Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 червня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 червня
Дозвілля та їжа
16 червня 2022 22:25
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 16 по 23 червня. Фото: filmtopp.se

Війна змусила нас жити у новій реальності. З 24 лютого змінилося життя кожного українця та українки. Але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи та відволікатися від постійних переживань.

Vgorode подивився, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Я панда

Анімація. США, Канада, 2022

Рейтинг IMDB: 7/10

Режисер: Домі Ші

У ролях: Розалі Чян, Сандра О, Ава Морс

Нова анімація "Я - панда" від Disney та Pixar розповідає історію про Мей Лі. Щоразу, коли дівчинка занадто хвилюється (а так буває практично ЗАВЖДИ), вона миттєво перетворюється на гігантську червону панду! Ситуацію ускладнює і те, що мама Мей дуже оберігає дівчину і далеко від неї не відходить. А це справжнє борошно для підлітка.

Флешбек

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Трилер. США, 2022 р.

Режисер: Мартін Кемпбелл

У ролях: Ліам Нісон, Гай Пірс, Моніка Беллуччі

Першокласний найманий убивця Алекс Льюїс відмовляється від замовлення впливового злочинного угруповання і тому стає їхньою наступною метою. Ситуацію ускладнює й те, що пам'ять Алекса поступово згасає.

Коханці

Трилер. Франція, 2020

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Режисери: Ніколь Гарсія

У ролях: П'єр Ніне, Стейсі Мартін, Бенуа Мажимель

Ліза - ідеальна дівчина, Симон - типовий "поганий хлопець", і вони божеволіють закохані один в одного. Але через свій важкий характер Симон змушений тікати зі звичного життя і ховатися. Після трьох років очікувань Ліза виходить заміж за багатого і процвітаючого чоловіка. Разом з ним вона вирушає на екзотичний острів в Індійському океані, де, як виявляється, ховається її коханий.

Альфа Код

Рейтинг IMDB: 4.3/10

Трилер. США, Чехія, 2020

Режисер: Кіоні Ваксман

У ролях: Брен Фостер, Деніз Річардс, Ренді Кутюр

Втративши дружину і доньку в серії загадкових зникнень, чоловік починає бачити дивний символ усюди, куди б він не пішов. Опритомнівши в лікарні в оточенні озброєних агентів, він тікає і зустрічає жінку та її автономну спільноту, яка знає про більшу змову, пов'язану з викраденнями інопланетянами та створенням людських гібридів.

Вендетта

Трилер. США, 2022 р.

Рейтинг IMDB: 3.7/10

Режисер: Джаред Кон

У ролях: Клайв Стенден, Тео Россі, Брюс Вілліс

Колишній морпіх Вільям Дункан втрачає доньку - дівчина стала випадковою жертвою розбирань вуличних банд. Поліція не діє. Батько бере правосуддя до рук і розправляється з винним. Убитий виявляється сином великого мафіозі, і Дункан потрапляє до епіцентру війни бандитських угруповань.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах