Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах
Дозвілля та їжа
20 березня 10:34
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах. Фото: meta.ua/uk

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Мисливці за привидами: Крижана імперія

Рейтинг IMDB: 8/10
Комедія, фантастика. США, 2024 р.
Режисер: Гіл Кінан
В ролях:
Маккенна Грейс
Кері Кун
Пол Радд
Продовження фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців за привидами! Нове та старе покоління «Мисливців» має об'єднати зусилля, щоб протистояти загрозі небачених масштабів та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!

Дике серце

Рейтинг IMDB: 6.5/10
Пригоди. Німеччина, 2023 р.
Режисер: Маркус Дітріх
В ролях:
Березня Хаберланд
Франц Фердінанд Краузе
Йоліна Амелі Трінкс
11-річній Ані важко дається переїзд із міста до села. Але одного разу вона зустрічає невгамовного коня на ім'я Дике Серце, з яким він відчуває майже магічний зв'язок. Невдовзі життя Дикого Серця опиняється під загрозою, оскільки безжальні конокради націлилися на його табун. Ані вирішує врятувати коней самотужки і дізнається, що поруч із нею вже є справжні друзі.

Зелений кордон

Рейтинг IMDB: 6.4/10
Драма. США, Франція, Німеччина, Чехія, Польща, Бельгія, Туреччина, 2023
Режисер: Агнешка Холланд
В ролях:
Майя Осташевська
Томаш Волосок
Мацей Штур
Підступними та болотистими лісами, що становлять так званий «зелений кордон» між Білоруссю та Польщею, біженці з Близького Сходу та Африки намагаються дістатися Європейського Союзу. Білоруська пропаганда залучає мігрантів до кордону та обіцяє легкий прохід до ЄС. У цій прихованій війні переплітаються життя новоспеченої активістки Юлії, молодого прикордонника Яна та сім'ї сирійських біженців.

Клята Діва

Рейтинг IMDB: 5.8/10
Жахи. США, Італія, 2024 р.
Режисер: Майкл Мохан
В ролях:
Сідні Свині
Альваро Морте
Симона Табаско
Сесілію, дружину побожної віри, тепло приймають у чудовій італійській місцевості, де їй пропонують посаду у знаменитому монастирі. Але Сесілія, погодившись на пропозицією, розуміє, що її новий будинок приховує темні та жахливі таємниці.

Романтик

Комедія. Франція, 2022
Режисер: Тібо Сегуен
В ролях:
Алекс Лутц
Голшифт Фарахані
Люсі Дебай
Сезар - музикант, що грає на вулицях Монмарта. Три роки тому він раптово зник із життя Саломі, не сказавши жодного слова і не пояснивши причин. Тепер він повертається до Парижа з наміром повернути прихильність коханої. Проте несподівана новина про батьківство змінює його плани. Сезар змушений розпочати подвійну гру, приховуючи свою трирічну дочку і ставши тим, ким він не є насправді.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах