Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними.
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня
Дозвілля та їжа
05 лютого 15:31
Диван зачекає: куди піти у Києві цими вихідними. Фото: facebook.com/ZlataOgnevichOfficial/

Війна змусила нас жити в новій реальності, але, незважаючи на весь біль і страждання, які випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до нової реальності, щоб разом відновлювати країну.

Цього тижня кияни матимуть змогу відвідати культурні заходи, які відбудуться у столиці. Але треба бути обачним і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги через ймовірність ракетних ударів.

У нашій добірці ми зібрали все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець. Повний список заходів, які відбудуться цього тижня, дивіться у нашій афіші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куди піти у Києві з 5 по 9 лютого:

Вояджер: Подорож у нескінченність

Український фільм "Вояджер: Подорож у безкінечність" присвячений космічним апаратам, запущеним у 1977 році для дослідження Юпітера, Сатурна, Урана, Нептуна та їхніх супутників.

Коли : 5 лютого о 17:00; 6 лютого о 16.00; 7 лютого о 18.00; 8 лютого о 17:00; 9 лютого о 17.00.

Де : Планетарій

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Скільки коштує : 200 – 500 гривень. Подробиці за посиланням.

Альбатроси

Вдається ваша дружина додому, вимагає гроші на таксі, хоча має приїхати на власному авто, а потім каже, що подарувала все ваше майно якомусь вкрай симпатичному молодому чоловікові.

Або ви самі повертаєтеся з похорону друга разом із дружиною і тут дізнаєтесь, що і друг не друг, і дружина не кохана. Принаймні не тільки ваша. Або може кохана...

Тож ці герої, незважаючи на свій вік, встигають закохуватися, втрачати і знаходити знову. А ще – ревнувати, ревнувати, ревнувати… І головне – жити на повну. Ніби щодня як останній. Начебто все це триватиме вічно. Впевнені, у них є чому повчитися, і тим, кому за 20 і тим, кому до 40-ти. Адже хайп можна зловити не лише в інтернеті, а щастя знайти зовсім не в останній моделі смартфона.

Коли : 6 лютого, 18:00

Де : Київський академічний театр драми та комедії на лівому березі Дніпра

Адреса : проспект Броварський, 25

Скільки коштує : 150 – 450 гривень. Подробиці за посиланням.

Підпільний стендап на трьох

Саме тут зароджується справжня українська стендап-комедія. Кухня і бар - звичайно ж будуть працювати, так що, як і раніше, зможете замовити собі щось смачне. Виступлять – Антон Тимошенко, Катерина Федоркова, Олександр Качура.

Коли : 7 лютого, 18:30

Де : Underground stand up club

Адреса : вулиця Золотоворітська, 15

Скільки коштує : 250 – 400 гривень. Подробиці за посиланням.

Ліда Лі. Вар'єте "Рояль" (Вік: 21+)

Іноді стає нудно навіть у ідеальній родині. І ось виникає думка, а потім і бажання помінятися подружжям або чоловіками (це дивлячись з чиєї точки зору дивитися). А ось що з цього випливає? Приходьте, дивіться...

Коли : 7 лютого, 18:30

Де: Caribbean Club

Адреса: вулиця Симона Петлюри, 4, Київ

Скільки коштує: 350–690 гривень. Подробиці за посиланням.

Джульєтта та Ромео

"Ромео та Джульєтта" – сюжет, який не сходить зі світових сцен уже багато поколінь. На ньому виховувалися цілі сім'ї, навчившись після цінувати прості людські почуття та забувши про ворожнечу. У центрі вистави - розповідь про двох підлітків, котрі гаряче люблять один одного, але при цьому належать до ворогуючих між собою родин. Ця історія - повість від іменитого Вільяма Шекспіра, яка допоможе зрозуміти, що щастя власних дітей набагато важливіше, ніж давня, незрозуміло ким і навіщо розпочато ворожнечу поколінь. "Ромео і Джульєтта" - маленька історія, яка допомагає зрозуміти і побачити справжні цінності в цьому житті.

Коли: 8 лютого, 18:00

Де : Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки

Адреса : вул. Богдана Хмельницького, 5

Скільки коштує : 60-500 гривень. Подробиці за посиланням.

№13 або Олінклюзів

№13 чи Олінклюзів – це не просто готельний номер, за подіями в якому підглядають глядачі. Іронічна сатира на знайому всьому світу історію: впливовий політик та його секретарка. У п'єсі англійського драматурга Рея Куні помічник британського прем'єр-міністра дебатів у палаті громад віддає перевагу затишному номеру з видом на Біг-Бен та компанії напівроздягненої секретарки. Все йде як по маслу, але в самий кульмінаційний момент коханці, що не відбулися, помічають у вікні тіло невідомого чоловіка. Ось тут все і починається...

Вир комедійних подій, стрімкий розвиток сюжету і, як завжди буває в комедіях положень, непередбачувана розв'язка...

Політику тепер доведеться пояснити, чому він не на роботі, а в готельному номері та ще й з трупом.

Коли : 9 лютого, 18:00

Де : МЦКМ "Жовтневий палац"

Адреса : Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки коштує : 490-1290 гривень. Подробиці за посиланням.

Василь Байдак "Довільно-хаотично-інклюзивне"

Василь Байдак повторить свій стендап-сольник "довільно-хаотичний". Він є в ютубі, проте наживо, є наживо.

Коли : 8 лютого, 18:30

Де : Київський культурний кластер "Краків"

Адреса: Русанівська набережна 12/2

Скільки коштує : 100-1000 гривень. Подробиці за посиланням.

Обори

Комедія/фарс "Скотний двір" створена за мотивами повісті видатного американського письменника та публіциста Джорджа Орвела. Ця культова повість для декількох поколінь читачів у всьому світі. Повість була опублікована 1945 року. Саме з неї розпочалася світова слава письменника, якого почали називати Свіфтом.

Коли : 9 лютого, 19:00

Де : Київська фортеця

Адреса : вулиця Петра Сагайдачного, 41

Скільки коштує : 200 гривень. Подробиці за посиланням.

Собачий вальс

Тож ми в маєтку багатія та політика, який уже не знає, чого хотіти. Точніше, на кухні будинку, куди сам господар не заходить. Це місце для водія та куховарки. А ще для нового мешканця – собаки. Точніше, людину, яка по забаганню господаря прикидається собакою. Молодому бездомному вже нема чого втрачати, крім кута на кухні та їжі. А іншим мешканцям цього будинку доводиться пристосовуватися до цієї гри з гідністю людини. Усі троє через різні обставини змушені танцювати під цей «собачий вальс», яким керують гроші, влада, наші ілюзії та страхи. Адже ми так чи інакше змушені терпіти, пристосовуватися і мовчати. Інше питання, перед ким і заради чого…

Коли : 9 лютого, 19:00

Де : Театр на Михайлівській

Адреса : вулиця Михайлівська, 24Ж

Скільки коштує : 400 гривень. Подробиці за посиланням.

ZLATA OGNEVICH

ZLATA OGNEVICH популярна українська співачка, її чарівний вокал, підкорив серця мільйонів українців. У репертуарі Злати – різноманітні композиції, що відрізняються особливою емоційністю та щирістю, у тому числі успішні колаборації з іншими представниками української сцени – Артемом Пивоваровим, Shumei, OTOY, Без обмежень. Також на вас чекає "Презентація EP Альбома", улюблені пісні та новий альбом співачки.

Коли : 9 лютого, 19:00

Де : V'YAVA

Адреса : вулиця Мечникова, 3

Скільки коштує : 600-1500 гривень. Подробиці за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах