Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 30 листопада по 7 грудня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 30 листопада по 7 грудня
Дозвілля та їжа
29 листопада 2023 13:30
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 30 листопада по 7 грудня. Фото: Klaus Vedfelt gettyimages.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Нескінченність по Флоріану

Рейтинг IMDB: 8.1/10
документальний. Україна, 2022 р.
Режисер : Олексій Радинський
Напередодні свого 90-річчя український архітектор Флоріан Юр'єв отримує погані новини. Держава здала в оренду забудовнику його головний архітектурний твір — «Літячу тарілку» на Либідській площі в Києві. Тепер тут має з'явитись черговий торговий центр. За допомогою молодих архітекторів та активістів Флоріан вирішує зірвати цю сумнівну угоду. Водночас вони поринають у боротьбу за спадщину модернізму з корумпованими чиновниками та скандальними забудовниками.

Тиха ніч

Рейтинг IMDB: 7/10
Трилер. США, 2023 р.
Режисер : Джон Ву
У ролях : Юель Кіннаман, Каталіна Сандіно Морено, Скотт Мескаді
Молодий батько стає свідком трагедії, в якій його маленький син помирає, потрапивши під перехресний вогонь банди напередодні Різдва. Опам'ятавшись від рани, через яку він більше не зможе говорити, батько робить помсту - місією свого життя і приступає до суворих тренувань, щоб розплатитися за смерть свого сина. Рівно через рік різдвяна "тиха ніч" стане напрочуд гучною…

Як зайнятися сексом

Рейтинг IMDB: 7/10
Драма. Великобританія, Греція, 2023
Режисер : Моллі Меннінг Вокер
У ролях : Міа МакКенна-Брюс, Шон Томас, Лара Пік
Після закінчення школи три подруги вирушають на відривні канікули до Греції. Тут вони планують розважитись, перш ніж підуть до університетського життя. Головна героїня Тара, єдина незаймана серед трьох дівчат, рішуче прагне це виправити. Але ця подорож буде не така безтурботна, як вона сподівається.

Пластикове небо

Рейтинг IMDB: 6.8/10.
Анімація, драма, фантастика. Угорщина, Словаччина, 2023
Режисери : Тібор Баноцкі, Шаролта Сабо
2123, Будапешт. Точніше, його футуристична версія, що існує під захисним куполом. Через екологічні умови життя поза цим куполом неможливо: у посушливих пустелях усі рослини та тварини вимерли, а люди живуть лише до 50 років. Після цього їм вживлюють спеціальний імплант, що перетворює тіло на дерево. Такий імплант добровільно приймає 32-річна Нора, яка нещодавно втратила сина. Але її чоловік, який тепер ризикує залишитися зовсім один, готовий порушити всі можливі правила, щоб врятувати життя коханої.

Перша леді

Рейтинг IMDB: 6.4/10
Драма. Франція, 2023
Режисер : Ліа Доменаш
У ролях : Катрін Денєв, Дені Подаліде, Мішель Вюйєрмоз
Коли дружина президента прибуває до нової резиденції після перемоги її чоловіка у виборах, жодна людина не сприймає її всерйоз. Адже вона завжди була в тіні свого чоловіка. Але настав час показати себе справжню. Отже, заручившись підтримкою піарника-лузера та Карла Лагерфельда з модного будинку Chanel, вона покаже всім, хто тут зірка! Тепер вся увага має бути прикута до неї, адже ця жінка знає, як стати номером один! І саме вона вирішила, що дружина важлива не менше за президента, адже вона – Перша Леді!

Принцеса та охоронець

Рейтинг IMDB: 6.1/10
Комедія. Канада, 2022 р.
Режисер : Джон Бредшоу
У ролях : Емілі Алатало, Райан Брюс, АннаМарія Демара
Принцеса із маленької європейської країни роками живе інкогніто в Америці. Вона насолоджується життям звичайної людини, але її батьки мають інші плани. Вони хочуть, щоб вона повернулася додому і виконала свій обов'язок королівської принцеси, який включає одруження з чоловіком, якого вони обрали для неї. Ця новина спустошує принцесу, яка прив'язалася до життя в Америці і закохалася у свого чарівного та привабливого охоронця. Перед нею постає складне рішення: чи має вона відмовитися від нової свободи та любові, щоб служити своїй країні як принцеса, чи продовжувати жити простим життям в Америці?

Дочка болотного царя

Рейтинг IMDB: 6/10
Трилер. США, 2023 р.
Режисер : Ніл Бергер
У ролях : Дейзі Рідлі, Бен Мендельсон, Бруклін Прінс
Хелена має люблячого чоловіка, дві прекрасні дочки, бізнес… і одну таємницю. Поява Гелени світ – наслідок викрадення. Чоловік викрав її матір, коли вона була підлітком, і тримав у віддаленій хатині у болотистій місцевості. Тепер Хелене доводиться ризикувати всім, щоб вистежити свого небезпечного батька, який сформував її минуле і загрожує вкрасти її майбутнє.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах