Який MacBook вибрати для роботи

Суспільство
24 лютого 2023 17:44

Ноутбуки американської компанії Apple славляться продуктивними процесорами, топовими дисплеями та крутою автономністю. Найпопулярніші серії - Air і Pro. Лептопи преміального сегмента користуються попитом серед фахівців різних сфер. Розглянемо, який МакБук вибрати для роботи залежно від можливостей.

Який MacBook вибрати для роботи фотоЯкий MacBook вибрати для роботи фото

Apple MacBook Air 13": компактність та ефективність

Легкість та лаконічність – ідеальний опис цієї моделі. Товщина ноутбука трохи більше 1 см, а вага не перевищує 2 кг. Корпус лептопа виконаний із шліфованого алюмінію, він надійно захищає апаратну частину від пошкоджень.

Тонкий ноут - відмінне рішення для тих, хто часто працює поза домом або офісом. Бізнес-аналітикам, менеджерам варто купити МакБук Air 13". 256 ГБ внутрішнього накопичувача вистачить, щоб зберігати велику кількість інформації - договори, проекти, аудіо та медіа. Чіпсет M2 дозволяє працювати зі специфічним програмним забезпеченням та в мультизадачному режимі.

Apple MacBook Pro 16": широкі можливості

Флагманська модель підійде для будь-якого напряму, пов'язаного з IT, завдяки таким характеристикам:

  1. Екран Liquid Retina XDR. Діагональ дисплея становить 16,2 дюйми, а роздільна здатність - 3456x2234 пікселів. Картинка виводиться чіткою та яскравою, що дозволяє працювати з графікою з максимальним комфортом. Ретушувати фото та створювати ролики легко з частотою оновлення 120 Гц.
  2. Чіпсети M2 Pro та Max. Це фірмові процесори американської компанії. Чіпсети вважаються одними з найпотужніших, вони забезпечують високі показники продуктивності та енергоефективності. Завдяки цьому ноут підійде розробникам, верстальникам, ілюстраторам.
  3. Веб-камера з роздільною здатністю Full HD. Лептоп знімає відео у високій якості, що важливо при роботі в ремоут-форматі. Він підійде для відеоконференцій, мітингів, презентацій у віддаленому режимі.

Apple MacBook Pro 16" M2 512GB - вдале рішення для бізнесу. Клавіатура з підсвічуванням дозволяє працювати в будь-який час доби, а сканер відбитків пальців - надійний захист корпоративної та особистої інформації.

Який ноут вибрати

Лінійка MacBook Pro включає моделі з різними діагоналями та модифікаціями. Якщо працюєте з графічним контентом, варто вибрати з 16-дюймовим дисплеєм та об'ємом внутрішнього накопичувача 512 ГБ. Цифрові картини, постери, ілюстрації та відео займають багато місця, а ретушувати та малювати зручніше на великому екрані.

Для бізнесу, фахівців, які часто працюють поза домом, краще вибрати модель із серії Air. Легкі та компактні, але потужні ноутбуки зручні для відряджень, поїздок та зустрічей із партнерами поза офісом. При виборі орієнтуйтеся на особливості завдань, які плануєте виконувати, та трудовий графік. MacBook – це оптимальне рішення для роботи у різних сферах – від рітейлу до розробки!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах