У Гідропарку догхантери отруїли бездомних собак

У Гідропарку у Києві догхантери отруїли бездомних собак.

У Гідропарку у Києві догхантери отруїли бездомних собак. Фото: unsplash.com

Події
09 лютого 2022 10:39

Догхантери у Києві знову отруюють собак. Цього разу невідомі розкидали отруту у Гідропарку у районі спортивного містечка. Через це вже загинув один пес.

8 лютого Київський еколого-культурний центр повідомив про те, що у столиці активізувалися варвари, які труять спокійних здорових собак.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Неподалік спортивного містечка на Гідропарку було знайдено мертвого собаку з ознаками отруєння. Там же був ще один живий собака, його терміново відвезли до ветклініки. У центрі зазначають, що тварин, які постраждали від рук догхантерів, могло бути і більше. До поста центр прикріпив фото убитого собаки.

На Гідропарку догхантери отруїли бездомних собак.На Гідропарку догхантери отруїли бездомних собак. Фото: facebook.com/kekz.ua

Двоє отруєних собак, яких знайшли, нічим не загрожували людям. Вони були чіповані та спокійні.

Киянам не радять вигулювати своїх вихованців у районі спортивного містечка на Гідропарку без повідка. Також дуже важливо стежити за тим, що собака підібрав на землі, адже будь-які ласощі, які лежать там, можуть бути небезпечними для тварини.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві догхантери на чолі з ненависником тварин Олексієм Святогором закликали людей отруювати бездомних тварин під виглядом допомоги. Вони створили нібито благодійну групу "Адреса доброти", де написали, як за допомогою миски з водою можна "допомогти" тваринам.

Також ми розповідали, що в одну з київських клінік у тяжкому стані було доставлено добермана, якого збила машина. Через добу його господар знайшовся та прийшов до клініки. Проте ветеринари не віддали чоловікові пса, бо господар був у неадекватному стані. Він відмовився від лікування і майже дві години тримав пораненого собаку, який потребував терапії, в холі клініки. У результаті виявилося, що чоловік не має жодних прав на собаку і тварина залишилася в клініці.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах