ТОП-5 кращих мотузкових парків Києва - фото: gettyimages.com, Sebastian Condrea
ТОП-5 кращих мотузкових парків Києва
Дозвілля та їжа
04 серпня 2023 17:42
Автор: София Бакун
ТОП-5 кращих мотузкових парків Києва - фото: gettyimages.com, Sebastian Condrea

Навіть під час війни важливо не забувати про відпочинок та розвантаження нервової системи. Адже після цікавого дозвілля ми набираємося натхнення та сил і можемо якісно працювати на благо своєї країни.

Vgorode розповість про кращі мотузкові парки столиці, де можна весело провести час з друзями та родиною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

SkyPark на ВДНГ

Канатний парк SkyPark на ВДНГ чекає на діток віком від трьох років, і на дорослих масою до 130 кілограм, адже в парку є аж дев’ять мотузкових трас різного рівня складності. Дві траси в мотузковому парку SkyPark ВДНГ працюють для найменших відвідувачів віком від двох-трьох років, де маленьких шукачів пригод завжди можуть супроводжувати дорослі. Траса Юніор  підійде для трохи старших діток, які вперше відвідують мотузковий парк і хочуть поступово познайомитись з висотою і спорядженням. Дорослих відвідувачів в мотузкового парку ВДНГ очікують шість різноманітних трас на висоті від 3 до 15 метрів.

Мотузковий парк ВДНГ – це найкраща ідея для активного, цікавого і незабутнього відпочинку. Окрім цього відвідувачі канатного парку SkyPark на ВДНГ можуть урізноманітнити своє дозвілля, відвідавши інші цікаві локації, розташовані на території виставкового центру.

Коли: щодня з 10.00 до 19.30

Де: ВДНГ

Адреса: вулиця Академіка Глушкова, 1

Скільки коштує: 70-160 гривень. Подробиці за посиланням.

X-park

Найбільший актив-парк Європи “ІКСПАРК” – це унікальне місце для спорту, відпочинку та релаксу, розташоване в Києві в зеленій зоні на Трухановому острові. Унікальність його полягає насамперед у тому, що він знаходиться на відкритому повітрі в екологічно чистій зоні на острові між двома річками – Дніпром і Десенкою. 

Коли: по вихідним з 12.00 до 20.00

Де: парк "Муромець"

Адреса: X-park

Скільки коштує: 80-200 гривень. Подробиці за посиланням.

Цікава знахідка

Цей парк має цікаве місце розташування - поруч дитяча залізниця. На трасах дорослі і діти зможуть покататися навіть на поїзді, що літає.  Один з них розташований на висоті 1,5 метрів над землею, інший - на висоті 3 метри.

Коли: щодня з 11.00 до 20.00

Де: Активна країна

Адреса: вулиця Парково-Сирецька, 1

Скільки коштує: 95-170 гривень. Подробиці за посиланням.

Seiklar

Парк пригод розрахований як на підготовлених любителів екстремального відпочинку, так і на новачків в світі активного відпочинку та розваг. Завдяки кваліфікованим інструкторам і спеціальному спорядженню, ви зможете підкорити висоту, піднятися мотузяною драбиною, пройти по канату над безоднею, форсувати прірву по качати мосту, здійснити стрибок на "тарзанці" і відчути свист вітру при швидкісних спусках.

Коли: щодня з 10.00 до 18.30

Де: парк Партизанської Слави

Адреса: вулиця Славгородська, 49

Скільки коштує: 150-800 гривень. Подробиці за посиланням.

Crazy Bee

Парк складається з двох трас висотою 1,5 і 4 метри над землею, а значить цікаво буде дітям будь-якого віку. 14 мотузкових конкурсів і 2 зіплайна - це цікава пригода, яку юний альпініст може подолати з вашою допомогою або під наглядом досвідченого інструктора, давши батькам можливість насолодитися відпочинком. Безпека дитини на трасі гарантує система безперервної страховки. 

Коли: щодня з 11.00 до 20.00

Де: парк "Совки"

Адреса: вулиця Жмеринська, 30

Скільки коштує: 100-140 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах