Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 листопада
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 листопада
Дозвілля та їжа
16 листопада 2023 13:13
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 листопада - фото: planetakino.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Голодні ігри: Балада про співочих птахів та зміїв

Рейтинг IMDB: 8/10

Драма. США, 2023 р.

Режисер: Френсіс Лоуренс

У ролях: Том Бліт, Рейчел Зеглер, Пітер Дінклейдж

Історія про молодого Коріолана, який є останньою надією його роду, колись гордого клану Сноу, що впав у немилість післявоєнного Капітолію. Оскільки його стан і життя опиняються під загрозою, Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, триб'юта з збіднілого Дистрикту 12. Але після того, як Люсі Грей зачаровує аудиторію Панема, Сноу бачить можливість змінити їхню долю. Незважаючи на те, що все, над чим він працював, висить на волосині, Сноу поєднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром і злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з'ясувати, чи стане він нарешті співочою пташкою чи змією.

Перший код

Рейтинг IMDB: 8/10

документальний. Україна, 2023 р.

Режисер: Артур Лерман

Картина розповідає про реальну боротьбу IT-фахівців, які об'єдналися у 300-тисячне віртуальне військо та просто звичайних людей, які за допомогою смартфона змогли протистояти ворогові. "Перший код" – про становлення української галузі ІТ від 50-х років ХХ століття, коли українські інженери працювали над створенням першого комп'ютера, дотепер, коли ІТ-сектор став важливою частиною боротьби з росією.

Кохання без проблем

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Комедія. Франція, Канада, 2023

Режисер: Монья Шокрі

У ролях: Мегалі Лепін Блондо, П'єр-Ів Кардинал, Франсіс-Вільям Реом

Софія - професор філософії з інтелігентної сім'ї. Разом із чоловіком вони відвідують культурні заходи, а на званих вечерях ведуть інтелектуальні бесіди. Проте сплять вони у різних ліжках, а метелики у животі давно скінчили свій життєвий цикл. Світ Софії перевертається, коли вона закохується у простого робітника Сільвена. Їхні протилежності притягуються, але є нюанс.

Коли зло ховається

Рейтинг IMDB: 7/10

Жахи. США, Аргентина, 2023

Режисер: Деміан Рунья

У ролях: Есекьєль Родрігес, Деміан Саломон, Сільвіна Сабатер

У глухому селі два брати знаходять зараженого демоном чоловіка, який став ідеальною оболонкою для народження зла. Вони вирішують позбутися тіла, але лише поширюють хаос.

Генделик

Рейтинг IMDB: 6/10

Драма. Україна, 2019 р.

Режисер: Тарас Дудар

У ролях: Владислав Мамчур, Людмила Загорська, Владислав Нікітюк

Cценарист Іван Герасимов через творчу кризу не вчасно здає сценарій фільму. Гонорар витрачено, і замовник – кримінальний авторитет – загрожує йому вбивством. Сценарист змушений тікати. Він потрапляє до кафе «Перекресток», яке знаходиться поза часом та простором. У кафе Іван зустрічає дивних і химерних людей, які допомагають йому розібратися в собі, та зрозуміти, що для того, щоб мати майбутнє, треба залишити тягар спогадів у минулому.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах