Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними -
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними
Дозвілля та їжа
13 жовтня 2023 09:05
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними - фото: Boris SV gettyimages.com

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цими вихідними кияни зможуть відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше - на будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві 14-15 червня:

Київський музей медуз

Музей медуз – оригінальний і сміливий український проект, що не має аналогів в країні. Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, що розташована прямо в центрі Києва. В музеї ви можете подивиться науковий фільм, глянути у мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сон та полювання.

Коли: 14-15 жовтня, з 10 до 19

Де: Київський музей медуз

Адреса: вулиця Хрещатик, 7, Київ

Скільки коштує: 180–220 гривень. Подробиці за посиланням.

 

Політ на Аеротрубі ULET.PRO

Мобільний вертикальний аеродинамічний тренажер – відкрита аеротруба, що знаходиться в Києві, яка дозволяє відчути справжній політ. Випробувати відчуття вільного падіння, як при стрибку з парашутом, при цьому максимально безпечно. Наш аеродинамічний тренажер повністю імітує вільне падіння – повітряний потік зі швидкістю близько 200 км/год дозволить Вам насолодитися відчуттям вільного польоту.

Коли: 14 жовтня

Де:  Парк Муромець

Адреса: Георгіївський пров., Київ

Скільки коштує: 500 – 4800 гривень. Подробиці за посиланням.

 

Резиденція Мавки

Резиденція Мавки – це унікальний дитячий розважальний простір за мотивами найкасовішого фільму України “Мавка. Лісова пісня”.
На дітей чекає захоплива екскурсія, креативні майстер-класи та цікаві ігри.
А головне - у маленьких глядачів буде щаслива нагода познайомитися з Мавкою та іншими істотами Магічного Лісу, зберегти яскраві спогади про свій особливий день.

Коли: 14 - 15 жовтня, 10:00

Де: ВДНГ, павільйон 7а (боковий вхід)

Адреса:  проспект Глушкова, 1

Скільки коштує: 100-220 гривень. Подробиці за посиланням.

 

Stand-up на Подолі

Вечір стендап комедії. Превентивний удар гумору, так необхідний нам в цей час. Частину коштів передається на благодійність.

Коли: 14 жовтня, 18:30

Де:  Shatun Pub

Адреса: вулиця Петра Сагайдачного, 41

Скільки коштує: 150-250 гривень. Подробиці за посиланням.

Підпільні Розгони

 Саме тут зароджується справжня українська стендап-комедія. Саме тут у мирні часи ми збиралися кожен вечір, щоб провести його разом. Кухня та бар - звичайно ж будуть працювати, тож як і раніше зможете замовити собі щось смачне. Формат стендап вечірок «Розгони», крім класичної стендап комедії, ви побачите імпровізаційний формат в якому коміки разом будуть сидіти на сцені, обговорювати хвилюючі та актуальні теми, і жартувати прямо тут і зараз.

Коли: 14 жовтня, 18:30

Де: Underground Standup Club

Адреса: вулиця: Золотоворітська, 15, Київ

Скільки коштує: 250-450 гривень. Подробиці за посиланням.
 

Енергетичні точки Києва. Екскурсія-ретрит

На екскурсії київським середмістям ми з вами дізнаємося, що формує енергії будь-якого місця й навчимося читати символи міського простору та їхню взаємодію. Ми побачимо місця сили й дізнаємося, як обрати своє. Також ми відчуємо, як місто впливає на нас і як ми самі можемо впливати на нього – індивідуально й колективно. І, звичайно, наповнимося енергією, наснагою й
надією.

Коли: 14 жовтня, 13:00

Адреса:  Софійська площа, біля дзвіниці Софійського собору

Скільки коштує: 300 гривень. Подробиці за посиланням.

Майстер-клас із метання ножів

Метання ножів — не просто приємне дозвілля, а й спорт. А ще варіант відпочинку, розвантаження після перевтоми, відмінний стимулятор і щедра доза адреналіну. Вибирати тільки вам.

Коли: 14-15 жовтня

Де: Лезо Вітру

Адреса: вулиця Костьольна, 15, Київ

Скільки коштує: 700-1350 гривень. Подробиці за посиланням.

Майстер-клас живопису на воді - ебру

Ебру – це стародавня турецька техніка малювання на воді спеціальними не тонучими фарбами, які виготовляються з природніх компонентів. Медитативний процес створення візерунку на воді та його перенесення на папір передає ваш настрій та кожен рух. Тут не можна помилитись, адже кожен Ваш рух народжує саме той візерунок, який має бути на картині.

Коли: 15 жовтня,  11:30-12:30

Де: Арт-студія «Ліхтарик»

Адреса: вул. Бастіонна, 5А, Київ

Скільки коштує: 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Майстер-клас з олійного живопису

Олійний живопис – це захоплюючий та яскравий світ, який Ви самостійно створюєте на полотні за допомогою олійних фарб, пензликів та мастихінів. Олійний живопис – це саме те, що ми маємо на увазі, коли думаємо про живопис в цілому. Спробувати себе в ролі художника, створити свою неповторну картину може кожен! Майстер-клас олійного живопису – прекрасний варіант провести час з близькими, друзями чи колегами.

Коли:14 жововтня, з 12 до 15

Де: Арт-студія «Ліхтарик»

Адреса: вул. Бастіонна, 5А, Київ, Україна,

Скільки коштує: 500 гривень. Подробиці за посиланням.

 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах