Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 3 по 10 листопада.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 3 по 10 листопада
Дозвілля та їжа
02 листопада 2022 22:22
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 3 по 10 листопада. Фото: hdwallpapers.in

Війна змусила нас жити у новій реальності. З 24 лютого змінилося життя кожного українця та українки. Але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи та відволікатися від постійних переживань.

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекає лише одна прем'єра.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Клондайк

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Драма. Україна, Туреччина, 2022 р.

Режисер: Марина Ер Горбач

У ролях: Оксана Черкашина, Сергій Шадрін, Олег Щербина

Липень 2014 року, Донбас. Молоде подружжя готується стати батьками. Незважаючи на постійні сварки, чоловік та брат дружини прагнуть одного - евакуювати вагітну жінку. Але вона відмовляється їхати навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

У прямому ефірі

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Трилер. США, 2022 р.

Режисер: Ромуальд Буланжер

У ролях: Мел Гібсон, Вільям Моуслі, Аліа Серор-О'Нілл

Ексцентричний радіодіджей приймає черговий дзвінок у студію від слухача, не підозрюючи, що ця розмова затягнеться на всю ніч. Невідомий загрожує вбити всю родину шоумена у прямому ефірі. Щоб врятувати близьких, радіоведучому належить зіграти у гру на виживання: герою доведеться розкрити свої найбрудніші таємниці багатомільйонної аудиторії. Єдиний спосіб перемогти у цьому протистоянні – з'ясувати особистість злочинця.

Брат і сестра

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Драма. Франція, 2022

Режисер: Арно Деплешен

У ролях: Маріон Котіяр, Мельвіль Пупо, Голшифте Фарахані

Еліс – відома актриса та улюблениця мільйонів, Луї – колишній вчитель та нікому невідомий поет. Понад 20 років брат і сестра не бачилися та не спілкувалися. Можливо, причина була в заздрості, а може - серйозніша. Раптова смерть батьків все змінює…

Коаті: Легенда джунглів

Рейтинг IMDB: 5.1/10

Анімація, розваги. США, Мексика, 2021

Режисер: Родріго Перес-Кастро

У ролях: Евалуна Монтанер, Софія Вергара, Джо Манганьєлло

Головний герой мультфільму - Начі, бешкетний, але дуже добрий коаті. Разом із друзями – безстрашним метеликом-монархом Ксочі та гіперактивною скляною жабою Пако – він вирушає у неймовірну подорож. Підступна коралова змія прагне знищити їхній будинок - тропічний ліс. Тож друзі об'єднуються, щоб не допустити цього.

Після. Довго і щасливо

Рейтинг IMDB: 4.5/10

Мелодрама. США, 2022 р.

Режисер: Кастілло Лендон

У ролях: Джозефін Ленгфорд, Хіро Файнс-Тіфін, Луїза Ломбард

Любов Теси і Хардіна - незаперечна, і з кожним новим випробуванням їхній зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть - все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, світ якої він перевернув з ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна… може втратити себе… Вона хоче жити, а не виживати. А що він хоче? Чи чекає на їхню казку щасливий фінал, чи «довго і щасливо» - це не для Теси та Хардіна?

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах