Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 3 по 11 квітня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 3 по 11 квітня
Дозвілля та їжа
03 квiтня 15:12
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 3 по 11 квітня. Фото: planetakino.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Ми, наші улюбленці та війна

Рейтинг IMDB: 8.2/10 

Документальний. Україна, Канада, 2024 р.

Режисер: Антон Птушкін

В ролях:

Антон Птушкін
Зоя Сошенка

Цей фільм – спроба показати події в Україні під іншим кутом через відносини людей і тварин, які стали як свідками, так іноді і жертвами цієї війни. Головні герої фільму – це не тільки кішки, собаки, ведмеді, леви, лемури та єменський хамелеон на ім'я «Ігор», але й люди, які їх рятують, які ризикують своїм життям. У стрічці задіяно багато іноземців, для яких героїзм українців під час порятунку тварин став справжнім відкриттям.

Останній подих

Рейтинг IMDB: 7.2/10 

Трилер. США, 2024 р.

Режисер: Стефон Брістоль

В ролях:

Дженніфер Хадсон
Мілла Йовович
Куавенжан Уолліс

Світ, що задихається від нестачі кисню. Декілька вцілілих переховуються у бункерах, забезпечених генератором повітря. Такі укриття стають мішенню для всіх. У цьому скаженому, жорстокому та проклятому світі звичайна жінка бореться за своє життя, щоб її донька могла якомога довше дихати цінним повітрям.

Полум'яне небо

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Драма, комедія. Німеччина, 2023 р.

Режисер: Крістіан Петцольд

В ролях:

Томас Шуберт
Паула Бер
Ленгстон Уйбель

Молодий письменник Леон вирішує пожити в будинку свого друга на березі моря. Тут він прагне знайти натхнення та завершити книгу. Але через нове знайомство з чарівною дівчиною Леону все не вдається зосередитися на роботі. Коли в будинку з’являються ще кілька несподіваних гостей, неподалік спалахує лісова пожежа. Опинившись у пастці полум’я, герої починають зближуватися.

Материнський інстинкт

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Драма, трилер. США, 2024 р.

Режисер: Бенуа Деломм

В ролях:

Енн Гетевей
Джессіка Честейн
Джош Чарльз

Еліс та Селін здається, що мають все: у кожної вдома повна чаша — люблячі чоловіки, діти, комфортне життя в заможному пригороді. А також їх сусідська та міцна дружба. Трагічний випадок знищує ідеальну гармонію. Почуття провини, підозрілість та параноя поєднуються, щоб знищити дружбу і, можливо, їхні життя.

Сезон полювання

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Комедія. Франція, Бельгія, 2023

Режисери: Фредерік Форестьє, Антонін Фурлон

В ролях:

Дідьє Бурдон
Хакім Джемілі
Камілль Лу

У селі продається будинок мрії на лоні природи. Для сімейної пари з двома дітьми - це ідеальна можливість вибратися з тісної столичної квартири і залишити пекло міста. Але мрія швидко перетворюється на кошмар, коли вони розуміють, що доброзичливі сусіди використовують їхній прекрасний сад... як мисливські угіддя! Між сусідами оголошується війна, в якій усі засоби та методи дозволені!

Ритуал. Інший вимір

Рейтинг IMDB: 5.3/10

Жахи.Тайвань, 2023 р.

Режисер: Лестер Ши

В ролях:

Джей.Сі. Лінь
Чжан Нін
Саммер Мен

Команда розробників ігор на основі міських страшилок вирішує провести тестування нового продукту у будинку з паранормальними явищами. За легендою, місцеві привиди заводять непроханих гостей в інший вимір і змушують тинятися там у нескінченному лабіринті жаху. Фахівці хорор-ігор зіткнуться тут із справжніми потойбічними силами і мають переграти примар у їхній власній грі.

Омен: Початок

Рейтинг IMDB: 4.9/10

Жахи. США, Великобританія, Італія, 2024

Режисер: Аркаша Стівенсон

В ролях:

Нелл Тайгер Фрі
Ралф Айнесон
Біл Найї

Молоду американку відправляють до Риму, щоб розпочати служіння церкви, але вона стикається з темрявою, яка змушує її засумніватися у своїй вірі та розкриває жахливу змову, яка може спричинити народження втілення зла.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах