Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 7 по 14 грудня - скріншот із трейлера
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 7 по 14 грудня
Дозвілля та їжа
06 грудня 2023 15:18
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 7 по 14 грудня - скріншот із трейлера

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Загадковий світ роботів

Рейтинг IMDB: 6.5/10

Анімація. Китай, 2023 р.

Режисер: Юнчан Лінь, Хеці Шао

У ролях: Чжан Вей, Чжан Бінцзюнь, Тань Сяо

Пустотливі брати-ведмеді Бріар і Брамбл повертаються на великі екрани! Коли герої були маленькими ведмежатами, їхня любляча мама таємниче зникла. Через багато років на виставці «Планета Роботів» ведмеді зустрічають незнайомку, напрочуд схожу на їхню зниклу матір. Тепер братам доведеться розкрити таємницю загадкового зникнення мами, і це розслідування переверне їхнє життя з лап на голову! Бріара і Брамбла чекають на дивовижні пригоди і захоплюючі сутички з підступними ворогами, але немає сумнівів: ведмеді, як завжди, переможуть!

Кредитні пройдисвіти

Рейтинг IMDB: 6.5/10

Комедія. Франція, 2023

Режисери: Олів'є Накаш, Ерік Толедано

У ролях: Піо Мармай, Джонатан Коен, Ноемі Мерлан

Передріздвяна метушня та сезон знижок – всі намагаються купити якнайбільше подарунків! Але для двох головних героїв все це недоступне: через величезні борги банк заблокував їхні кредитки та віддав справи до суду. Так вони потрапили на перевиховання до групи анонімних шопоголіків. У будівлі поряд збираються екоактивісти та наливають безкоштовне пиво. Тому парочка одразу відвідала халявні смаколики. І потім народився підступний план: приєднатися до протестів проти глобального потепління та надмірного споживання, щоб потім очолити свій власний протест проти банківської системи!

Альма та Оскар

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Драма. Німеччина, Чехія, Швейцарія, Австрія, 2022

Режисер: Дітер Бернер

У ролях: Емілі Кокс, Валентин Постльмайр, Тетяна Паугофова

Нещодавно овдовіла Альма Малер, відома світська дама, спокушає молодого художника Оскара Кокошку. Невелика сексуальна пригода обертається бурхливим романом. Оскар вважає Альму своєю музою, яка більше служить його чоловічим фантазіям, аніж реальності. Сама Альма також художниця — композитор. Одержиме прагнення Оскара зробити цю жінку своєю ставить під загрозу її мрію досягти успіху самостійно. Виникає гра влади та залежності, яка веде Альму та Оскара на межу самознищення.

Демонічне Різдво

Рейтинг IMDB: 5.9/10

Жахи. США, 2023 р.

Режисер: Дженн Векслер

У ролях: Мена Массуд, Олівія Велш, Хлоя Лівайн

Саманта та Клара – учениці школи-інтернату. Вони не змогли поїхати додому на різдвяні канікули, і здається, гірше не буває. Однак саме на Різдво на порозі їхньої школи з'являється банда сектантів-вбивць, і ситуація набуває смертельного характеру.

Пограбування по-українськи

Рейтинг IMDB: 5.4/10

Комедія. Україна, 2023 р.

Режисер: Аліна Бухтіярова

У ролях: Остап Халавко, Андрій Бурим, Даша Астаф'єва

Дитячий тренер з плавання Алекс по вуха закохується в недосяжну красуню. Для того, щоб вразити кохану і різко змінити своє життя, Алекс вирішує… пограбувати банк! Але, звичайно, пограбування йде не за планом і обертається непередбачуваними пригодами не лише для головного героя, а й для всіх, хто опинився поряд.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах