Оголошення переможців програми Scholarship від КЕС

Суспільство
29 травня 16:39

Рік тому Клініка Естетичної Стоматології запропонувала студентам взяти участь у конкурсі Scholarship. Популярний у всьому світі проєкт — чудова можливість продемонструвати свої здібності та поборотися за солідні грошові призи. У квітні програма завершилася, і компетентне журі обрало переможців.   

PZC4Jx_X211C3L34XnnIal693kVxL75RFnoRADZQ8kXh-YdPu_D0Cl8fjhO-I6e2IS1HglqcuxDAlQuMTsybeSYP9C_t4TGZFftvOBv_hEzMzlWG3vKrv7E2O5RsjTnYk52VpHpARTcBCG424DF5-qQPZC4Jx_X211C3L34XnnIal693kVxL75RFnoRADZQ8kXh-YdPu_D0Cl8fjhO-I6e2IS1HglqcuxDAlQuMTsybeSYP9C_t4TGZFftvOBv_hEzMzlWG3vKrv7E2O5RsjTnYk52VpHpARTcBCG424DF5-qQ

Джерело: kes.com.ua

Детальний огляд програми Scholarship

Головна мета проєкту — виявити талановитих молодих фахівців, які в майбутньому зможуть стати цінними співробітниками успішних компаній. Матеріальна допомога дозволяє переможцям конкурсу частково або повністю оплатити навчання у ВНЗ. Кошти не видають на руки, а відразу перераховуються на рахунок інституту або університету. 

Програму підтримують банки, індивідуальні підприємці, комерційні організації. Спонсорування конкурсу дає змогу компаніям залучити до колективу кваліфіковані кадри, мотивовані працювати на результат.

Критерії відбору учасників

MxQuMkOp8KEJisyWlxP4mTeSdKNGEXVivrlgLr_0go5LXl7A3g6bLSAkqE8N18DjsPDNAYFvcMHnMk_I7vpNFV2WRbXnkazyRjsBzSdFuJ1GYFiWwHFuYZb-LnW1WMp7-98c3NtDheHXyuHV2y0ZhysMxQuMkOp8KEJisyWlxP4mTeSdKNGEXVivrlgLr_0go5LXl7A3g6bLSAkqE8N18DjsPDNAYFvcMHnMk_I7vpNFV2WRbXnkazyRjsBzSdFuJ1GYFiWwHFuYZb-LnW1WMp7-98c3NtDheHXyuHV2y0Zhys

Джерело: kes.com.ua

Проєкт Scholarship передбачає студентські дослідження, що стосуються сфери діяльності організатора конкурсу. Клініка Естетичної Стоматології підготувала для студентів цікаві теми:

  1. Дентальна імплантація у пацієнтів із системними захворюваннями.
  2. Економічні збитки від поганого рівня медичного обслуговування в країні.
  3. Вплив захворювань органів порожнини рота на різні органи і системи людини.

Мінімальний обсяг — 4000 знаків без пробілів. Матеріали треба було надати українською мовою. Зразок стилістики робіт — статті провідних фахівців КЕС, опубліковані на сайті клініки. Головними умовами були унікальність (перевірялася спеціальними сервісами пошуку плагіату) і заборона до розміщення на інших інформаційних ресурсах.

За 1 місце було призначено нагороду 15000 гривень, за 2 — 10000 гривень, за 3 — 5000 гривень. 

Переможці програми Scholarship та їхні досягнення

Перше місце посіла Смолюк Катерина Юріївна — студентка другого курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету. 

На другому місці Байовська Юлія Юріївна, яка навчається на другому курсі факультету права в Національному університеті «Львівська політехніка».

Третє місце виборола Татарлі Валерія Володимирівна, студентка другого курсу Одеського національного морського університету. Навчається за спеціальністю «Психологія».

Майбутні перспективи проведення конкурсу

Клініка Естетичної Стоматології регулярно бере участь у міжнародному проєкті грантів і продовжуватиме організовувати конкурси надалі. Щоб взяти участь у новій програмі, необхідно ознайомитися з умовами та написати дослідницьку роботу на будь-яку із заявлених тем. Всю інформацію про Scholarship можна дізнатися за посиланням.

Клініка Естетичної Стоматології — одна  з кращих в Україні та за її межами

NjF7CwruhdUgrWinJ4ixoIyVo_6uhXaWfvrEhJo0seVtNNSPbCCtPJMV5hW2jkN_EJ9KFjmOfAY3Mtvez5zJ3n_VshlMPqaAIJoZVL89blzsiAQR0I-IagbGFn37xLmNHfd68cGdFrhrejuEMy4wrbYNjF7CwruhdUgrWinJ4ixoIyVo_6uhXaWfvrEhJo0seVtNNSPbCCtPJMV5hW2jkN_EJ9KFjmOfAY3Mtvez5zJ3n_VshlMPqaAIJoZVL89blzsiAQR0I-IagbGFn37xLmNHfd68cGdFrhrejuEMy4wrbY

Джерело: kes.com.ua

КЕС — одна з провідних українських клінік, що спеціалізуються на імплантації зубів. З самого заснування у 2000 році стоматологія стала застосовувати протокол All-on-4. Цей метод протезування дає змогу відновити відразу всі зуби однієї зі щелеп, базуючись на чотирьох імплантатах. Технологія давно завоювала популярність у Європі й успішно застосовується в Україні. 

Крім реставрації зубощелепної естетики, КЕС вирішує широкий спектр завдань, зокрема нарощування кісткової тканини. Оперативні втручання проводить особисто головний лікар Володимир Вікторович Дуда — ортопед, хірург вищої категорії. Крім практичної діяльності, команда Клініки естетичної стоматології займається самоосвітою, бере активну участь у житті міжнародної медичної спільноти та із задоволенням ділиться своїм досвідом з молодими фахівцями.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах