Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня -
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
25 вересня 2023 14:29
Автор: София Бакун
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня - фото: Getty Images/Milan_Jovic

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 25-29 вересня:

KALUSH ORCHESTRA

В рамках двотижневого туру гурту концерти відбудуться в 10-ти містах України: Луцьку, Львові, Києві, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Житомирі, Чернівцях та Ужгороді. Kalush Orchestra наживо представлять нові треки та порадують публіку вже добре відомими роботами, включно з переможним хітом "Стефанія". Серед прем’єр – англомовні композиції, випущені за час проведення європейського туру. Традиційно під час концертів Kalush Orchestra буде проведено благодійні аукціони. Частина коштів від продажу квитків теж піде на благодійність. Зустрічайте улюблений гурт у своєму місті та зацініть неповторну атмосферу події.

Коли: 29 вересня

Де: ATLAS

Адреса: вулиця Січових Стрільців 37-41

Скільки коштує: від 600 гривень. Подробиці за посиланням.

Cutout Collage Festival

Насичена програма активностей діятиме під час Фестивалю Колажу CUTOUT для всіх учасників та гостей. Ця програма допоможе глибше зануритися в світ сучасного колажу та отримати унікальний досвід спілкування з відомими митцями та експертами цієї галузі.

Ось декілька заходів, які будуть доступні під час фестивалю:
Лекції: Висококваліфіковані спеціалісти та митці розкриють сучасні тенденції у мистецтві колажу, поділяться своїми досвідами та ідеями щодо цієї форми мистецтва.

Майстер-класи з колажу: Майстри колажу поділяться своїми навичками та секретами створення захоплюючих робіт. Учасники матимуть можливість навчитися технікам колажу від професіоналів.

Artist Talk: Ця форма спілкування дозволить гостям поставити запитання та обговорити творчий процес, ідеї та внутрішні мотивації митців, представлених на фестивалі.
Кіно-показ: Фільми присвячені сучасному колажу та мистецтву загалом.

Коли: 26 вересня

Де: M17 CONTEMPORARY ART CENTER

Адреса: вулиця Антоновича, 102-104

Скільки коштує: від 50 гривень. Подробиці за посиланням.

VR-екскурсія "Хрещатик 1913"

Коли сучасні технології та історія зустрічаються – народжуються сміливі проєкти та мандри у часі.

Одягнувши VR окуляри, ви "проїдетесь" трамваєм та побачите красу старого Хрещатика, який був знищений протягом XX ст.

Ця "віртуальна подорож" – повноцінна екскурсія про головну вулицю Києва.

Коли: 27-29 вересня

Де: Музей Києва

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 7

Скільки коштує: 150 гривень. Подробиці за посиланням.

Lama. Благодійний концерт

Співачка Lama – один з найвпізнаваніших голосів України. Авторка та композитор, продюсер та вокальний тренер. Володарка престижних премій та нагород, серед яких "MTV Europe Music Awards" та "Жінка Третього Тисячоліття".

Поєднання музичного стилю, якого Lama дотримується вже багато років, з унікальним тембром робить артистку та її музику поза часом.

Виступ у Києві буде наповнений піснями виконавці: від чуттєвих, романтичних і ліричних хітів до запальних танцювальних.

Не обійдеться без сюрпризів. Вперше, до офіційної прем’єри, Lama презентує слухачам музичну новинку.

Коли: 28 вересня

Де: CARIBBEAN CLUB

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки коштує: від 390 гривень. Подробиці за посиланням.

Dorofeeva

Найпопулярніша сучасна українська артистка цьогоріч вже відіграла багато солдаут-концертів в рамках благодійного туру "Сенси".

Нова концертна програма закохала в себе всіх українців. Приходь почути улюблені хіти, які підкорили всі музичні топчарти: "Думи", "Щоб не було", "вотсап" та інші.

Коли: 29 вересня

Де: Boho Yosai

Адреса: вулиця Мазепи, 1

Скільки коштує: від 1400 гривень. Подробиці за посиланням.

Clonnex

Clonnex, який рік тому став сенсацією української музичної індустрії, вирішив піти таким неординарним шляхом, наскільки вся його творчість і особистість оригінальні та незвичайні. Замість того щоб спекулювати на успіху, артист відразу взяв річну паузу щоб повернутися з вражаючим за своїм обсягом і якістю виконання новим альбомом. 41 нова композиція, безліч колаборацій: з артистами з України, США та Австралії.

Коли: 29 вересня

Де: Boho Yosai

Адреса: вулиця Мазепи, 1

Скільки коштує: від 600 гривень. Подробиці за посиланням.

ІМПЕРІЯ АНГЕЛІВ

Головний герой потрапляє на небеса, де змушений працювати ангелом-охоронцем. У його розпорядженні – дві різнопланові людські душі: одна з них – французький письменник, з непередбачуваним характером і тонкою, ранимою психікою, інша – українська перекладачка, яку головний герой знав ще на землі. Крок за кроком, персонажі долають складні ситуації і добиваються поставлених цілей. Але кожного з них, попереду чекають головні випробування, впоратися з якими складне завдання навіть для ангелів.

Коли: 26 вересня

Де: Будинок архітектора

Адреса: вулиця Бориса Грінченка, 7

Скільки коштує: від 260 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах