У Києві розпочали пекти "Чорнобаївський" хліб фото: https://www.facebook.com/a.pyvovar
Столичний кулінар Андрій Пивовар розробив рецепт хліба та назвав його "Чорнобаєвський".
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, символізм цього хліба у тому, що чорнослив – це обгорілі окупанти, білий льон – іскри від української артилерії, а мелений мускатний горіх – порох.
Кулінар готовий передати рецепт українським пекарям та запросив звертатися до нього в особисті повідомлення.
Назву цьому хліба дав аеродром у селі Чорнобаївка Херсонської області, де ЗСУ вже 10 разів розбили сили та техніку окупантів.
Російське командування, незважаючи на великі втрати у Чорнобаївці, наполегливо продовжує заводити сюди нові сили та техніку.
Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:
"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.