних видів метеликів. З ними можна вільно фотографуватись.

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

В Animal Park (115 грн) дітки обіймаються з ламами та козами, годують поросят та альпак.

Гра на музичних інструментах, не торкаючись їх? Легко! Це можна зробити в інтерактивному просторі "Музей науки" (200 грн.). Там люди слухають звучання металу і дерева, катаються на квадратному велосипеді.

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

За мотивами знаменитого мультфільму "Мавка" на ВДНГ відкрили Резиденцію Мавки (від 100 грн.). Це справжнісінький ліс, з переплетенням стежок і загадкових куточків. А ще можна відвідати музейний простір "Нескорена нація" (від 100 грн) – там можна вивчити давню історію України та її взаємозв'язки зі світовими культурами та релігіями.

Дітям дуже подобається атракціон "Будинок Догори дриґом" (100 грн) - всі предмети, що в ньому знаходяться, перевернуті вгору ногами.

Поганяти на радіокерованому мініавто можна на треку керованих автомоделей EcoTrack (від 150 грн.). Для маленьких дітей на території діє KidCity (від 70 грн.) – там дітки стрибають на батуті чи джампі, грають у лабіринті, катаються на поїзді та каруселі, та дитячий smart-майданчик "Лемурашник" (від 120 грн.) – це з'єднані між собою будиночки на деревах. Четвертий павільйон для дітей ще має батут (від 200 грн.).

Сайт ВДНГ - https://vdng.ua/.

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

Фото: vdng.uaФото: vdng.ua

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах