У Києві виступатимуть фігуристи на "Кришталевій ковзанці": коли можна подивитися

У Києві виступатимуть фігуристи на "Кришталевій ковзанці": коли можна подивитися - фото надали Vgorode представники ковзанки

У Києві виступатимуть фігуристи на "Кришталевій ковзанці": коли можна подивитися - фото надали Vgorode представники ковзанки

Дозвілля та їжа
13 лютого 15:59

Ми вже писали варіанти, де можна відсвяткувати День закоханих у Києві, але з'явився ще варіант – "Кришталева ковзанка". Його тематично прикрасять та запросять виступити фігуристів.

Як повідомили Vgorode представники ковзанки, до Дня всіх закоханих на "Кришталевій ковзанці" біля River Mall встановлять романтичний декор й організують виступи фігуристів. 

На 14, 17 та 18 лютого запланована програма від учасників міжнародних льодових шоу (Disney on Ice) та призерів Чемпіонатів України та учнів школи фігурного катання ProIce. Також на гостей чекатиме музичний супровід від діджеїв. 

Коли будуть виступати фігуристи:

  • 14 лютого з 18:30 до 18:45;
  • 17 та 18 лютого з 17:05 до 17:20.

Нагадуємо, що ковзанка працюватиме до кінця цього тижня у будні дні з 12:00 до 22:00, а у вихідні – з 10:00 до 22:00. Вартість відвідування ковзанки у будні: 350 грн, у вихідні – 410 грн, з картою MasterCard знижка – 5%, а з картою MasterCard від Ощадбанку – 10%.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах