Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах

Найкращі засоби для догляду за собою, які легко знайти в магазинах.

Найкращі засоби для догляду за собою, які легко знайти в магазинах.

Люди міста
11 квiтня 2022 16:49

Багатьом українкам та українцям довелося залишити свої будинки та переїхати до місць тимчасового проживання, щоб убезпечити себе та свою родину. Якісно доглядати за собою в таких умовах важче, але не менш необхідно. У деяких містечках та селах немає можливості придбати професійні засоби догляду за собою, тому ми підготували для вас добірку кращої бюджетної косметики, яку легко знайти звичайних у магазинах.

Обличчя

Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 1Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 1

Garnier Міцелярна вода для всіх типів шкіри
Бестселер серед бюджетних засобів для зняття макіяжу делікатно очищає шкіру будь-якого типу. Натуральні рослинні екстракти дарують відчуття зволоження та комфорту. Гіпоалергенна формула протестована дерматологами.
Ціна: від 120 грн

Garnier Чиста Шкіра Актив
Засіб 3в1 «Гель+Скраб+Маска» призначений для очищення комбінованого та жирного типу шкіри. Склад збагачений саліциловою кислотою, рослинними екстрактами та абсорббируючими частинками, завдяки чому засіб має антибактеріальні властивості, чистить пори та помітно зменшує жирний блиск.
Ціна: від 110 грн

Nivea Ніжний мус-пінка для вмивання
Мус-пінка призначений для вмивання сухої та чутливої шкіри. Засіб м'яко і глибоко очищає, зволожує, насичує шкіру вітамінами, запобігає стягуванню та сухості.
Ціна: від 130 грн

Lirene Тонік з алое та гіалуроновою кислотою
Тонік-спрей з 98% натуральних компонентів у складі підходить всім типам шкіри, в тому числі - чутливій. Засіб зволожує, заспокоює шкіру та регулює рівень рН.
Ціна: від 90 грн

L'Oréal Гіалурон Експерт гель-концентрат
Цей концентрований гель замінює денний крем, добре тонізує, живить та зволожує шкіру за рахунок двох типів гіалуронової кислоти у складі. Засіб має легку текстуру, делікатний аромат, не залишає липкості і готує шкіру до нанесення тональної основи.
Ціна: від 280 грн

Nivea Soft Інтенсивний зволожуючий крем
Універсальний зволожуючий крем для обличчя, рук та тіла з маслом жожоба та вітаміном Е. Підходить для щоденного догляду за шкірою всіх типів, робить її м'якою та насиченою, не залишаючи липкості на тілі. Незважаючи на доступну ціну, цей зволожуючий крем добре справляється зі своїми завданнями.
Ціна: від 55 грн.

Mixa Anti-imperfection Exfoliating Mask Очищувальна маска потрійної дії
Маска з каоліновою глиною, цинком та фруктовими кислотами делікатно відлущує ороговілий шар шкіри, нормалізує роботу сальних залоз та запобігає виникненню висипань. При регулярному використанні засіб вирівнює тон обличчя, стимулює вироблення колагену, очищає пори, робить шкіру пружною і підтягнутою.
Ціна: від 220 грн

Eveline Cosmetics Man Line Гель Антистрес після гоління Q10
Засіб покликаний полегшувати дискомфортні відчуття після гоління. Гель має антибактеріальний, зволожуючий та заспокійливий ефект на чоловічу шкіру. Вітаміни Е, А, F, коензим Q10 і провітамін В5 здійснюють поживну, захисну, регенеруючу та загоювальну дію після сухого або вологого гоління.
Ціна: від 60 грн

Тіло

Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 2 1Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 2

Зеленая Аптека Інтимне мило
Це рідке мило розроблене спеціально для інтимних зон. Засіб підтримує правильний рівень pH, має антисептичну, протизапальну, антиоксидантну та протигрибкову дію.
Ціна: від 50 грн

Lirene Dermo Program Скраб для тіла з ароматом манго
Скраб для тіла від польського бренду Lirene очищає шкіру від забруднень та ороговілих частинок, надає їй м'якості та еластичності, сприяє покращенню лімфотоку та має приємний аромат тропічних фруктів.
Ціна: від 170 грн

Topicrem Ultra Hydratante Ультра-зволожуюче молочко для тіла
Ніжне молочко французької косметичної лінійки Topicream пом'якшує, зволожує та живить шкіру, швидко вбирається та не залишає жирних слідів. До складу крему входять такі компоненти, як сечовина та бджолиний віск, які відновлюють захисну ліпідну плівку і роблять шкіру гладкою та еластичною.
Ціна: від 190 грн

Garnier Відновлюючий крем для рук з алантоїном
Крем містить алантоїн, гліцерин та рослинні екстракти, які забезпечують зволоження та живлення клітин епідермісу. Засіб має нежирну текстуру, завдяки чому швидко вбирається та не залишає липкості.
Ціна: від 120 грн

Weleda Calendula Waschlotion & Shampoo Дитячий шампунь-гель для тіла та волосся
Універсальний засіб для купання, без синтетичних препаратів у складі, призначений для дітей віком від 6 місяців. Шампунь-гель на основі календули ніжно очищає тіло дитини та сприятливо впливає на шкіру, не щипає очі та допомагає зберігати природну вологість. Цей засіб також підходить дорослим із чутливою шкірою.
Ціна: від 290 грн

Волосся

Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 3 2Найкращі бюджетні засоби догляду за собою, які легко знайти в магазинах фото 3

Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original Сухий шампунь
У скрутну хвилину на допомогу вашій зачісці прийде сухий шампунь від відомого бренду Batiste. Засіб ефективно абсорбує надлишки себуму та зовнішні забруднення, надає волоссю об'єму, шовковистості та свіжого аромату.
Ціна: від 140 грн

L'Oreal Paris Men Expert Barber Club Очищаючий шампунь 3в1
Для любителів універсальних доглядових засобів - шампунь для бороди, обличчя та всіх типів волосся, який не містить парабени, барвники та силікони. Формула збагачена олією кедрового дерева, яка пом'якшує волосся та шкіру, знімає роздратування та надає тонізуючу дію.
Ціна: від 160 грн

Pantene Pro-V Шампунь для волосся
Універсального шампуню, який підходив би всім - не існує, тому робіть вибір на користь засобу призначення якого підходить вашому типу волосся. Хорошу репутацію на ринку мас маркету мають засоби бренду Pantene. Шампуні серії Pro-V не містять силіконів, барвників та мінеральних олій у складі. Формули збагачені активними поживними речовинами та протестовані Швейцарським інститутом вітамінів.
Ціна: від 90 грн

Brelil Numero Total Repair Mask Відновлююча маска для волосся з екстрактом вівса
Бестселер італійської торгової марки Brelil надасть волоссю блиску та доглянутого вигляду. Активним компонентом у складі виступає екстракт вівса, який містить цінні протеїни для відновлення та живлення пошкодженого волосся.
Ціна: від 130 грн

Brelil Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi Однофазні рідкі кристали
Не потребуючий змивання догляд, який забезпечує живлення, захист та блиск для всіх типів волосся. Косметична формула з керамідом А2 та екстрактами насіння льону завдяки масляній консистенції пом'якшує волосся і насичує його вітамінами. При регулярному використанні засіб перешкоджає утворенню посічених кінчиків.
Ціна: від 220 грн

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах