До Києва приїхав оскароносний французький режисер (ФОТО)

UNITED24

UNITED24

Суспільство
09 лютого 2023 13:54

До столиці приїхав відомий французький режисер, сценарист та актор Мішель Хазанавічус, який є володарем премії "Оскар" та лауреатом премій BAFTA та "Сезар".

Про це повідомила благодійна діджитал-платформа United24, яка є глобальною ініціативою направленою на всебічну підтримку України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що Мішель Хазанавічус прибув до Києва і вже встиг відвідати велику кількість місць, а також зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Оскароносний режисер став першим французьким амбасадором діджитал-платформа UNITED24 та почав активно займатися питанням відновлення України.

United24United24

В рамках свого візиту Хазанавічус вже відвідав храм Апостола Андрія Первозванного у Бучі, зруйнований російськими снарядами будинок культури в Ірпені та стадіон "Чемпіон". Також режисер прогулявся Києвом, відвідав Софійський собор та Золоті ворота.

Окрім цього, Хазанавічус зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та обговорив з ним проект відновлення України.

Мішель Хазанавічус заявив, що в Ірпені та Бучі він побачив реальну картину страшних подій, що відбулися тут. Режисер наголосив, що він надихнувся стійкістю українського народу.

"Я отримав можливість подивитися українцям в очі - вони випромінюють міць і сміливість", - сказав кінорежисер під час зустрічі з Володимиром Зеленським.

Наголошується, що Мішель уже розпочав збір на відновлення одного з будинків в Ірпені.

Для довідки: Мішель Хазанавічус – 55-річний французький режисер, сценарист та актор. Світової слави йому вдалося досягти завдяки стрічці "Артист". Кінострічка у 2012 році була нагороджена "Оскаром" у номінації "Кращий фільм", а сам Хазанавічус отримав престижну статуетку за найкращу режисерську роботу.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що на Київщині протягом тижня відновили роботу ще 11 дитячих садків — йдеться про запуск дошкільних закладів у очному режимі.

UNITED24UNITED24

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах