"Укрпошта" відкриває загальнодоступний інтернет-магазин, де можна придбати марки

"Укрпошта" відкриває загальнодоступний інтернет магазин, де можна купити марки - фото: facebook.com/ukrposhtaceo/

"Укрпошта" відкриває загальнодоступний інтернет магазин, де можна купити марки - фото: facebook.com/ukrposhtaceo/

Суспільство
30 квiтня 2022 18:01

З 1 травня "Укрпошта" відкриває свій онлайн-магазин для всіх бажаючих, хто хоче придбати марку "Російський військовий корабель, іди н#хуй" та інші товари.

Як повідомив голова правління Ігор Смілянський, посилання на інтернет-магазин він опублікує у себе в Telegram і Facebook у день відкриття платформи - 1 травня. Цього ж дня буде можливість придбати досить популярну марку із "російським військовим кораблем". "Укрпошта" планує відкрити доступ до 5 тисяч замовлень - виставити на продаж 30 тисяч марок.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

За словами Смілянського, ті, хто не встигне купити марку з "російським військовим кораблем" 1 травня в інтернет-магазині, зможе пізніше придбати її на декількох благодійних аукціонах, які мають намір провести наступного тижня. А вже після у продажу з'явиться нова марка "Корабель ВСЬО" з купонами на марку "Російський військовий корабель, іди н#хуй".

Варто зазначити, що в інтернет-магазині "Укрпошти" під час запуску можливі деякі технічні помилки.

Сьогодні, 30 квітня, тим, хто раніше замовляв марку у старому інтернет-магазині "Укрпошти", але не зміг у новому - було надіслано унікальне посилання на електронну пошту. З його допомогою можна було зробити лише одне замовлення на один аркуш марок з "російським кораблем" та з однієї IP-адреси. На цей варіант було виділено 60 тисяч марок чи 10 тисяч замовлень.

До 9 травня планують закрити всі питання щодо марки "Корабель НА" та почати готуватися до продажу марки "Корабель ВСЬО". Остання включатиме можливість внеску на рахунок ЗСУ.

Раніше Vgorode повідомляв, що з травня "Укрпошта" почне продавати мерч із "російським військовим кораблем" і те, що "Укрпошта" відновила роботу відділень на звільнених територіях Київщини.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах