Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 серпня по 6 вересня - фото: ettyimages.com, skynesher
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 серпня по 6 вересня
Дозвілля та їжа
30 серпня 2023 13:51
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 31 серпня по 6 вересня - фото: ettyimages.com, skynesher

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував їх за рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

20 днів у Маріуполі

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Документальний. Україна, 2023 р.

Режисер: Мстислав Чернов

Члени команди Associated Press стали останніми міжнародними журналістами в оточеному Маріуполі. Вони продовжили роботу в облозі і зафіксували кадри, які пізніше стали визначальними образами війни: смерті дітей, масові поховання, розбомблений пологовий будинок та інші жахи російських злочинів.

Праведник 3: Останній розділ

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Трилер. США, 2023 р.

Режисер: Антуан Фукуа

У ролях: Дензел Вашингтон, Дакота Фаннінг, Гая Скоделларо

Покінчивши з роботою таємного агента, Роберт Макколл продовжує відстоювати правду у повсякденному житті та захищати нужденних. Перебуваючи у Південній Італії, він дізнається, що його друзі опинилися під впливом місцевих кримінальних авторитетів. Коли події загострюються Маккол вирішує стати на захист справедливості вступивши у боротьбу з мафією.

10 правдивих фактів про кохання

Рейтинг IMDB: 5.9/10

Комедія. США, 2022 р.

Режисер: Браян К. Робертс

У ролях: Камілла Белль, Девід Лафонтейн, Дженніфер Де Люсія

На перший погляд життя Карини прекрасне. Вона має все для того, щоб бути по-справжньому щасливою. Вдома на неї завжди чекає люблячий і уважний бойфренд, а на роботі, де вона працює оглядачкою любовних романів, справи йдуть у гору. Таке життя змушує героїню думати, що вона краще за інших знає про романтику. Все змінюється після того, як юнак розриває стосунки з Каріною. Нині її редактор наймає нового автора. Їм виявляється Ліам, чия мета полягає в тому, щоб надати колонці чоловічої точки зору. Підходи Каріни та Ліама стикаються, приводячи їх до непорозуміння. І щоб проявити себе, новий автор пропонує допомогу у поверненні її колишнього хлопця. Цим вчинком хоче завоювати її довіру. Ця ситуація призводить героїню та її нового колегу до непередбачуваних наслідків.

10 днів без мами у Куршевелі

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Комедія. Франція, 2023

Режисер: Людовік Бернард

У ролях: Франк Дюбоск, Ор Атіка, Алексіс Міхалік

Це має бути крута сімейна поїздка на лижі до Куршевеля. Але раптом маму викликали на роботу у важливій справі. Тато залишається віч-на-віч з 4 дітьми і 10-денною відпусткою попереду. Він точно на таке не підписувався, але кар'єра дружини в юридичній фірмі йде вгору, а його щойно звільнили. Тож доведеться помінятися ролями. Як таке витримати?

Мармадюк

Рейтинг IMDB: 3.5/10

Анімація, США, 2022 р.

Режисер: Марк А.З. Діппе

У ролях: Піт Девідсон, Дж. К. Сіммонс, Девід Кокнер

Легендарний кінолог вірить, що зможе перетворити Мармадюка з недисциплінованого, але милого пса на першого німецького дога, який виграє Чемпіонат світу з собак.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах